Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

Hotel Palace Berlin

Budapester Strasse 45, Charlottenburg, Berlin, Tyskland 10787

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,7

fra 108 anmeldelser

4 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
8,3
Beliggenhet
9,0
Ansattes arbeid
8,9
Hotellforhold/renslighet
9,0
Romkomfort/standard
8,5
Mat/middag
8,5
Alle anmeldelser (108)
Sorter etter:
Mona H. Par Norway, 1. oktober 2013
Kjempebra

Veldig bra frokostbuffet, kjempebra service, flotte rom
10
Oppholdet ved hotellet var veldig bra. Reiser gjerne dit igjen.
Rapporter denne anmeldelsen
Susanne H. Familie med store barn Sweden, 24. juni 2013
Hyggelig luksus hotell med god beliggenhet

Komfortabelt, god frokost, vennlig og effektiv betjening
9,7
svært hyggelig opphold. Dyr Internett trekker noe ned.
Rapporter denne anmeldelsen
Arild N. Par Norway, 14. april 2013
Behagelig luxus weekend hotel

Gode senger,nydelig frokost stille og rolig
10
Rapporter denne anmeldelsen
Solveig S. Par Norway, 7. april 2012
Fint hotell med smakfull innredning.

God, hyggelig service. Rene og delikate rom. Svært gode senger.
9,3
På et så fint hotell, burde det være fri internett-tilgang på rommene. Det var det ikke, og det kostet var 9 euro per dag hvis du ønsket det.
Rapporter denne anmeldelsen
Amorn H. Forretningsreisende Thailand, 9. september 2015
4-Star Hotel

Location, Staff, Room
8
The Hotel is ok located in a very good location near Kadewe, Kaiser Wilhelm Memorial Church, and train station. The room is clean and comfort. However, please be careful! I was pickpocketed in front of the small plaza near the hotel around 9 pm. After that, i felt very unsafe in Berlin.
Rapporter denne anmeldelsen
Ganzorigt L. Forretningsreisende Mongolia, 6. september 2015
Good clean buddy

Just nice
2,3
Good location good service what else do you need?
Rapporter denne anmeldelsen
Solange B. Par Brazil, 18. mai 2015
I recomend this hotel

Location sttaff. Cleaness
9,3
Fine. I liked very much
Rapporter denne anmeldelsen
Pham T. Forretningsreisende Vietnam, 9. mars 2015
nice location, friendly staff

nice location, friendly staff, good food
8
I stay here for ITB. It's easy for you to get means of transportation. Hotel is so nice with good food, friendly staff.
Rapporter denne anmeldelsen
Vicky L. Forretningsreisende Hong Kong, 20. november 2014
Comfort and spacious room with convenient location

Bedding, space & location
8
Comfy hotel with spacious room, I stayed in the business room which is very functional with high quality bedding. There is only one drawback on the WIFI account which is not able to connect in a standard way that caused me to get hotel staff to fix it. This is a bit annoying for business traveler like us.
Rapporter denne anmeldelsen
Trang P. Forretningsreisende Vietnam, 4. november 2014
It is quite ok hotel

location, convenience and friendly staff
7,7
I think i will come back this hotel
Rapporter denne anmeldelsen
1-4 av 4 anmeldelser
Hotel Palace Berlin BerlinHotel Palace Berlin Berlin - RestaurantHotel Palace Berlin Berlin - RestaurantHotel Palace Berlin Berlin - GjesteromHotel Palace Berlin Berlin - GjesteromHotel Palace Berlin Berlin - GjesteromHotel Palace Berlin Berlin - GjesteromHotel Palace Berlin Berlin - Inne i hotelletHotel Palace Berlin Berlin - SvømmebassengHotel Palace Berlin Berlin - RestaurantHotel Palace Berlin Berlin - Pub/salongHotel Palace Berlin Berlin - Pub/salongHotel Palace Berlin Berlin - RestaurantHotel Palace Berlin Berlin - RestaurantHotel Palace Berlin Berlin - GjesteromHotel Palace Berlin Berlin - GjesteromHotel Palace Berlin Berlin - Pub/salongHotel Palace Berlin Berlin - GjesteromHotel Palace Berlin Berlin - TreningsromHotel Palace Berlin Berlin - GjesteromHotel Palace Berlin Berlin - Pub/salongHotel Palace Berlin Berlin - GjesteromHotel Palace Berlin Berlin - GjesteromHotel Palace Berlin Berlin - Utsiden av hotelletHotel Palace Berlin Berlin - GjesteromHotel Palace Berlin Berlin - GjesteromHotel Palace Berlin Berlin - MøteromHotel Palace Berlin Berlin - MøteromHotel Palace Berlin Berlin - TreningsromHotel Palace Berlin Berlin - Mat og drikkeHotel Palace Berlin Berlin - RestaurantHotel Palace Berlin Berlin - LobbyHotel Palace Berlin Berlin - GjesteromHotel Palace Berlin Berlin - MøteromHotel Palace Berlin Berlin - SpaHotel Palace Berlin Berlin - Inne i hotelletHotel Palace Berlin Berlin - Balkong/terasseHotel Palace Berlin Berlin - GjesteromHotel Palace Berlin Berlin - MøteromHotel Palace Berlin Berlin - Utsiden av hotelletHotel Palace Berlin Berlin - RestaurantHotel Palace Berlin Berlin - Mat og drikkeHotel Palace Berlin Berlin - DansesalHotel Palace Berlin Berlin - SpaHotel Palace Berlin Berlin - GjesteromHotel Palace Berlin Berlin - GjesteromHotel Palace Berlin Berlin - DansesalHotel Palace Berlin Berlin - MøteromHotel Palace Berlin Berlin - MøteromHotel Palace Berlin Berlin - MøteromHotel Palace Berlin Berlin - SuiteromHotel Palace Berlin Berlin - SuiteromHotel Palace Berlin Berlin - SuiteromHotel Palace Berlin Berlin - Suiterom


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor nettbasert reise- og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3A05