Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel

28 Des Voeux Road West,, Hong Kong Central / Sheung Wan Area, Hongkong (Vis kart)

Reserver nå!

Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Gjesterom Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Gjesterom Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Gjesterom Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Gjesterom Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Gjesterom Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Gjesterom Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Gjesterom Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Gjesterom Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Gjesterom Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Gjesterom Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Gjesterom Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Gjesterom Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Gjesterom Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Gjesterom Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Gjesterom Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Gjesterom
Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Gjesterom Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Bad Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Pub/salong Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Restaurant Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Møterom Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Møterom Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Møterom Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Møterom Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Gjesterom Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Restaurant Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Utsiden av hotellet Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Pub/salong
Område Hong Kong Central / Sheung Wan Area Antall rom: 550

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

8,0

fra 6795
anmeldelser

Verdi for pengene
8,2
Beliggenhet
8,0
Ansattes arbeid
8,3
Hotellforhold/renslighet
8,7
Romkomfort/standard
8,3
Mat/middag
6,6
Alle anmeldelser (6795)
Sorter etter:
Emil J. Par Sweden, 4. januar 2014
Centralt läge,frächa rum och Trevlig personal!

Centralt läge,frächa rum och Trevlig personal!
9,3
Bara bra upplevelser från detta hotell! Vi stannade en natt i Hong kong för att dagen efter ta båten till Macau, 5 minuters promenad till båtterminalen.
Rapporter denne anmeldelsen
Kristin S. Par Norway, 7. oktober 2012
Sentralt beliggende hotell

Rent,god frokost, hyggelig personale
7,3
Hotell Ibis ligger veldig sentralt til, i forhold til ting av interesse for de fleste, i Hong Kong. Noen minutter å gå til tog eller metro. Noe lenger å gå til fergeterminalen, som tar deg blant annet til Kowloon,ca 15 min. Mange rare og spesielle butikker i området rundt hotellet, tørket sjømat, griseører... Spesiell lukt! Det var vanskelig å finne hyggelige restauranter i området rundt hotellet, men der vi spiste var maten god. Et lite tips. Ta ferge til Cheung Chav fra fergeterminalen.Et rolig sted, uten biler og støyen i sentrum, med nydelig sjømat!!! Hotell Ibis hjelper deg med busstransfer tilbake til flyplassen.
Rapporter denne anmeldelsen
Eric H. Foretningsreisende United States of America, 3. september 2015
Dependable

Fast check-in, clean room, good value
7,3
Rapporter denne anmeldelsen
Eric H. Foretningsreisende United States of America, 2. september 2015
Dependable

Value, fast, clean
7,3
Rapporter denne anmeldelsen
Tai S. Foretningsreisende Malaysia, 29. august 2015
Location and environemnt

Ok clean
7,3
Rapporter denne anmeldelsen
Li W. Reiste alene Taiwan, 27. august 2015
a good experience

the envornment is great, and clean.
9
Rapporter denne anmeldelsen
Kazuaki T. Foretningsreisende Japan, 26. august 2015
Once again...

Location, Staff, rooms
8
A returning customer at this hotel. As per previous visit the staff were very helpful and the hotel very clean. Perfect location with the tram just outside. Would stay there on my next visit
Rapporter denne anmeldelsen
Chang S. Gruppe Singapore, 25. august 2015
Clean & Comfortable Hotel

Clean, Location & Peaceful
7,7
The stay was good, the room was clean & we got a good sleep. Guess noisy guest don't stay same level with me. The only things is the about the housekeeping, of the 4 nights stay, only got complimentary of a bottle of mineral water on the day we check-in & on the 3rd day. Just a small issue as we can get our own. The staff was helpful to explain when question was posted to them. Glad that I make a good choice to stay in this hotel!
Rapporter denne anmeldelsen
Kheng H. Par Singapore, 24. august 2015
Good hotel good value

Value location clean
9,3
Rapporter denne anmeldelsen
Choon G. Par Singapore, 23. august 2015
Comfort, good value, great harbour view

Location, Great view, good value
8,3
staY in Ibis Hong Kong central Hotel with harbour view room for 5 nights, althought small but is very comfort, it has great harbour view with affordable price. the only thing is the cleanliness can be improve.
Rapporter denne anmeldelsen

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel HongkongIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - BadIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Pub/salongIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - RestaurantIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - MøteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - MøteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - MøteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - MøteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GjesteromIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - RestaurantIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Pub/salongIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - ResepsjonIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - ResepsjonIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - RestaurantIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - FasiliteterIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - ForretningssenterIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Tranport i nærhetenIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - UtsiktIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - InngangIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - FasiliteterIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Tranport i nærhetenIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Inne i hotellet


AS-AGWEB-3B06