Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

Imperial Hotel

32-34 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hongkong

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,0

fra 7682 anmeldelser

1 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
6,8
Beliggenhet
8,9
Ansattes arbeid
6,6
Hotellforhold/renslighet
6,6
Romkomfort/standard
6,8
Mat/middag
6,1
Alle anmeldelser (7682)
Sorter etter:
Susan M. Småbarnsfamilie Norway, 5. mai 2011
bra beiggenhet,lett tilgang til mtr

beliggenhten
6,3
hotellet ligger i koowloon, som er ilgjengelig til ferger,busser og mtr stasjoner. 5 min fra hotellet kan mann gå promenade ved fergene og stars of fame. store shoppingmuligheter i nærhet av hotellet. butikker som h&m, espirit, chanel, gucci osv. kowloons største shopping senter med butikker ligger i gå avstand fra hotellet. flere mc og urgerking også. aqua park på hong kong siden er å anbefale for både barn og voksne og disneyland nær flypassen begge. lett å komme seg til med mtr. kan og bestille turer fra imperial hotell.
Rapporter denne anmeldelsen
Woei P. Reiste alene Malaysia, 3. mai 2016
Is a good location
5,3
Nice, cheap hotel, good location
Rapporter denne anmeldelsen
Manish T. Forretningsreisende India, 28. april 2016
All good
6,7
Very happy the staff takes good care. But a suggestion if they can put a scale to weigh the travelers can manage to not pay at airport
Rapporter denne anmeldelsen
Lisa T. Forretningsreisende Malaysia, 27. april 2016
room smelly, state with wifi provide, but wifi nev
4
this hotel for convenience is good, location is good, easy to find , on the main road of nathan road. exterior look ok, but inside room not ok. very old and room is smelly.bed is very old.
Rapporter denne anmeldelsen
Sudhakar O. Småbarnsfamilie India, 27. april 2016
Location is awesome. Just opp to MTR. Lot of food
5,7
Travelling from and to airport is just like so simple.
Rapporter denne anmeldelsen
Vinnie H. Forretningsreisende China, 27. april 2016
Nice
6,3
Very nice
Rapporter denne anmeldelsen
Vinnie H. Forretningsreisende China, 26. april 2016
Very nice
6,7
Nice experience
Rapporter denne anmeldelsen
Chor N. Reiste alene Cambodia, 22. april 2016
my great holiday
3,7
That hotel is good to stay .value for money and good location
Rapporter denne anmeldelsen
Hao W. Reiste alene China, 21. april 2016
Good
5,7
Satisfied sercice
Rapporter denne anmeldelsen
William S. Forretningsreisende Indonesia, 21. april 2016
Location is perfect
5
Open the door and you can see shoping and branded store
Rapporter denne anmeldelsen
1 av 1 anmeldelse
Imperial Hotel HongkongImperial Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletImperial Hotel Hongkong - Inne i hotelletImperial Hotel Hongkong - LobbyImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - BadImperial Hotel Hongkong - BadImperial Hotel Hongkong - BadImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - BadImperial Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærhetenImperial Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærhetenImperial Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærhetenImperial Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærhetenImperial Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærhetenImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - Tranport i nærhetenImperial Hotel Hongkong - Tranport i nærhetenImperial Hotel Hongkong - Tranport i nærhetenImperial Hotel Hongkong - Tranport i nærhetenImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - Omgivelser


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor reise- og reiserelaterte netttjenester.

AS-AGWEB-3B05