eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Hotel Istana Kuala Lumpur City Center

73 Jalan Raja Chulan, KLCC, Kuala Lumpur, Malaysia 50200 (Vis kart)

Reserver nå!

Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Treningsrom Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Svømmebasseng Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Svømmebasseng Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Dansesal Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Møterom Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Dansesal Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Utsiden av hotellet Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Utsiden av hotellet Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Rekreasjonsfasiliteter Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Restaurant Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Buffet Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Buffet Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Inne i hotellet Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Rekreasjonsfasiliteter Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gjesterom Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Buffet
Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Utsiden av hotellet Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Rekreasjonsfasiliteter Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Utsiden av hotellet Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Inne i hotellet Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Inne i hotellet Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Inne i hotellet Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gjesterom Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gjesterom Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Buffet Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Inne i hotellet Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Inne i hotellet Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Spa
Område KLCC Antall rom: 505
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

8,0

fra 3744 anmeldelser

Verdi for pengene
7,9
Sted
8,8
Ansattes arbeid
7,9
Hotellforhold/renslighet
7,9
Romkomfort/standard
8,0
Mat/middag
7,7
Alle anmeldelser (3744)
Sorter etter:
Frode W. Par Norway, 19. juli 2011
Fint hotell nære shoppingdistriktet Bukit Bintang

Sentral beliggenhet for shopping
7,7
Hotellet er fint,men man bør kanskje forvente litt mer av et 5 stjerners hotell. Rommene var pene, svømmebasseng fantes ute, og alle var hjelpsomme. Andre hoteller var finere til samme pris eller rimeligere. beliggenheten er ikke så koselig, men det er kort vei til sentrale KL.
Shoppingtips: Bukitbintang i 5 minutters nærhet, fantastiske handlemuligheter.
Anne H. Gruppe Norway, 7. april 2011
Flott hotell med store fine rom

Store rom,reint,god service,svømmebaseng
9,3
flott hotell med sentral beliggenhet i forhold til shopping,sightseeing ol.det gikk fin å spasere rundt omkring å da var det masse fint å se.en flott og spennende by med masse å by på.
Ine H. Gruppe Norway, 6. oktober 2010
Veldig bra lokalisasjon

Lokalisasjon, pris, service
7,3
Hvis man skal til Kuala Lumpur for å shoppe er dette et supert hotell å bo på. Det ligger i kort gangavstand til de fleste shoppingsentre. Restauranter og barer ligger også en 5 minutters gåtur unna hotellet. Servicen på hotellet er bra, men det er et stort hotell så det er alt annet en personlig. Hotellet har 5 stjerner og det er litt missvisende (som det så ofte er). Alle fasilitetene til et femstjerners hotell er på plass, men det gir overhode ikke inntrykk av luksus. Det er helt standard hotellrom som er ganske slitt. Det er nok veldig lenge siden hotellet ble pusset opp. I forhold til pris og lokalisasjon er dette imidlertid et veldig bra sted å bo.
Restauranttips: På den andre siden av veien for hovedinngangen til shoppingsenteret Farenheit ligger det en del nord-afrikanske restauranter. Her har de utrolig god mat!
Bjorn L. Småbarnsfamilie Norway, 27. september 2009
Flott hotell med grei beliggenhet

Frokostbuffé Størrelse på rom Beliggenhet
8
Vi hadde en fin helg i KL, og kan anbefale dette hotellet til andre. Det er gåavstand til god shopping, og en kort taxitur til Petronas Towers and KL tower. Vi irriterte oss litt over musikk fra høyttalerene i gangen utenfor rommet, men etter å ha kontaktet resepsjonen skrudde de av musikken. Vi hadde rom mot Petronas Tower - fantasktisk om kvelden da tårnene ble lyssatt.
Tips om hotellegenskap: Bra svømmebasseng
Laila B. Par Norway, 26. september 2009
Greit hotell veldig sentrumsnært

plasseringen
9
Greit hotell, til en grei pris. Blir bra når de får pusset opp ferdig. Bra mat, så frokost anbefales. Utrolig serviceinnstlilling.
Utelivstips: Først var vi på kveldsshopping i Chinatown. FAntastisk!!! Så spiste vi sushi på en utrolig bra japansk resturant som het Ozaki, nabobaren het rumjungle, her hadde de akvarium med hai over baren... morsomt og en sinnsykt kul DJ. Liveband utover kvelden. PErfekt KL
Khalid A. Par Saudi Arabia, 25. august 2014
Excellent location, good staff

Location, service, near many restaurants
7,7
I had an excellent stay at Hotel Istana KL, it has a very good location, near many shopping areas and restaurants, and many other attractive areas.
Nur A. Familie med store barn Singapore, 17. august 2014
Good breakfast, awesome location, accesibility

Good breakfast, awesome location, accesibility
7,3
It was my parents' first stay at Hotel Istana and it is safe to say that they liked the hotel. The variety for the breakfast was good, western and local fare. Location is great, accessible via monorail (Raja Chulan), walking distance to shopping centres.
Chooleng G. Par Malaysia, 10. august 2014
Shopping Stay

Close to shopping center, Many Parking Space, Walking distance to many offices
6,3
Fiona D. Par United Kingdom, 9. august 2014
Our stay

Location, breakfast and grandness of hotel.
3,3
Our first 2 nights at the is tans were fantastic. Beautiful hotel, great location and fantastic breakfast. On the third night we had a knock on our door to warn us there might be a little bit of noise in the night as they were going to do some repairs to the pipe work on our floor. Well the workmen arrived late and firstly put down plywood all over the corridors, then the noise started, the load footsteps on the plywood the workmen shouting to each other, banging the pipes, the service lift up and down every 2 minutes. At 1 am I could stand it no longer and phoned down to reception. I was assured they would have a word withe the workmen and I was offered a room change. As we were up at 6 and had been reassured that the noise level would improve we decided to stay. Unfortunately things didn't get any better and after several phone calls I eventually got to speak to the manager at 4. 30am. He was very apologetic, but said you were told about the noise. I replied we weren't ever told that the noise would be so bad that we wouldn't be able to sleep. He then said well I have been up all night too. I reminded him that as night manager he was paid to be up all night, where as we had paid to sleep there all night and we were not able too. We did fall asleep a short time after, but had to get up at 6. I had to ask for some compensation, it was never offered to me and I had to be very assertive to get it and it ammounted to about £15 and a transfer to the airport, which was ok, but not good enough really considering how much we had paid to stay there, so great hotel, managed by a muppet. We should have been offered a new room early evening.
Kenneth F. Foretningsreisende Malaysia, 7. august 2014
Istana means Palace. Living up to its name.

Location
8,3
Nice and wonderful stay. Location was splendid as it is near to shopping areas and food centres.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala LumpurHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - TreningsromHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - SvømmebassengHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - SvømmebassengHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - DansesalHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - MøteromHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - DansesalHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Utsiden av hotelletHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Utsiden av hotelletHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - RekreasjonsfasiliteterHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - RestaurantHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - BuffetHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - BuffetHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Inne i hotelletHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - RekreasjonsfasiliteterHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - GjesteromHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - BuffetHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Utsiden av hotelletHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - RekreasjonsfasiliteterHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Utsiden av hotelletHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Inne i hotelletHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Inne i hotelletHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Inne i hotelletHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - GjesteromHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - GjesteromHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - BuffetHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Inne i hotelletHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Inne i hotelletHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - SpaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Inne i hotelletHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Inne i hotelletHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - MøteromHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Inne i hotelletHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gjesterom


AS-AGWEB-3C07