Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Hotel Istana Kuala Lumpur City Center

73 Jalan Raja Chulan, KLCC, Kuala Lumpur, Malaysia 50200 (Vis kart)

Reserver nå!

Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Treningsrom Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Svømmebasseng Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Svømmebasseng Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Dansesal Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Møterom Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Dansesal Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Utsiden av hotellet Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Utsiden av hotellet Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Rekreasjonsfasiliteter Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Restaurant Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Inne i hotellet Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gjesterom Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Buffet Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Utsiden av hotellet Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Rekreasjonsfasiliteter Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Utsiden av hotellet
Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Inne i hotellet Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Inne i hotellet Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Inne i hotellet Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gjesterom Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gjesterom Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Buffet Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Inne i hotellet Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Inne i hotellet Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Spa Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Inne i hotellet Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Møterom Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Inne i hotellet
Område KLCC Antall rom: 505
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,1

fra 4055 anmeldelser

Verdi for pengene
7,9
Beliggenhet
8,8
Ansattes arbeid
7,9
Hotellforhold/renslighet
7,9
Romkomfort/standard
8,0
Mat/middag
7,7
Alle anmeldelser (4055)
Sorter etter:
Frode W. Par Norway, 19. juli 2011
Fint hotell nære shoppingdistriktet Bukit Bintang

Sentral beliggenhet for shopping
7,7
Hotellet er fint,men man bør kanskje forvente litt mer av et 5 stjerners hotell. Rommene var pene, svømmebasseng fantes ute, og alle var hjelpsomme. Andre hoteller var finere til samme pris eller rimeligere. beliggenheten er ikke så koselig, men det er kort vei til sentrale KL.
Shoppingtips: Bukitbintang i 5 minutters nærhet, fantastiske handlemuligheter.
Anne H. Gruppe Norway, 7. april 2011
Flott hotell med store fine rom

Store rom,reint,god service,svømmebaseng
9,3
flott hotell med sentral beliggenhet i forhold til shopping,sightseeing ol.det gikk fin å spasere rundt omkring å da var det masse fint å se.en flott og spennende by med masse å by på.
Ine H. Gruppe Norway, 6. oktober 2010
Veldig bra lokalisasjon

Lokalisasjon, pris, service
7,3
Hvis man skal til Kuala Lumpur for å shoppe er dette et supert hotell å bo på. Det ligger i kort gangavstand til de fleste shoppingsentre. Restauranter og barer ligger også en 5 minutters gåtur unna hotellet. Servicen på hotellet er bra, men det er et stort hotell så det er alt annet en personlig. Hotellet har 5 stjerner og det er litt missvisende (som det så ofte er). Alle fasilitetene til et femstjerners hotell er på plass, men det gir overhode ikke inntrykk av luksus. Det er helt standard hotellrom som er ganske slitt. Det er nok veldig lenge siden hotellet ble pusset opp. I forhold til pris og lokalisasjon er dette imidlertid et veldig bra sted å bo.
Restauranttips: På den andre siden av veien for hovedinngangen til shoppingsenteret Farenheit ligger det en del nord-afrikanske restauranter. Her har de utrolig god mat!
Bjorn L. Småbarnsfamilie Norway, 27. september 2009
Flott hotell med grei beliggenhet

Frokostbuffé Størrelse på rom Beliggenhet
8
Vi hadde en fin helg i KL, og kan anbefale dette hotellet til andre. Det er gåavstand til god shopping, og en kort taxitur til Petronas Towers and KL tower. Vi irriterte oss litt over musikk fra høyttalerene i gangen utenfor rommet, men etter å ha kontaktet resepsjonen skrudde de av musikken. Vi hadde rom mot Petronas Tower - fantasktisk om kvelden da tårnene ble lyssatt.
Tips om hotellegenskap: Bra svømmebasseng
Laila B. Par Norway, 26. september 2009
Greit hotell veldig sentrumsnært

plasseringen
9
Greit hotell, til en grei pris. Blir bra når de får pusset opp ferdig. Bra mat, så frokost anbefales. Utrolig serviceinnstlilling.
Utelivstips: Først var vi på kveldsshopping i Chinatown. FAntastisk!!! Så spiste vi sushi på en utrolig bra japansk resturant som het Ozaki, nabobaren het rumjungle, her hadde de akvarium med hai over baren... morsomt og en sinnsykt kul DJ. Liveband utover kvelden. PErfekt KL
Siddhesh V. Gruppe India, 25. april 2015
Fabulous

Ambience / Location / Real Palace stay Feel
10
A Must Stay hotel as located ryt at the centre / Beatiful View Facing of KL tower 1. Metro At the ease 2. Bintang WalkingStreet at ur footsteps. And many more Would suggest everyone to enjoy the experience stay at ISTANA
Lya S. Foretningsreisende Indonesia, 19. april 2015
Value for money

Hospitality, Cleanliness, Comfort
8,7
It's was a Great Hotel for staying, Hospitality, Cleanliness, Comfort, Lobby smell very good with treatment, only breakfast need to be improve to be serve as a 5 star of hotel
Chun S. Småbarnsfamilie Malaysia, 18. april 2015
good for travellers for bukit bintang area

friendly staff, newly renovated room and ambience space in this hotel
8,3
Overall this hotel is located near to bukit bintang walk which is strategic for those travellers who wish to shop. My kid felt bored in the room because yhere is no kid channel for him. Subsequently, I need to spend more time to entertain him
Shirley W. Reiste alene Australia, 17. april 2015
Wonderful accommodation!

Comfort, staff atmosphere
10
I thoroughly enjoyed the time there, I was very comfortable, the staff were most obliging, about anything I needed extra. On my next trip there, I would like a longer stay. I left very relaxed,. Thank you.
Hayder A. Reiste alene Australia, 14. april 2015
excellent service and amazing staff

location is great. A atone throw away from bukit bintang yet quiet at night. A good spread of breakfast choices and the best part for me is staff performance.
9,7
A memorable stay to sum up in few words. Internet was super fast and staff were great.BBreakfast was of good spread and the room was so spacious. Will definitely go back in the future

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala LumpurHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - TreningsromHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - SvømmebassengHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - SvømmebassengHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - DansesalHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - MøteromHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - DansesalHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Utsiden av hotelletHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Utsiden av hotelletHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - RekreasjonsfasiliteterHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - RestaurantHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Inne i hotelletHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - GjesteromHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - BuffetHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Utsiden av hotelletHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - RekreasjonsfasiliteterHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Utsiden av hotelletHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Inne i hotelletHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Inne i hotelletHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Inne i hotelletHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - GjesteromHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - GjesteromHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - BuffetHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Inne i hotelletHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Inne i hotelletHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - SpaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Inne i hotelletHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - MøteromHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Inne i hotelletHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - GjesteromHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - GjesteromHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - GjesteromHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - GjesteromHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Pub/salongHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - RekreasjonsfasiliteterHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - SvømmebassengHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - TreningsromHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - SpaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - HageHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - GjesteromHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - BadHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - GjesteromHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - GjesteromHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - GjesteromHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Pub/salongHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Pub/salongHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - RestaurantHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Restaurant


AS-AGWEB-3A02