Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel

28 Des Voeux Road West,, Hong Kong Central, Hongkong

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

8,0

fra 7587 anmeldelser

2 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
8,2
Beliggenhet
8,0
Ansattes arbeid
8,3
Hotellforhold/renslighet
8,7
Romkomfort/standard
8,3
Mat/middag
6,7
Alle anmeldelser (7587)
Sorter etter:
Emil J. Par Sweden, 4. januar 2014
Centralt läge,frächa rum och Trevlig personal!

Centralt läge,frächa rum och Trevlig personal!
9,3
Bara bra upplevelser från detta hotell! Vi stannade en natt i Hong kong för att dagen efter ta båten till Macau, 5 minuters promenad till båtterminalen.
Rapporter denne anmeldelsen
Kristin S. Par Norway, 7. oktober 2012
Sentralt beliggende hotell

Rent,god frokost, hyggelig personale
7,3
Hotell Ibis ligger veldig sentralt til, i forhold til ting av interesse for de fleste, i Hong Kong. Noen minutter å gå til tog eller metro. Noe lenger å gå til fergeterminalen, som tar deg blant annet til Kowloon,ca 15 min. Mange rare og spesielle butikker i området rundt hotellet, tørket sjømat, griseører... Spesiell lukt! Det var vanskelig å finne hyggelige restauranter i området rundt hotellet, men der vi spiste var maten god. Et lite tips. Ta ferge til Cheung Chav fra fergeterminalen.Et rolig sted, uten biler og støyen i sentrum, med nydelig sjømat!!! Hotell Ibis hjelper deg med busstransfer tilbake til flyplassen.
Rapporter denne anmeldelsen
Tony L. Forretningsreisende Singapore, 22. mai 2016
Hotel location is walking distance to Macau Ferry
5,7
Nice hotel with friendly and helpful staff.
Rapporter denne anmeldelsen
Yonggyu P. Par South Korea, 20. mai 2016
good
6,7
very good
Rapporter denne anmeldelsen
Koh D. Par Singapore, 19. mai 2016
A good location especially if you are looking for
4
Within walking distance to Macau Ferry and Western Market. Quite a few good restaurants nearby too.
Rapporter denne anmeldelsen
Chi H. Forretningsreisende Hong Kong, 16. mai 2016
Thank you
6
I'll be back
Rapporter denne anmeldelsen
Philippe L. Reiste alene France, 16. mai 2016
Very nice place to stay in Hong Kong
6,7
Clean, modern, well located, friendly staff, well equiped, free and frequent shuttle to HK station and reasonable price. What else !
Rapporter denne anmeldelsen
Hyemi K. Par South Korea, 15. mai 2016
Nice location and environment.
6,7
Nice location and environment.
Rapporter denne anmeldelsen
Po Y. Småbarnsfamilie United States of America, 15. mai 2016
good
6,7
na
Rapporter denne anmeldelsen
Rachael T. Par Singapore, 12. mai 2016
Great stay, value for money
6,3
The room had a superb view, overlooking the harbour. Room was always neat & tidy after every housekeeping round. Staff was fantastic, and even offered us an extension of 2.5hours when we couldn't check out in time. There's a convenience store & starbucks just at the first floor of the hotel & more food choices a short walk from the back of the hotel, (the street the hotel was on had limited food options.) Few things to take note, its a 15minute walk from the MTR. Nonetheless, you can always take the tram from the front of the hotel which brings you a few stops to Sheung Wan MTR, Central MTR & Admiralty MTR + more at only HKD 2.30 flat. The room only offers one set of toiletries even though the room it meant for 2 funnily. But good stay overall, will come again.
Rapporter denne anmeldelsen
1-2 av 2 anmeldelser
Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel HongkongIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - MøteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - ForretningssenterIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - MøteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - MøteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - MøteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - ResepsjonIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - BadIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - RestaurantIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Inne i hotelletIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - ResepsjonIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - ResepsjonIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Inne i hotelletIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Inne i hotelletIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - FasiliteterIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - ForretningssenterIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Tranport i nærhetenIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - UtsiktIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - InngangIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - FasiliteterIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Tranport i nærhetenIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Inne i hotellet


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor reise- og reiserelaterte netttjenester.

AS-AGWEB-3C01