eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Imperial Hotel

32-34 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Vis kart)

Reserver nå!

Imperial Hotel Hongkong - Inngang Imperial Hotel Hongkong - Lobby Imperial Hotel Hongkong - Gjesterom Imperial Hotel Hongkong - Gjesterom Imperial Hotel Hongkong - Gjesterom Imperial Hotel Hongkong - Gjesterom Imperial Hotel Hongkong - Gjesterom Imperial Hotel Hongkong - Utsiden av hotellet Imperial Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærheten Imperial Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærheten Imperial Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærheten Imperial Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærheten Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærheten Imperial Hotel Hongkong - Tranport i nærheten
Imperial Hotel Hongkong - Tranport i nærheten Imperial Hotel Hongkong - Tranport i nærheten Imperial Hotel Hongkong - Tranport i nærheten Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser
Område Tsim Sha Tsui Antall rom: 225

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,0

fra 6793 anmeldelser

Verdi for pengene
6,8
Sted
8,9
Ansattes arbeid
6,6
Hotellforhold/renslighet
6,7
Romkomfort/standard
6,8
Mat/middag
6,2
Alle anmeldelser (6793)
Sorter etter:
Susan M. Småbarnsfamilie Norway, 5. mai 2011
bra beiggenhet,lett tilgang til mtr

beliggenhten
6,3
hotellet ligger i koowloon, som er ilgjengelig til ferger,busser og mtr stasjoner. 5 min fra hotellet kan mann gå promenade ved fergene og stars of fame. store shoppingmuligheter i nærhet av hotellet. butikker som h&m, espirit, chanel, gucci osv. kowloons største shopping senter med butikker ligger i gå avstand fra hotellet. flere mc og urgerking også. aqua park på hong kong siden er å anbefale for både barn og voksne og disneyland nær flypassen begge. lett å komme seg til med mtr. kan og bestille turer fra imperial hotell.
Christine C. Reiste alene Indonesia, 26. januar 2015
nice hotel but old alrealdy

location
5,7
Ng K. Par Hong Kong, 25. januar 2015
No comment

Nil
5,7
Nothing special
Bryan U. Gruppe Philippines, 23. januar 2015
Good location, not so clean, noisy

Location, value for money
6
It was okay. Noise can be heard from other rooms. Room was not so clean
Satyaki S. Småbarnsfamilie Singapore, 22. januar 2015
Visit to Hong Kong

Good location with excellent transport connection inluding from airport. Abundant eating options within walking distance and plenty of shopping around the hotel
7
Great stay
Yu L. Gruppe Singapore, 20. januar 2015
so so hotel
4
Less than average.
Earl V. Småbarnsfamilie Philippines, 19. januar 2015
Hongkong Traveler

Their location is great and they have a good staff. The price is also just right for the hotel or just a little bit expensive.
6
It is good although the 2 room that we have stayed is small. And the room smells like cigarette when we first got in and until the last day of our stay. I hope they improve the smell of the room.
Mohd F. Småbarnsfamilie Malaysia, 17. januar 2015
Good hotel

Good location
8
Gd place and location 😃
April M. Småbarnsfamilie Philippines, 17. januar 2015
Imperial hotel

Best things were: location and accessibility,
7
It was good and hassle-free
Eric U. Småbarnsfamilie Philippines, 14. januar 2015
Great

Location staff cleAnliness
8
Nice

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Imperial Hotel HongkongImperial Hotel Hongkong - InngangImperial Hotel Hongkong - LobbyImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletImperial Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærhetenImperial Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærhetenImperial Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærhetenImperial Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærhetenImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærhetenImperial Hotel Hongkong - Tranport i nærhetenImperial Hotel Hongkong - Tranport i nærhetenImperial Hotel Hongkong - Tranport i nærhetenImperial Hotel Hongkong - Tranport i nærhetenImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - BadImperial Hotel Hongkong - BadImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - Gjesterom


AS-AGWEB-3C06