Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel

28 Des Voeux Road West,, Hong Kong Central, Hongkong

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

8,0

fra 7591 anmeldelser

2 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
8,2
Beliggenhet
8,0
Ansattes arbeid
8,3
Hotellforhold/renslighet
8,7
Romkomfort/standard
8,3
Mat/middag
6,7
Alle anmeldelser (7591)
Sorter etter:
Emil J. Par Sweden, 4. januar 2014
Centralt läge,frächa rum och Trevlig personal!

Centralt läge,frächa rum och Trevlig personal!
9,3
Bara bra upplevelser från detta hotell! Vi stannade en natt i Hong kong för att dagen efter ta båten till Macau, 5 minuters promenad till båtterminalen.
Kristin S. Par Norway, 7. oktober 2012
Sentralt beliggende hotell

Rent,god frokost, hyggelig personale
7,3
Hotell Ibis ligger veldig sentralt til, i forhold til ting av interesse for de fleste, i Hong Kong. Noen minutter å gå til tog eller metro. Noe lenger å gå til fergeterminalen, som tar deg blant annet til Kowloon,ca 15 min. Mange rare og spesielle butikker i området rundt hotellet, tørket sjømat, griseører... Spesiell lukt! Det var vanskelig å finne hyggelige restauranter i området rundt hotellet, men der vi spiste var maten god. Et lite tips. Ta ferge til Cheung Chav fra fergeterminalen.Et rolig sted, uten biler og støyen i sentrum, med nydelig sjømat!!! Hotell Ibis hjelper deg med busstransfer tilbake til flyplassen.
Goo S. Par Malaysia, 24. mai 2016
good location , clean room and value for money
6,7
its really central located and provided excellent services. Starbucks just located downstairs and lam kwai fong or any other MTR just walking distance. You can always take tram car by just walk across the road.
Tony L. Forretningsreisende Singapore, 22. mai 2016
Hotel location is walking distance to Macau Ferry
5,7
Nice hotel with friendly and helpful staff.
Yi-Fang L. Par Taiwan, 22. mai 2016
.
6,3
Good hotel, new and clean.
Yonggyu P. Par South Korea, 20. mai 2016
good
6,7
very good
Koh D. Par Singapore, 19. mai 2016
A good location especially if you are looking for
4
Within walking distance to Macau Ferry and Western Market. Quite a few good restaurants nearby too.
Philippe L. Reiste alene France, 16. mai 2016
Very nice place to stay in Hong Kong
6,7
Clean, modern, well located, friendly staff, well equiped, free and frequent shuttle to HK station and reasonable price. What else !
Chi H. Forretningsreisende Hong Kong, 16. mai 2016
Thank you
6
I'll be back
Hyemi K. Par South Korea, 15. mai 2016
Nice location and environment.
6,7
Nice location and environment.
1-2 av 2 anmeldelser
Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel HongkongIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - MøteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - ForretningssenterIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - MøteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - MøteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - MøteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - ResepsjonIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - BadIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - RestaurantIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Inne i hotelletIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - ResepsjonIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - ResepsjonIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Inne i hotelletIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Inne i hotelletIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - FasiliteterIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - ForretningssenterIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Tranport i nærhetenIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - UtsiktIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - InngangIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - FasiliteterIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Tranport i nærhetenIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Inne i hotellet


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor reise- og reiserelaterte netttjenester.

AS-AGWEB-3B02