eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Hotel Pension Kastanienhof

Kastanienallee 65, Mitte, Berlin, Tyskland 10119 (Vis kart)

Reserver nå!

Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Gjesterom Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Inne i hotellet Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Utsiden av hotellet Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Inngang Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Restaurant Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Restaurant Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Gjesterom Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Gjesterom Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Gjesterom Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Gjesterom Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Gjesterom Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Gjesterom Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Bad Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Bad Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Gjesterom Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Utsiden av hotellet
Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Utsikt Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Omgivelser Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Utsiden av hotellet Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Utsiden av hotellet Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Buffet Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Resepsjon Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Rekreasjonsfasiliteter Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Bad Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Gjesterom Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Gjesterom Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Gjesterom Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Gjesterom
Område Mitte Antall rom: 35

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,2

fra 11 anmeldelser

Verdi for pengene
7,8
Sted
8,9
Ansattes arbeid
8,7
Hotellforhold/renslighet
8,9
Romkomfort/standard
7,6
Mat/middag
6,9
Alle anmeldelser (11)
Sorter etter:
Trine B. Gruppe Norway, 21. oktober 2013
Hyggelig hotell i et fint område av byen

Usedvanlig hyggelig betjening, passe utvalg av forkost, bra beliggenhet
8,3
Usedvanlig hyggelig betjening, hyggelig hotell, bra beliggenhet
Ken O. Gruppe Norway, 22. juni 2014
Good location

Location, hospitality, clean
7,7
Very good central location if you want to experience shops,cafes and charming districts. We had a nice room with a nice standard, but I wouldnt stay here in midsummer because of no air condition. Perhaps early spring and atumn is possibly the best time to stay there.
Patricia P. Reiste alene United Kingdom, 20. juli 2013
Clean, comfortable and efficient hotel

close to transport, near cafes and bars, nice large room
8
I was easily changed to a quieter room at the back. Room was large and comfortable and well equipped. Very nice hotel.
Terri H. Par Israel, 24. juni 2012
Wonderful little hotel

location, cleanliness, helpful staff
9,3
We enjoyed our stay at the hotel due to the location, the helpful and friendly staff, the cleanliness and room size . The tram runs every few minutes right outside the door and you can walk to many restaurants , cafes and pubs or have a lovely breakfast in the hotel as well. we would highly recommend the hotel .
Shoppingtips: There is a wonderful flea market on Sundays in a park not far from there as well as the oldest biergarden in Berlin down the street
Viktor S. Par Sweden, 8. juli 2012
Ett av bästa hotell jag varit i alla avseenden

Rent, ordning, snellt personal står till tjänst, hjälper
10
bra och bekvämt läget, nära berlin center, dags trafikkort köper man direkt i reception, spårvagn, buss, tunnelbana - allt ligger nära. rena rum, ordning, frukosten med stort urval av fräscha produkter - ostarna, korvar, grönsaker, kakor mm. nackdelen - i berlin finns 7 kastanjenallen och flera hotell med liknande namn, så det är enkelt att komma till fel hotell dessvärre mitt på natten. studera karta innan du tar taxi eller åker allmän trafik
Tips: Studera karta innan du tar taxi eller åker allmän trafik
Albin G. Foretningsreisende Sweden, 10. mai 2012
Trevligt litet hotell

Centralt i Prenzlauer berg
7,3
rent och snyggt hotell. vid min vistelse pågick ett bygge i grannhuset som störde lite. frukost ingick inte i mitt pris, men det finns många fik i området som serverar frukost. det finns ingen wifi på rummet.
Iben B. Par Denmark, 22. april 2013
Vi havde 4 skønne dage på Kastanienhof.

Man får meget for pengene, hotellet er hyggeligt og familiært .Der er sporvogn lige uden for døren.
8,3
Som allerede nævnt var vi meget tilfredse og overraskede over at hotellet var så hyggeligt. Vi havde fået hotellet anbefalet af gode venner.
Katharina W. Foretningsreisende Germany, 25. august 2013
Gute Lage für Städtetrips & Geschäftsreisen

Lage, Service
6,7
Aufenthalt war sehr angenehm, Personal an der Rezeption zuvorkommend (Wegerklärungen, Verkauf von BVG Tagestickets etc), Einzelzimmer allerdings recht klein.
Krzysztof B. Foretningsreisende Germany, 22. mars 2013
Ruhiges Stadthotel mit einer guten ÖPNV Anbindung

Freundlichkeit des Personals, Sauberkeit, bequemes Bett
7,7
Veldman J. Par Netherlands, 19. mai 2012
leuk familie hotel met goede service

goed eglegen tramhalte voor de deur
8,3
Gedurende hemelvaartsweekend genoten van goede service in dit familiehotel.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Hotel Pension Kastanienhof BerlinHotel Pension Kastanienhof Berlin - GjesteromHotel Pension Kastanienhof Berlin - Inne i hotelletHotel Pension Kastanienhof Berlin - Utsiden av hotelletHotel Pension Kastanienhof Berlin - InngangHotel Pension Kastanienhof Berlin - RestaurantHotel Pension Kastanienhof Berlin - RestaurantHotel Pension Kastanienhof Berlin - GjesteromHotel Pension Kastanienhof Berlin - GjesteromHotel Pension Kastanienhof Berlin - GjesteromHotel Pension Kastanienhof Berlin - GjesteromHotel Pension Kastanienhof Berlin - GjesteromHotel Pension Kastanienhof Berlin - GjesteromHotel Pension Kastanienhof Berlin - BadHotel Pension Kastanienhof Berlin - BadHotel Pension Kastanienhof Berlin - GjesteromHotel Pension Kastanienhof Berlin - Utsiden av hotelletHotel Pension Kastanienhof Berlin - UtsiktHotel Pension Kastanienhof Berlin - OmgivelserHotel Pension Kastanienhof Berlin - Utsiden av hotelletHotel Pension Kastanienhof Berlin - Utsiden av hotelletHotel Pension Kastanienhof Berlin - BuffetHotel Pension Kastanienhof Berlin - ResepsjonHotel Pension Kastanienhof Berlin - RekreasjonsfasiliteterHotel Pension Kastanienhof Berlin - BadHotel Pension Kastanienhof Berlin - GjesteromHotel Pension Kastanienhof Berlin - GjesteromHotel Pension Kastanienhof Berlin - GjesteromHotel Pension Kastanienhof Berlin - GjesteromHotel Pension Kastanienhof Berlin - GjesteromHotel Pension Kastanienhof Berlin - Inne i hotelletHotel Pension Kastanienhof Berlin - GjesteromHotel Pension Kastanienhof Berlin - GjesteromHotel Pension Kastanienhof Berlin - GjesteromHotel Pension Kastanienhof Berlin - GjesteromHotel Pension Kastanienhof Berlin - Inne i hotelletHotel Pension Kastanienhof Berlin - BadHotel Pension Kastanienhof Berlin - GjesteromHotel Pension Kastanienhof Berlin - Inne i hotelletHotel Pension Kastanienhof Berlin - BadHotel Pension Kastanienhof Berlin - GjesteromHotel Pension Kastanienhof Berlin - GjesteromHotel Pension Kastanienhof Berlin - GjesteromHotel Pension Kastanienhof Berlin - GjesteromHotel Pension Kastanienhof Berlin - GjesteromHotel Pension Kastanienhof Berlin - RestaurantHotel Pension Kastanienhof Berlin - GjesteromHotel Pension Kastanienhof Berlin - RestaurantHotel Pension Kastanienhof Berlin - Inne i hotelletHotel Pension Kastanienhof Berlin - Gjesterom


AS-AGWEB-3B04