eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Imperial Hotel

32-34 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Vis kart)

Reserver nå!

Imperial Hotel Hongkong - Inngang Imperial Hotel Hongkong - Inne i hotellet Imperial Hotel Hongkong - Gjesterom Imperial Hotel Hongkong - Gjesterom Imperial Hotel Hongkong - Gjesterom Imperial Hotel Hongkong - Gjesterom Imperial Hotel Hongkong - Gjesterom Imperial Hotel Hongkong - Lobby Imperial Hotel Hongkong - Utsiden av hotellet Imperial Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærheten Imperial Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærheten Imperial Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærheten Imperial Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærheten Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærheten
Imperial Hotel Hongkong - Tranport i nærheten Imperial Hotel Hongkong - Tranport i nærheten Imperial Hotel Hongkong - Tranport i nærheten Imperial Hotel Hongkong - Tranport i nærheten Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser
Område Tsim Sha Tsui Antall rom: 225

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,0

fra 6423 anmeldelser

Verdi for pengene
6,8
Sted
8,9
Ansattes arbeid
6,6
Hotellforhold/renslighet
6,7
Romkomfort/standard
6,8
Mat/middag
6,2
Alle anmeldelser (6423)
Sorter etter:
Susan M. Småbarnsfamilie Norway, 5. mai 2011
bra beiggenhet,lett tilgang til mtr

beliggenhten
6,3
hotellet ligger i koowloon, som er ilgjengelig til ferger,busser og mtr stasjoner. 5 min fra hotellet kan mann gå promenade ved fergene og stars of fame. store shoppingmuligheter i nærhet av hotellet. butikker som h&m, espirit, chanel, gucci osv. kowloons største shopping senter med butikker ligger i gå avstand fra hotellet. flere mc og urgerking også. aqua park på hong kong siden er å anbefale for både barn og voksne og disneyland nær flypassen begge. lett å komme seg til med mtr. kan og bestille turer fra imperial hotell.
Hassan Y. Foretningsreisende South Africa, 17. oktober 2014
Perfect Location in HK

Location, Vibe and Shopping
8
It was nice though short. Vey central place in HK and easily accessibile to various tourist areas
Tse W. Reiste alene Hong Kong, 15. oktober 2014
Value for money

Convenient, great location and value for money
6,7
The conditions of the room is not so good but it is value for money in the big city....
Tiaw C. Par Singapore, 13. oktober 2014
Short stay

Location is good. Near shopping area. Near MTR.
7
Water pressure not so good. Room service is fast.
Hairul H. Småbarnsfamilie Malaysia, 12. oktober 2014
Good and strategic location.

Easy to access mtr. The Airport shuttle bus stop in front on the hotel. Nice view at night.
8
Nice and comfortable. Value for money.
Vicky W. Foretningsreisende Hong Kong, 11. oktober 2014
Small Hotel in heart of TST

Value, Location, Centre
7
It was cheaper to get a hotel less than USD150/night in HK! Room is tiny but you can get access of everything in few minutes. No wifi in room!
Yuet L. Reiste alene Singapore, 10. oktober 2014
Comment

Food, convenient location, reasonable price.
7
It is very convenient for food and transportation, Airport Express bus A21 bring you to the door step, 5 minutes walk to MTR station. Room size is big compare to all the 3 Star hotels I have stayed. The only down point is the hotel is old and the hygiene standard so so. The price is reasonable.
Jessica M. Gruppe Indonesia, 8. oktober 2014
First stay and last

Location is very strategies for shopping, they have a fast wifi and front office gave a good services
4,7
Pongsak M. Foretningsreisende Thailand, 7. oktober 2014
location superb

location, subway, shopping
6,7
the hotel location is very superb, fantastic and advantage. when we just walk out from the main door, it is all the shopping place, Nathan road. we can walk out for shopping and go out for the nightclub.
Fernando I. Gruppe Philippines, 6. oktober 2014
Nice location

Nice location very accessible, walking distance if your going to china ferry terminal, near tourist spots
7

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Imperial Hotel HongkongImperial Hotel Hongkong - InngangImperial Hotel Hongkong - Inne i hotelletImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - LobbyImperial Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletImperial Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærhetenImperial Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærhetenImperial Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærhetenImperial Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærhetenImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærhetenImperial Hotel Hongkong - Tranport i nærhetenImperial Hotel Hongkong - Tranport i nærhetenImperial Hotel Hongkong - Tranport i nærhetenImperial Hotel Hongkong - Tranport i nærhetenImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - BadImperial Hotel Hongkong - BadImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - Gjesterom


AS-AGWEB-3B07