Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel

28 Des Voeux Road West,, Hong Kong Central / Sheung Wan Area, Hongkong (Vis kart)

Reserver nå!

Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Gjesterom Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Gjesterom Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Gjesterom Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Gjesterom Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Gjesterom Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Gjesterom Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Gjesterom Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Gjesterom Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Gjesterom Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Gjesterom Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Gjesterom Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Gjesterom Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Gjesterom Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Gjesterom Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Gjesterom Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Gjesterom
Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Gjesterom Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Bad Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Pub/salong Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Restaurant Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Møterom Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Møterom Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Møterom Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Møterom Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Gjesterom Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Restaurant Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Utsiden av hotellet Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Pub/salong
Område Hong Kong Central / Sheung Wan Area Antall rom: 550
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

8,0

fra 6627
anmeldelser

Verdi for pengene
8,2
Beliggenhet
8,0
Ansattes arbeid
8,3
Hotellforhold/renslighet
8,7
Romkomfort/standard
8,3
Mat/middag
6,6
Alle anmeldelser (6627)
Sorter etter:
Emil J. Par Sweden, 4. januar 2014
Centralt läge,frächa rum och Trevlig personal!

Centralt läge,frächa rum och Trevlig personal!
9,3
Bara bra upplevelser från detta hotell! Vi stannade en natt i Hong kong för att dagen efter ta båten till Macau, 5 minuters promenad till båtterminalen.
Kristin S. Par Norway, 7. oktober 2012
Sentralt beliggende hotell

Rent,god frokost, hyggelig personale
7,3
Hotell Ibis ligger veldig sentralt til, i forhold til ting av interesse for de fleste, i Hong Kong. Noen minutter å gå til tog eller metro. Noe lenger å gå til fergeterminalen, som tar deg blant annet til Kowloon,ca 15 min. Mange rare og spesielle butikker i området rundt hotellet, tørket sjømat, griseører... Spesiell lukt! Det var vanskelig å finne hyggelige restauranter i området rundt hotellet, men der vi spiste var maten god. Et lite tips. Ta ferge til Cheung Chav fra fergeterminalen.Et rolig sted, uten biler og støyen i sentrum, med nydelig sjømat!!! Hotell Ibis hjelper deg med busstransfer tilbake til flyplassen.
Quazi H. Reiste alene Australia, 27. juli 2015
Not the best city view

Clean, friendly staff, central location
8,3
My room was advertised as the 'city view room'. The view was disappointing with other high rise buildings nearby and their windows facing my window. I had to keep the blinds closed most of the times. The location of the hotel was good though. Although not very close to an MTR station, it was within a walking distance, if not carrying any big luggage.
Paul F. Reiste alene United States of America, 26. juli 2015
Short Stay

Very clean, good price, fair location
7
Cally T. Par Singapore, 21. juli 2015
Good connection via Tram

Decent Hotel with Professional English Speaking Staff and
7,7
Decent hotel and walking distance to train station. Tram accessible to main attractions like Lan Kwai Fong at reasonable fare. Knowledgeable staff to offer advice. Decent Park and Macau Ferry Terminal within proximity.
Siriporn D. Foretningsreisende Thailand, 21. juli 2015
Great location, easy to find local food

location, food
9,3
Great location, relatively close to Airport, easy to find local food and experience local living style We always come back to stay at this hotel
Beni S. Småbarnsfamilie Indonesia, 20. juli 2015
Nice and comfort hotel

Clean, friendly staff and best location
8
Aveey veey enjoy and i will recommend this hotel to our friend
Man W. Reiste alene Macau, 19. juli 2015
comfortable, clean

comfortable, clean
8
Raymond N. Par Singapore, 18. juli 2015
First stay in Ibis HK Central & Sheung Wan Hotel

Internet is fast, location wise is good easy access for thru and fro from airport to hotel vice versa, clean
9
Excellent.
Tai S. Foretningsreisende Malaysia, 16. juli 2015
Value for money

Location environment
7,3

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel HongkongIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - BadIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Pub/salongIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - RestaurantIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - MøteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - MøteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - MøteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - MøteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - RestaurantIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Pub/salongIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - ResepsjonIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - ResepsjonIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - RestaurantIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - FasiliteterIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - ForretningssenterIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Tranport i nærhetenIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - UtsiktIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - InngangIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - FasiliteterIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Tranport i nærhetenIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Inne i hotellet


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3C06