eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Hotel Landmark Canton

8 Qiao Guang Road, Haizhu Square, Yuexiu District -Beijing road / Haizhu Square, Guangzhou, Kina 510115 (Vis kart)

Reserver nå!

Hotel Landmark Canton Guangzhou - Utsiden av hotellet Hotel Landmark Canton Guangzhou - Utsiden av hotellet Hotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotellet Hotel Landmark Canton Guangzhou - Suiterom Hotel Landmark Canton Guangzhou - Gjesterom Hotel Landmark Canton Guangzhou - Gjesterom Hotel Landmark Canton Guangzhou - Gjesterom Hotel Landmark Canton Guangzhou - Gjesterom Hotel Landmark Canton Guangzhou - Gjesterom Hotel Landmark Canton Guangzhou - Bad Hotel Landmark Canton Guangzhou - Suiterom Hotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotellet Hotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotellet Hotel Landmark Canton Guangzhou - Rekreasjonsfasiliteter Hotel Landmark Canton Guangzhou - Møterom Hotel Landmark Canton Guangzhou - Møterom
Hotel Landmark Canton Guangzhou - Restaurant Hotel Landmark Canton Guangzhou - Rekreasjonsfasiliteter Hotel Landmark Canton Guangzhou - Treningsrom Hotel Landmark Canton Guangzhou - Svømmebasseng Hotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotellet Hotel Landmark Canton Guangzhou - Skjønnhetssalong Hotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotellet Hotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotellet Hotel Landmark Canton Guangzhou - Gjesterom Hotel Landmark Canton Guangzhou - Bad Hotel Landmark Canton Guangzhou - Rekreasjonsfasiliteter Hotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotellet
Område Yuexiu District -Beijing road / Haizhu Square Antall rom: 486
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,5

fra 2970 anmeldelser

Verdi for pengene
7,4
Sted
8,4
Ansattes arbeid
7,4
Hotellforhold/renslighet
7,5
Romkomfort/standard
7,4
Mat/middag
7,0
Alle anmeldelser (2970)
Sorter etter:
Finn A. Par Norway, 24. februar 2013
Innbydende hotel med normal service

Beliggenheten
9,3
Hotellet er innbydende og har meget bra beliggenhet med kort vei til shopping og restauranter. Flott nattutsikt til lysende broer og båter. Servicen og renholdet var middels normal, men rommene var store og hadde gode senger.
Budi T. Reiste alene Indonesia, 25. juli 2014
Close to business area

Clean value near
8
Jeffrey T. Gruppe Singapore, 24. juli 2014
BEST!!

FOOD, ROOM STANDARD AND LOCATION
9,3
It was really good, especially the food on level 2. Hotel view was great, by the river. Only thing is that the queen size bed was a bit uncomfortable. Overall 4.5/5
Sandeep S. Foretningsreisende India, 17. juli 2014
was fine

location
8
was good except for the breakfast buffet which needs more of a conti breakfast
Teoh W. Foretningsreisende Malaysia, 17. juli 2014
excellent, good location, comfort bed

comfort, location, and clean
7,7
Good
Sandeep S. Gruppe India, 16. juli 2014
Great

Location, safety , good staff
7,7
Except for breakfast buffet everything is fine and great
Wai T. Foretningsreisende Hong Kong, 14. juli 2014
Good

Good services!
10
Soo C. Foretningsreisende Singapore, 13. juli 2014
pleased

clean,safe and friendly staff
4,3
Very pleased
Teong G. Foretningsreisende Malaysia, 10. juli 2014
Convenient Hotel

Centralized location; easy to find food; near to LRT
5,7
Chan L. Gruppe Singapore, 9. juli 2014
Good

Clean, good food & hardworking staff
8,3
Very contented

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Hotel Landmark Canton GuangzhouHotel Landmark Canton Guangzhou - Utsiden av hotelletHotel Landmark Canton Guangzhou - Utsiden av hotelletHotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotelletHotel Landmark Canton Guangzhou - SuiteromHotel Landmark Canton Guangzhou - GjesteromHotel Landmark Canton Guangzhou - GjesteromHotel Landmark Canton Guangzhou - GjesteromHotel Landmark Canton Guangzhou - GjesteromHotel Landmark Canton Guangzhou - GjesteromHotel Landmark Canton Guangzhou - BadHotel Landmark Canton Guangzhou - SuiteromHotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotelletHotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotelletHotel Landmark Canton Guangzhou - RekreasjonsfasiliteterHotel Landmark Canton Guangzhou - MøteromHotel Landmark Canton Guangzhou - MøteromHotel Landmark Canton Guangzhou - RestaurantHotel Landmark Canton Guangzhou - RekreasjonsfasiliteterHotel Landmark Canton Guangzhou - TreningsromHotel Landmark Canton Guangzhou - SvømmebassengHotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotelletHotel Landmark Canton Guangzhou - SkjønnhetssalongHotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotelletHotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotelletHotel Landmark Canton Guangzhou - GjesteromHotel Landmark Canton Guangzhou - BadHotel Landmark Canton Guangzhou - RekreasjonsfasiliteterHotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotelletHotel Landmark Canton Guangzhou - BadHotel Landmark Canton Guangzhou - GjesteromHotel Landmark Canton Guangzhou - GjesteromHotel Landmark Canton Guangzhou - LobbyHotel Landmark Canton Guangzhou - TreningsromHotel Landmark Canton Guangzhou - SvømmebassengHotel Landmark Canton Guangzhou - GjesteromHotel Landmark Canton Guangzhou - MøteromHotel Landmark Canton Guangzhou - MøteromHotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotelletHotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotelletHotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotelletHotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotelletHotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotelletHotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotelletHotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotelletHotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotelletHotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotelletHotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotelletHotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotelletHotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotelletHotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotelletHotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotelletHotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotelletHotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotelletHotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotelletHotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotelletHotel Landmark Canton Guangzhou - Inne i hotellet


AS-AGWEB-3A07