eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Hotel Istana Kuala Lumpur City Center

73 Jalan Raja Chulan, KLCC, Kuala Lumpur, Malaysia 50200 (Vis kart)

Reserver nå!

Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Treningsrom Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Svømmebasseng Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Svømmebasseng Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Dansesal Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Møterom Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Dansesal Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Utsiden av hotellet Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Utsiden av hotellet Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Rekreasjonsfasiliteter Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Restaurant Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Buffet Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Buffet Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Inne i hotellet Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Rekreasjonsfasiliteter Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gjesterom Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Buffet
Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Utsiden av hotellet Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Rekreasjonsfasiliteter Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Utsiden av hotellet Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Inne i hotellet Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Inne i hotellet Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Inne i hotellet Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gjesterom Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gjesterom Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Buffet Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Inne i hotellet Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Inne i hotellet Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Spa
Område KLCC Antall rom: 505
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

8,0

fra 3774 anmeldelser

Verdi for pengene
7,9
Sted
8,8
Ansattes arbeid
7,9
Hotellforhold/renslighet
7,9
Romkomfort/standard
8,0
Mat/middag
7,7
Alle anmeldelser (3774)
Sorter etter:
Frode W. Par Norway, 19. juli 2011
Fint hotell nære shoppingdistriktet Bukit Bintang

Sentral beliggenhet for shopping
7,7
Hotellet er fint,men man bør kanskje forvente litt mer av et 5 stjerners hotell. Rommene var pene, svømmebasseng fantes ute, og alle var hjelpsomme. Andre hoteller var finere til samme pris eller rimeligere. beliggenheten er ikke så koselig, men det er kort vei til sentrale KL.
Shoppingtips: Bukitbintang i 5 minutters nærhet, fantastiske handlemuligheter.
Anne H. Gruppe Norway, 7. april 2011
Flott hotell med store fine rom

Store rom,reint,god service,svømmebaseng
9,3
flott hotell med sentral beliggenhet i forhold til shopping,sightseeing ol.det gikk fin å spasere rundt omkring å da var det masse fint å se.en flott og spennende by med masse å by på.
Ine H. Gruppe Norway, 6. oktober 2010
Veldig bra lokalisasjon

Lokalisasjon, pris, service
7,3
Hvis man skal til Kuala Lumpur for å shoppe er dette et supert hotell å bo på. Det ligger i kort gangavstand til de fleste shoppingsentre. Restauranter og barer ligger også en 5 minutters gåtur unna hotellet. Servicen på hotellet er bra, men det er et stort hotell så det er alt annet en personlig. Hotellet har 5 stjerner og det er litt missvisende (som det så ofte er). Alle fasilitetene til et femstjerners hotell er på plass, men det gir overhode ikke inntrykk av luksus. Det er helt standard hotellrom som er ganske slitt. Det er nok veldig lenge siden hotellet ble pusset opp. I forhold til pris og lokalisasjon er dette imidlertid et veldig bra sted å bo.
Restauranttips: På den andre siden av veien for hovedinngangen til shoppingsenteret Farenheit ligger det en del nord-afrikanske restauranter. Her har de utrolig god mat!
Bjorn L. Småbarnsfamilie Norway, 27. september 2009
Flott hotell med grei beliggenhet

Frokostbuffé Størrelse på rom Beliggenhet
8
Vi hadde en fin helg i KL, og kan anbefale dette hotellet til andre. Det er gåavstand til god shopping, og en kort taxitur til Petronas Towers and KL tower. Vi irriterte oss litt over musikk fra høyttalerene i gangen utenfor rommet, men etter å ha kontaktet resepsjonen skrudde de av musikken. Vi hadde rom mot Petronas Tower - fantasktisk om kvelden da tårnene ble lyssatt.
Tips om hotellegenskap: Bra svømmebasseng
Laila B. Par Norway, 26. september 2009
Greit hotell veldig sentrumsnært

plasseringen
9
Greit hotell, til en grei pris. Blir bra når de får pusset opp ferdig. Bra mat, så frokost anbefales. Utrolig serviceinnstlilling.
Utelivstips: Først var vi på kveldsshopping i Chinatown. FAntastisk!!! Så spiste vi sushi på en utrolig bra japansk resturant som het Ozaki, nabobaren het rumjungle, her hadde de akvarium med hai over baren... morsomt og en sinnsykt kul DJ. Liveband utover kvelden. PErfekt KL
Syamsul A. Par Malaysia, 14. september 2014
Old and Mouldy

Location, friendly staff
6,7
The rooms are overpriced for an interior which has seen an era long gone. Doubt any of the rooms within the hotel are refurbished with a new interior. The only thing which will be considered as new are the moulds growing within the carpet as well as the bathroom. On a good note, the hotel staff are ever friendly to all the guests needs.
Siew W. Foretningsreisende Singapore, 12. september 2014
Good but not great.

Location and that is all I can think of.
6,7
It was my first time trying this hotel. As I frequent KL, I do have preferred hotel. If you check my reviews, it is not too difficult to tell which is the hotel I frequently stay. I chosed Isatana Hotel due to its location and it does look grand from the outside. Checking in: Counter staff are friendly and looks efficient. Was directed to sit and wait at the sofa area. I requested smoking room and 2 key cards. Results, I was given non-smoking room. Key cards were alright. I only realised that its a non-smoking room when I asked for an ashtray. Went down again to check but was told that there wasn't any smoking room available. In room: Toiletries were incomplete. For instant, there was no toothbrush, shaver..... Bathroom was equipped with hair dryer. Very dated layout but this also means lots of space. TV was still those bulky box type. Breakfast: A good spread. Very friendly for friends from the middle east too. Finally, the staffs in the lobby were very attentive. I was in the cafe after checked in, but the waiter and waitress weren't very attentive. Lifts need no key card access. Wifi was fast and nice. I checked out n the next day. Comparing with other hotel in KL or other destinations, you may wonder why 4 staffs at the counter serving 3 customers and they are still quite slow..... Well, it could be the system, not the staffs. On the 2nd day, when I was asking for a taxi to KLCC, the staff again were not very attentive. Don't get me wrong, when I approached them and asked them for taxi, they got that settled for me. But it will be better if they can SMILE. Will I return? I guess I will check out other hotels around the same area.
Mohd N. Foretningsreisende Malaysia, 12. september 2014
Great hotel with excellent service!

Location, food & excellent service
10
Love everything about this hotel. From location, food and excellent service rendered by their dedicated staff. The WIFI is super fast which is great for business travelers like myself. The only thing I could suggest is to have CNN news channel (apart from BBC news).
Teo Y. Småbarnsfamilie Singapore, 11. september 2014
Great stay

Huge rooms. Great food. Friendly staff
8
Location is great. Staff very helpful , buffet breakfast has lots of varieties n its tasty too. I did not believe that greenish water in bath tub was cause by light reflection until housekeeping staff use a glass to scoop up the water n its really white!!
Cheung W. Foretningsreisende Malaysia, 11. september 2014
Easy and convenience

Convenience, Staff and Shopping
8
Right in the city center and easy for the transportation to any where you like

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala LumpurHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - TreningsromHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - SvømmebassengHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - SvømmebassengHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - DansesalHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - MøteromHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - DansesalHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Utsiden av hotelletHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Utsiden av hotelletHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - RekreasjonsfasiliteterHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - RestaurantHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - BuffetHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - BuffetHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Inne i hotelletHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - RekreasjonsfasiliteterHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - GjesteromHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - BuffetHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Utsiden av hotelletHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - RekreasjonsfasiliteterHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Utsiden av hotelletHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Inne i hotelletHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Inne i hotelletHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Inne i hotelletHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - GjesteromHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - GjesteromHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - BuffetHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Inne i hotelletHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Inne i hotelletHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - SpaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Inne i hotelletHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Inne i hotelletHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - MøteromHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Inne i hotelletHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gjesterom


AS-AGWEB-3B06