eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Hotel Landmark Canton

8 Qiao Guang Road, Haizhu Square, Yuexiu District -Beijing road / Haizhu Square, Guangzhou, Kina 510115 (Vis kart)

Reserver nå!

Hotel Landmark Canton Guangzhou - Utsiden av hotellet Hotel Landmark Canton Guangzhou - Utsiden av hotellet Hotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotellet Hotel Landmark Canton Guangzhou - Suiterom Hotel Landmark Canton Guangzhou - Gjesterom Hotel Landmark Canton Guangzhou - Gjesterom Hotel Landmark Canton Guangzhou - Gjesterom Hotel Landmark Canton Guangzhou - Gjesterom Hotel Landmark Canton Guangzhou - Gjesterom Hotel Landmark Canton Guangzhou - Bad Hotel Landmark Canton Guangzhou - Suiterom Hotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotellet Hotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotellet Hotel Landmark Canton Guangzhou - Rekreasjonsfasiliteter Hotel Landmark Canton Guangzhou - Møterom Hotel Landmark Canton Guangzhou - Møterom
Hotel Landmark Canton Guangzhou - Restaurant Hotel Landmark Canton Guangzhou - Rekreasjonsfasiliteter Hotel Landmark Canton Guangzhou - Treningsrom Hotel Landmark Canton Guangzhou - Svømmebasseng Hotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotellet Hotel Landmark Canton Guangzhou - Skjønnhetssalong Hotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotellet Hotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotellet Hotel Landmark Canton Guangzhou - Gjesterom Hotel Landmark Canton Guangzhou - Bad Hotel Landmark Canton Guangzhou - Rekreasjonsfasiliteter Hotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotellet
Område Yuexiu District -Beijing road / Haizhu Square Antall rom: 486
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,5

fra 3239 anmeldelser

Verdi for pengene
7,4
Sted
8,4
Ansattes arbeid
7,4
Hotellforhold/renslighet
7,5
Romkomfort/standard
7,4
Mat/middag
7,0
Alle anmeldelser (3239)
Sorter etter:
Finn A. Par Norway, 24. februar 2013
Innbydende hotel med normal service

Beliggenheten
9,3
Hotellet er innbydende og har meget bra beliggenhet med kort vei til shopping og restauranter. Flott nattutsikt til lysende broer og båter. Servicen og renholdet var middels normal, men rommene var store og hadde gode senger.
Eng L. Foretningsreisende Singapore, 17. desember 2014
Big Spacious Business Suite

Good Location, Value for Money & Newly Revamp Room
8,3
Harry C. Foretningsreisende Canada, 15. desember 2014
Not bad

close to the river
7,3
Good
Hau H. Foretningsreisende Hong Kong, 11. desember 2014
Good location

Good location, service , take good care on customers
7,7
Teh C. Par Malaysia, 10. desember 2014
hotel location is good. satisfied.

good.
7
Fabio R. Småbarnsfamilie Australia, 8. desember 2014
very poor english from all the staff...

location, clean n location
6,3
Half good half bad
Peradech R. Foretningsreisende Thailand, 6. desember 2014
Good services and friendly staffs

Good location, Friendly Staff, Comfortable room
8
Good location, not far from subway. Friendly staffs and good services. There is a Family Marts in the hotel so we can conveniently buy breakfast, beverage and other things. Easy to get a Taxi.
Diosdado C. Foretningsreisende Philippines, 6. desember 2014
Landmark Canton

Great view, good food, convenient location
8
Enjoyable, conducive to business.
Njoto R. Foretningsreisende Indonesia, 6. desember 2014
recomended

location, price, comfortable
8,3
Every I go to GZ I stay in Landmark. I think suitable for me.
Naruechol C. Foretningsreisende Thailand, 4. desember 2014
Good Location

Close to pearl river, close to metro, nice view
6

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Hotel Landmark Canton GuangzhouHotel Landmark Canton Guangzhou - Utsiden av hotelletHotel Landmark Canton Guangzhou - Utsiden av hotelletHotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotelletHotel Landmark Canton Guangzhou - SuiteromHotel Landmark Canton Guangzhou - GjesteromHotel Landmark Canton Guangzhou - GjesteromHotel Landmark Canton Guangzhou - GjesteromHotel Landmark Canton Guangzhou - GjesteromHotel Landmark Canton Guangzhou - GjesteromHotel Landmark Canton Guangzhou - BadHotel Landmark Canton Guangzhou - SuiteromHotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotelletHotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotelletHotel Landmark Canton Guangzhou - RekreasjonsfasiliteterHotel Landmark Canton Guangzhou - MøteromHotel Landmark Canton Guangzhou - MøteromHotel Landmark Canton Guangzhou - RestaurantHotel Landmark Canton Guangzhou - RekreasjonsfasiliteterHotel Landmark Canton Guangzhou - TreningsromHotel Landmark Canton Guangzhou - SvømmebassengHotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotelletHotel Landmark Canton Guangzhou - SkjønnhetssalongHotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotelletHotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotelletHotel Landmark Canton Guangzhou - GjesteromHotel Landmark Canton Guangzhou - BadHotel Landmark Canton Guangzhou - RekreasjonsfasiliteterHotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotelletHotel Landmark Canton Guangzhou - BadHotel Landmark Canton Guangzhou - GjesteromHotel Landmark Canton Guangzhou - GjesteromHotel Landmark Canton Guangzhou - LobbyHotel Landmark Canton Guangzhou - TreningsromHotel Landmark Canton Guangzhou - SvømmebassengHotel Landmark Canton Guangzhou - GjesteromHotel Landmark Canton Guangzhou - MøteromHotel Landmark Canton Guangzhou - MøteromHotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotelletHotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotelletHotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotelletHotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotelletHotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotelletHotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotelletHotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotelletHotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotelletHotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotelletHotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotelletHotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotelletHotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotelletHotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotelletHotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotelletHotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotelletHotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotelletHotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotelletHotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotelletHotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotellet


AS-AGWEB-3A05