eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Hotel Landmark Canton

8 Qiao Guang Road, Haizhu Square, Yuexiu District -Beijing road / Haizhu Square, Guangzhou, Kina 510115 (Vis kart)

Reserver nå!

Hotel Landmark Canton Guangzhou - Utsiden av hotellet Hotel Landmark Canton Guangzhou - Utsiden av hotellet Hotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotellet Hotel Landmark Canton Guangzhou - Suiterom Hotel Landmark Canton Guangzhou - Gjesterom Hotel Landmark Canton Guangzhou - Gjesterom Hotel Landmark Canton Guangzhou - Gjesterom Hotel Landmark Canton Guangzhou - Suiterom Hotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotellet Hotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotellet Hotel Landmark Canton Guangzhou - Rekreasjonsfasiliteter Hotel Landmark Canton Guangzhou - Møterom Hotel Landmark Canton Guangzhou - Møterom Hotel Landmark Canton Guangzhou - Restaurant Hotel Landmark Canton Guangzhou - Rekreasjonsfasiliteter Hotel Landmark Canton Guangzhou - Treningsrom
Hotel Landmark Canton Guangzhou - Svømmebasseng Hotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotellet Hotel Landmark Canton Guangzhou - Skjønnhetssalong Hotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotellet Hotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotellet Hotel Landmark Canton Guangzhou - Gjesterom Hotel Landmark Canton Guangzhou - Bad Hotel Landmark Canton Guangzhou - Rekreasjonsfasiliteter Hotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotellet Hotel Landmark Canton Guangzhou - Bad Hotel Landmark Canton Guangzhou - Gjesterom Hotel Landmark Canton Guangzhou - Gjesterom
Område Yuexiu District -Beijing road / Haizhu Square Antall rom: 486
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,5

fra 3322 anmeldelser

Verdi for pengene
7,4
Sted
8,4
Ansattes arbeid
7,4
Hotellforhold/renslighet
7,5
Romkomfort/standard
7,4
Mat/middag
7,0
Alle anmeldelser (3322)
Sorter etter:
Finn A. Par Norway, 24. februar 2013
Innbydende hotel med normal service

Beliggenheten
9,3
Hotellet er innbydende og har meget bra beliggenhet med kort vei til shopping og restauranter. Flott nattutsikt til lysende broer og båter. Servicen og renholdet var middels normal, men rommene var store og hadde gode senger.
Enes S. Foretningsreisende Turkey, 12. februar 2015
rooms are very bad , location is good

location only
3,7
Renny A. Foretningsreisende Indonesia, 4. februar 2015
Bad for suite room and i change to other hotel

Staf not friendly
4,3
Bad mood because the room not to clean
Pie S. Foretningsreisende Malaysia, 3. februar 2015
business

location, clean, easy
6
good
Po D. Foretningsreisende Indonesia, 3. februar 2015
Good location , clean room n good view

Secure , humble n clean
8
Lee C. Par Singapore, 2. februar 2015
Nice Stay & Good Location

Dim Sum was Good and Cheap, Accessible Location, Nice View from room
6,7
The location was accessible, walking distance to Beijing Street and to their wholesale outlet selling Chinese new year stuffs. Behind the hotel, there a chinese restaurant called Hong Xing, variety of fresh seafood and best recommendation is their Alaska Crabs worth to try. Will stay in this hotel next time.
Omar A. Par Jordan, 31. januar 2015
Everything was great

Location ,staff,clean
10
Cheng G. Par Malaysia, 30. januar 2015
location / space / value for money

location / good view from river /friendly stuff
8
Yan Y. Småbarnsfamilie Hong Kong, 25. januar 2015
Above average

Location, Services & Price
6,3
Yan Y. Småbarnsfamilie Hong Kong, 25. januar 2015
Above average

Location, Services & Price
6,3

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Hotel Landmark Canton GuangzhouHotel Landmark Canton Guangzhou - Utsiden av hotelletHotel Landmark Canton Guangzhou - Utsiden av hotelletHotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotelletHotel Landmark Canton Guangzhou - SuiteromHotel Landmark Canton Guangzhou - GjesteromHotel Landmark Canton Guangzhou - GjesteromHotel Landmark Canton Guangzhou - GjesteromHotel Landmark Canton Guangzhou - SuiteromHotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotelletHotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotelletHotel Landmark Canton Guangzhou - RekreasjonsfasiliteterHotel Landmark Canton Guangzhou - MøteromHotel Landmark Canton Guangzhou - MøteromHotel Landmark Canton Guangzhou - RestaurantHotel Landmark Canton Guangzhou - RekreasjonsfasiliteterHotel Landmark Canton Guangzhou - TreningsromHotel Landmark Canton Guangzhou - SvømmebassengHotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotelletHotel Landmark Canton Guangzhou - SkjønnhetssalongHotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotelletHotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotelletHotel Landmark Canton Guangzhou - GjesteromHotel Landmark Canton Guangzhou - BadHotel Landmark Canton Guangzhou - RekreasjonsfasiliteterHotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotelletHotel Landmark Canton Guangzhou - BadHotel Landmark Canton Guangzhou - GjesteromHotel Landmark Canton Guangzhou - GjesteromHotel Landmark Canton Guangzhou - LobbyHotel Landmark Canton Guangzhou - TreningsromHotel Landmark Canton Guangzhou - SvømmebassengHotel Landmark Canton Guangzhou - GjesteromHotel Landmark Canton Guangzhou - MøteromHotel Landmark Canton Guangzhou - MøteromHotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotelletHotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotelletHotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotelletHotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotelletHotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotelletHotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotelletHotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotelletHotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotelletHotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotelletHotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotelletHotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotelletHotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotelletHotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotelletHotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotelletHotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotelletHotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotelletHotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotelletHotel Landmark Canton Guangzhou - GjesteromHotel Landmark Canton Guangzhou - GjesteromHotel Landmark Canton Guangzhou - GjesteromHotel Landmark Canton Guangzhou - Gjesterom


AS-AGWEB-3B04