eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Imperial Hotel

32-34 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Vis kart)

Reserver nå!

Imperial Hotel Hongkong - Inngang Imperial Hotel Hongkong - Inne i hotellet Imperial Hotel Hongkong - Gjesterom Imperial Hotel Hongkong - Gjesterom Imperial Hotel Hongkong - Gjesterom Imperial Hotel Hongkong - Gjesterom Imperial Hotel Hongkong - Gjesterom Imperial Hotel Hongkong - Lobby Imperial Hotel Hongkong - Utsiden av hotellet Imperial Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærheten Imperial Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærheten Imperial Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærheten Imperial Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærheten Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærheten
Imperial Hotel Hongkong - Tranport i nærheten Imperial Hotel Hongkong - Tranport i nærheten Imperial Hotel Hongkong - Tranport i nærheten Imperial Hotel Hongkong - Tranport i nærheten Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser
Område Tsim Sha Tsui Antall rom: 225

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,0

fra 6580 anmeldelser

Verdi for pengene
6,8
Sted
8,9
Ansattes arbeid
6,6
Hotellforhold/renslighet
6,7
Romkomfort/standard
6,8
Mat/middag
6,2
Alle anmeldelser (6580)
Sorter etter:
Susan M. Småbarnsfamilie Norway, 5. mai 2011
bra beiggenhet,lett tilgang til mtr

beliggenhten
6,3
hotellet ligger i koowloon, som er ilgjengelig til ferger,busser og mtr stasjoner. 5 min fra hotellet kan mann gå promenade ved fergene og stars of fame. store shoppingmuligheter i nærhet av hotellet. butikker som h&m, espirit, chanel, gucci osv. kowloons største shopping senter med butikker ligger i gå avstand fra hotellet. flere mc og urgerking også. aqua park på hong kong siden er å anbefale for både barn og voksne og disneyland nær flypassen begge. lett å komme seg til med mtr. kan og bestille turer fra imperial hotell.
Lee M. Foretningsreisende Malaysia, 25. november 2014
Dissappointed with the facility in the bedroom

Definitely not for business traveller
3
Very dissatisfied
Nadjamuddin A. Småbarnsfamilie Indonesia, 24. november 2014
Good Location, Clean and Helpful Staff

Location, Staff and Price
8
We have 2 night stay at the hotel. It was very exciting and nice stay. The hotel location is top as it is located in the down side of Tsim Sha Tsui of Nathan Road. Metro station also in front of the hotel (across the road) and the room charge is not so expensive. You can reach the Avenue of Stars just 2 minutes walk down along the Nathan Road. Chungking Mansion is the next door, which is easy for Moslems to find halal food around, and the Kowloon Mosque is only a few blocks away. So it was fine for us and will return on our next trip to Hongkong.
Jian H. Småbarnsfamilie Malaysia, 24. november 2014
-

-
7
is good location & comfort!!
Kwon J. Reiste alene South Korea, 23. november 2014
nice area but too old

in the city
4,3
Very old no windows smell
Candra S. Familie med store barn Indonesia, 22. november 2014
good location

location, location, location
8
good location, near MTR station and shopping area. it's easy to find restaurants and 7 elevens.
Wicharn T. Gruppe Thailand, 21. november 2014
The best for location

Location , near MTR
6,3
Good
Jaslyn C. Småbarnsfamilie Singapore, 21. november 2014
A wonderful trip if Hotel was nice and clean

Location, staff friendliness
6
not very pleasant. small room, small toilet, smell in a room. room not cosy, very old fashion design
Pene T. Familie med store barn Malaysia, 20. november 2014
front desk staffs attitude are very bad

location is convenience, room is clean and lobby WIFI is fast (However room don't provide WIFI which I not the request when i book the room)
6,3
Front desk staffs attitude and unfriendly.
John O. Småbarnsfamilie Philippines, 18. november 2014
Poor old hotel in a great location

Location, Location, Location
3,7
Very Bad. Hard Bed. They were charging for Wifi, charging for me to leave my bags at the lobby and they got slow elevators. The only nice thing about this hotel was location.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Imperial Hotel HongkongImperial Hotel Hongkong - InngangImperial Hotel Hongkong - Inne i hotelletImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - LobbyImperial Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletImperial Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærhetenImperial Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærhetenImperial Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærhetenImperial Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærhetenImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærhetenImperial Hotel Hongkong - Tranport i nærhetenImperial Hotel Hongkong - Tranport i nærhetenImperial Hotel Hongkong - Tranport i nærhetenImperial Hotel Hongkong - Tranport i nærhetenImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - BadImperial Hotel Hongkong - BadImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - Gjesterom


AS-AGWEB-3A01