eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Imm Thaphae Chiang Mai Hotel

17/1 Kotchasarn Road, Chang Klan, Muang, Old City, Chiang Mai, Thailand 50100 (Vis kart)

Reserver nå!

Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Gjesterom Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Gjesterom Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Gjesterom Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Forretningssenter Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Resepsjon Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Buffet Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Restaurant Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Resepsjon Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Gjesterom Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Møterom Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Inne i hotellet Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Gjesterom Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Gjesterom Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Resepsjon Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Gjesterom Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Gjesterom
Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Gjesterom Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Gjesterom Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Gjesterom Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Gjesterom Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Gjesterom Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Lobby Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Restaurant Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Restaurant Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Restaurant Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Restaurant Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Inne i hotellet Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Inne i hotellet
Område Old City Antall rom: 106
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,8

fra 2368 anmeldelser

Verdi for pengene
7,9
Sted
9,1
Ansattes arbeid
7,4
Hotellforhold/renslighet
8,0
Romkomfort/standard
7,6
Mat/middag
6,6
Alle anmeldelser (2368)
Sorter etter:
Hans-Petter M. Par Norway, 8. desember 2011
Stille

Baderom under standard
5
Standard under forventet i forhold til pris, Hyggelig personell , ikke profesjonelle. Frokost ikke god. Vil ikke anbefale dette stedet til denne prisen.
Jinnapas P. Reiste alene Thailand, 20. november 2014
Nice time at Imm Thapae

Nice room, service and location
10
It's great.
Siriporn P. Gruppe Thailand, 18. november 2014
Good location

good service ... nice location...... lovely room
7,7
everything is ok and great
Anongwan Y. Gruppe Thailand, 17. november 2014
good location and service

location clean and service
8,3
Shen C. Reiste alene Taiwan, 17. november 2014
C/P not bad~
8
Denne kunden har kun rangert dette hotellet og har ikke lagt til noen kommentar.
Chu S. Reiste alene Hong Kong, 15. november 2014
Good price and location but don't expect much

Price, location
6,3
NO/A
Wei-Mun T. Gruppe United Kingdom, 14. november 2014
Efficiency

Check i time for a big group, staff attitude, value for money
7
Great service, amazing check in time and central location. Very good value.
Yi Y. Par Malaysia, 11. november 2014
Fair budget hotel in Chiang Mai

Fair price, good location and clean
8,3
Good stay in this budget hotel. Near to the Sunday market and walkable distance to the river.
Meng W. Gruppe Malaysia, 9. november 2014
Relatively clean hotel set in the heart of CM

1. Relatively clean
7,3
Chaisiri Y. Småbarnsfamilie Thailand, 9. november 2014
Good Location center of town

The location is very good for travelers to visit Chiang Mai Town. Good for night out too.
8

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang MaiImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - GjesteromImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - GjesteromImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - GjesteromImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - ForretningssenterImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - ResepsjonImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - BuffetImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - RestaurantImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - ResepsjonImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - GjesteromImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - MøteromImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Inne i hotelletImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - GjesteromImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - GjesteromImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - ResepsjonImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - GjesteromImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - GjesteromImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - GjesteromImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - GjesteromImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - GjesteromImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - GjesteromImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - GjesteromImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - LobbyImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - RestaurantImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - RestaurantImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - RestaurantImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - RestaurantImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Inne i hotelletImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Inne i hotelletImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Inne i hotelletImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Inne i hotelletImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Utsiden av hotelletImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - GjesteromImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - GjesteromImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - GjesteromImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - LobbyImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Inne i hotelletImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - GjesteromImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - RestaurantImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Inne i hotelletImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Inne i hotelletImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - GjesteromImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - FasiliteterImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - GjesteromImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Utsiden av hotelletImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - GjesteromImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - GjesteromImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - FasiliteterImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - ResepsjonImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Inne i hotelletImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Inne i hotellet

Kundeanmeldelser - Imm Thaphae Chiang Mai Hotel, Chiang Mai

AS-AGWEB-3C02