eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Imperial Hotel

32-34 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Vis kart)

Reserver nå!

Imperial Hotel Hongkong - Inngang Imperial Hotel Hongkong - Inne i hotellet Imperial Hotel Hongkong - Gjesterom Imperial Hotel Hongkong - Gjesterom Imperial Hotel Hongkong - Gjesterom Imperial Hotel Hongkong - Gjesterom Imperial Hotel Hongkong - Gjesterom Imperial Hotel Hongkong - Gjesterom Imperial Hotel Hongkong - Gjesterom Imperial Hotel Hongkong - Lobby Imperial Hotel Hongkong - Utsiden av hotellet Imperial Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærheten Imperial Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærheten Imperial Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærheten Imperial Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærheten Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser
Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærheten Imperial Hotel Hongkong - Tranport i nærheten Imperial Hotel Hongkong - Tranport i nærheten Imperial Hotel Hongkong - Tranport i nærheten Imperial Hotel Hongkong - Tranport i nærheten Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser
Område Tsim Sha Tsui Antall rom: 225

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,0

fra 6161 anmeldelser

Verdi for pengene
6,9
Sted
8,9
Ansattes arbeid
6,6
Hotellforhold/renslighet
6,7
Romkomfort/standard
6,9
Mat/middag
6,3
Alle anmeldelser (6161)
Sorter etter:
Susan M. Småbarnsfamilie Norway, 5. mai 2011
bra beiggenhet,lett tilgang til mtr

beliggenhten
6,3
hotellet ligger i koowloon, som er ilgjengelig til ferger,busser og mtr stasjoner. 5 min fra hotellet kan mann gå promenade ved fergene og stars of fame. store shoppingmuligheter i nærhet av hotellet. butikker som h&m, espirit, chanel, gucci osv. kowloons største shopping senter med butikker ligger i gå avstand fra hotellet. flere mc og urgerking også. aqua park på hong kong siden er å anbefale for både barn og voksne og disneyland nær flypassen begge. lett å komme seg til med mtr. kan og bestille turer fra imperial hotell.
Familie med store barn 23. juli 2014
Good location and friendly staff

Location, staff and value for money
7
It was nice. Mg 2nd time to stay in this hotel because of good location near commercial center and tourist spots like avenue of stars.
Familie med store barn 22. juli 2014
Only location is excellent .. Room so smelly .

Only location is excellent ...
5
Room is not clean , bed not comfort , wash room in room old n not clean . Room had smelly .. Every breath can taste humility .. If u looking for budget hotel with goo location .. This holt is ok .. But price too high !!! Not recomand !!
Chee T. Gruppe Malaysia, 21. juli 2014
It was a good stay at Imperial hotel.

Near the MTR, shopping areas and conveniently located
6,3
It was a pleasant stay but the hotel room is not very clean.
Chee T. Gruppe Malaysia, 21. juli 2014
Pleasant stay

centrally located, near MTR and shopping areas
6,3
Pleasant stay but room is not very clean and poor housekeeping
Chee T. Gruppe Malaysia, 21. juli 2014
Good stay but poor housekeeping

centrally located, near MTR and shopping areas
5,3
Good stay but should improve on housekeeping because the room was not very clean throughout our stay.
Eric H. Gruppe United States of America, 20. juli 2014
Wonderful and nice staff

Nice staff Centrally located Price
9
Great and I like to stay here every time I am in Hong Kong. Close to everything. Easy to find. Close to transportation .
Antonio I. Par Philippines, 15. juli 2014
not worth the fee

close to shopping areas, accessible to transportation, close to parks
5
The carpet and air conditioner are not that clean. we sneezed and coughed continuously everytime we are in the hotel room....sealed windows, we cant open it for fresh air. Housekeeping not good... so slow.some front office personnel not friendly...
Lertpan P. Familie med store barn Thailand, 14. juli 2014
nice clean room and close to shopping area

near MTR, shopping center, Star avenue
8,3
easy to go anywhere by MTR
Kenneth H. Reiste alene Mali, 11. juli 2014
the room is smelly

No
5,3

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Imperial Hotel HongkongImperial Hotel Hongkong - InngangImperial Hotel Hongkong - Inne i hotelletImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - LobbyImperial Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletImperial Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærhetenImperial Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærhetenImperial Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærhetenImperial Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærhetenImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærhetenImperial Hotel Hongkong - Tranport i nærhetenImperial Hotel Hongkong - Tranport i nærhetenImperial Hotel Hongkong - Tranport i nærhetenImperial Hotel Hongkong - Tranport i nærhetenImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - Bad


AS-AGWEB-3A03