eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Imperial Hotel

32-34 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Vis kart)

Reserver nå!

Imperial Hotel Hongkong - Inngang Imperial Hotel Hongkong - Inne i hotellet Imperial Hotel Hongkong - Gjesterom Imperial Hotel Hongkong - Gjesterom Imperial Hotel Hongkong - Gjesterom Imperial Hotel Hongkong - Gjesterom Imperial Hotel Hongkong - Gjesterom Imperial Hotel Hongkong - Lobby Imperial Hotel Hongkong - Utsiden av hotellet Imperial Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærheten Imperial Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærheten Imperial Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærheten Imperial Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærheten Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærheten
Imperial Hotel Hongkong - Tranport i nærheten Imperial Hotel Hongkong - Tranport i nærheten Imperial Hotel Hongkong - Tranport i nærheten Imperial Hotel Hongkong - Tranport i nærheten Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser
Område Tsim Sha Tsui Antall rom: 225

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,0

fra 6354 anmeldelser

Verdi for pengene
6,8
Sted
8,9
Ansattes arbeid
6,6
Hotellforhold/renslighet
6,7
Romkomfort/standard
6,9
Mat/middag
6,2
Alle anmeldelser (6354)
Sorter etter:
Susan M. Småbarnsfamilie Norway, 5. mai 2011
bra beiggenhet,lett tilgang til mtr

beliggenhten
6,3
hotellet ligger i koowloon, som er ilgjengelig til ferger,busser og mtr stasjoner. 5 min fra hotellet kan mann gå promenade ved fergene og stars of fame. store shoppingmuligheter i nærhet av hotellet. butikker som h&m, espirit, chanel, gucci osv. kowloons største shopping senter med butikker ligger i gå avstand fra hotellet. flere mc og urgerking også. aqua park på hong kong siden er å anbefale for både barn og voksne og disneyland nær flypassen begge. lett å komme seg til med mtr. kan og bestille turer fra imperial hotell.
Sean W. Par Hong Kong, 30. september 2014
Not bad

Good location
5,3
Qianwei Z. Reiste alene China, 27. september 2014
Too early reservation with high cost

location/price/easy to use
7
Qianwei Z. Par China, 27. september 2014
Very good experience with attrative price

location/price/easy to use
7
Wah J. Reiste alene Malaysia, 24. september 2014
Eat & Shop Just Around the Corner

Location, Convenient, Friendly
6,3
A very good location to travel around with lots of shops and MTR station is just there.
Wavoo S. Foretningsreisende Singapore, 22. september 2014
Good Customer Service

1. Location 2. Convenience 3.Good Customer Service
8
Jiraluk B. Foretningsreisende Thailand, 22. september 2014
Location is great

Location, Room Size, Clean
8,3
Everything is just fine
Shanaz M. Reiste alene Malaysia, 21. september 2014
great stay at hongkong

warm friendly staff and balue for money
8
Comfortanble and clean with pleasent and attentive staff. Good location.
Hisham S. Foretningsreisende Sri Lanka, 21. september 2014
Good location

Mtr very near and restaurant then shopping
6,7
It's fine
Shei Y. Småbarnsfamilie Singapore, 20. september 2014
Value for $, central location, basic amenities

Very good location, near Tsim Sha Tsui MTR exits, near the Airport shuttle bus-stop too! Plenty of shopping n food choices around.
6,7
Basic hotel accomodation, good value for $. Only grouse is no free wifi in room, only at the hotel lobby, so you'll always see people sitting around the lobby using their mobile devices.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Imperial Hotel HongkongImperial Hotel Hongkong - InngangImperial Hotel Hongkong - Inne i hotelletImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - LobbyImperial Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletImperial Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærhetenImperial Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærhetenImperial Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærhetenImperial Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærhetenImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærhetenImperial Hotel Hongkong - Tranport i nærhetenImperial Hotel Hongkong - Tranport i nærhetenImperial Hotel Hongkong - Tranport i nærhetenImperial Hotel Hongkong - Tranport i nærhetenImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - BadImperial Hotel Hongkong - BadImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - Gjesterom


AS-AGWEB-3C02