Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel

28 Des Voeux Road West,, Hong Kong Central, Hongkong

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

8,0

fra 7520 anmeldelser

2 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
8,2
Beliggenhet
8,0
Ansattes arbeid
8,3
Hotellforhold/renslighet
8,7
Romkomfort/standard
8,3
Mat/middag
6,7
Alle anmeldelser (7520)
Sorter etter:
Emil J. Par Sweden, 4. januar 2014
Centralt läge,frächa rum och Trevlig personal!

Centralt läge,frächa rum och Trevlig personal!
9,3
Bara bra upplevelser från detta hotell! Vi stannade en natt i Hong kong för att dagen efter ta båten till Macau, 5 minuters promenad till båtterminalen.
Rapporter denne anmeldelsen
Kristin S. Par Norway, 7. oktober 2012
Sentralt beliggende hotell

Rent,god frokost, hyggelig personale
7,3
Hotell Ibis ligger veldig sentralt til, i forhold til ting av interesse for de fleste, i Hong Kong. Noen minutter å gå til tog eller metro. Noe lenger å gå til fergeterminalen, som tar deg blant annet til Kowloon,ca 15 min. Mange rare og spesielle butikker i området rundt hotellet, tørket sjømat, griseører... Spesiell lukt! Det var vanskelig å finne hyggelige restauranter i området rundt hotellet, men der vi spiste var maten god. Et lite tips. Ta ferge til Cheung Chav fra fergeterminalen.Et rolig sted, uten biler og støyen i sentrum, med nydelig sjømat!!! Hotell Ibis hjelper deg med busstransfer tilbake til flyplassen.
Rapporter denne anmeldelsen
Kuntalee J. Par Thailand, 27. april 2016
Suggestion
4
Location hotel so far from MTR Less of resturant for braekfast and dinning
Rapporter denne anmeldelsen
Thanapon K. Familie med store barn Thailand, 24. april 2016
good
5
good view but far from MTR
Rapporter denne anmeldelsen
Lisa T. Forretningsreisende Malaysia, 22. april 2016
good overall
5,3
this hotel location is near to dried seafood area. if you are looking for dried seafood, very convenience hotel for this purpose. amble of choice and walking distance to each shop.
Rapporter denne anmeldelsen
Chi-Ming H. Par Taiwan, 22. april 2016
Good
5,3
Best
Rapporter denne anmeldelsen
Chen C. Par Taiwan, 22. april 2016
Good location,
5,3
CP is good, Room cleaning
Rapporter denne anmeldelsen
Seong H. Reiste alene South Korea, 22. april 2016
GOOD location, so satisfied
6
:)
Rapporter denne anmeldelsen
Michael A. Forretningsreisende South Korea, 21. april 2016
Clean room and convenient location
6,3
It was nice place.
Rapporter denne anmeldelsen
Ter Y. Par Malaysia, 21. april 2016
Cleanliness
3,3
Carelessly drop-off 1 piece of meat on the floor, under the table. It still on the floor on the next day after cleaner left the room.
Rapporter denne anmeldelsen
1-2 av 2 anmeldelser
Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel HongkongIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - MøteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - ForretningssenterIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - MøteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - MøteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - MøteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - ResepsjonIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - BadIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - RestaurantIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Inne i hotelletIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - ResepsjonIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - ResepsjonIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Inne i hotelletIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Inne i hotelletIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - FasiliteterIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - ForretningssenterIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Tranport i nærhetenIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - UtsiktIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - InngangIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - FasiliteterIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Tranport i nærhetenIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Inne i hotellet


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor reise- og reiserelaterte netttjenester.

AS-AGWEB-3B08