eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Imperial Hotel

32-34 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Vis kart)

Reserver nå!

Imperial Hotel Hongkong - Inngang Imperial Hotel Hongkong - Lobby Imperial Hotel Hongkong - Gjesterom Imperial Hotel Hongkong - Gjesterom Imperial Hotel Hongkong - Gjesterom Imperial Hotel Hongkong - Gjesterom Imperial Hotel Hongkong - Gjesterom Imperial Hotel Hongkong - Utsiden av hotellet Imperial Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærheten Imperial Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærheten Imperial Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærheten Imperial Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærheten Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærheten Imperial Hotel Hongkong - Tranport i nærheten
Imperial Hotel Hongkong - Tranport i nærheten Imperial Hotel Hongkong - Tranport i nærheten Imperial Hotel Hongkong - Tranport i nærheten Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser
Område Tsim Sha Tsui Antall rom: 225

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,0

fra 6868 anmeldelser

Verdi for pengene
6,8
Beliggenhet
8,9
Ansattes arbeid
6,6
Hotellforhold/renslighet
6,7
Romkomfort/standard
6,8
Mat/middag
6,2
Alle anmeldelser (6868)
Sorter etter:
Susan M. Småbarnsfamilie Norway, 5. mai 2011
bra beiggenhet,lett tilgang til mtr

beliggenhten
6,3
hotellet ligger i koowloon, som er ilgjengelig til ferger,busser og mtr stasjoner. 5 min fra hotellet kan mann gå promenade ved fergene og stars of fame. store shoppingmuligheter i nærhet av hotellet. butikker som h&m, espirit, chanel, gucci osv. kowloons største shopping senter med butikker ligger i gå avstand fra hotellet. flere mc og urgerking også. aqua park på hong kong siden er å anbefale for både barn og voksne og disneyland nær flypassen begge. lett å komme seg til med mtr. kan og bestille turer fra imperial hotell.
Cheng H. Foretningsreisende Taiwan, 28. februar 2015
good location

fast checkin,nice staff,perferct location
7,7
David R. Par United States of America, 23. februar 2015
comfortable

LOCATION, quiet respite, restaurants nearby, WIfi
7,3
Couldn't ask for a better location. Walk across street to underground; shopping, restaurants all around. Bed was hard, room small, but good value.
Eva T. Par Singapore, 22. februar 2015
just like staying motel standard

location , check in fast and cleaning
6
if just for sleeping at night time and it is ok, no wifi at room and not space for all people sitting lobby for checking wifi
Quek S. Familie med store barn Singapore, 20. februar 2015
staffs attitude really need more improve !

only good location
3,7
The hotel got one stuffy smell.
Rizal B. Par Singapore, 16. februar 2015
👎

Location
6,7
Ok... It is too expensive for such a small room
Sandra O. Gruppe Singapore, 15. februar 2015
small in size with basic needs

clean w/basic needs
7
Cosy place, convenient with basic needs
Lorma G. Par United States of America, 13. februar 2015
Vacation experience

Location accessible to all places
8
Overall good!
Satish H. Reiste alene India, 13. februar 2015
Great location

Good location,good service
5,3
It was good stay but it could be better as service was ok ok
Nakarin P. Gruppe Thailand, 12. februar 2015
Best location

Best location
7,3
Best location, but very noisy.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Imperial Hotel HongkongImperial Hotel Hongkong - InngangImperial Hotel Hongkong - LobbyImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletImperial Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærhetenImperial Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærhetenImperial Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærhetenImperial Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærhetenImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærhetenImperial Hotel Hongkong - Tranport i nærhetenImperial Hotel Hongkong - Tranport i nærhetenImperial Hotel Hongkong - Tranport i nærhetenImperial Hotel Hongkong - Tranport i nærhetenImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - BadImperial Hotel Hongkong - BadImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - Gjesterom


AS-AGWEB-3A05