eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Imperial Hotel

32-34 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Vis kart)

Reserver nå!

Imperial Hotel Hongkong - Inngang Imperial Hotel Hongkong - Inne i hotellet Imperial Hotel Hongkong - Gjesterom Imperial Hotel Hongkong - Gjesterom Imperial Hotel Hongkong - Gjesterom Imperial Hotel Hongkong - Gjesterom Imperial Hotel Hongkong - Gjesterom Imperial Hotel Hongkong - Gjesterom Imperial Hotel Hongkong - Lobby Imperial Hotel Hongkong - Utsiden av hotellet Imperial Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærheten Imperial Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærheten Imperial Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærheten Imperial Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærheten Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser
Imperial Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærheten Imperial Hotel Hongkong - Tranport i nærheten Imperial Hotel Hongkong - Tranport i nærheten Imperial Hotel Hongkong - Tranport i nærheten Imperial Hotel Hongkong - Tranport i nærheten Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser
Område Tsim Sha Tsui Antall rom: 225

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,0

fra 6242 anmeldelser

Verdi for pengene
6,9
Sted
8,9
Ansattes arbeid
6,6
Hotellforhold/renslighet
6,7
Romkomfort/standard
6,9
Mat/middag
6,3
Alle anmeldelser (6242)
Sorter etter:
Susan M. Småbarnsfamilie Norway, 5. mai 2011
bra beiggenhet,lett tilgang til mtr

beliggenhten
6,3
hotellet ligger i koowloon, som er ilgjengelig til ferger,busser og mtr stasjoner. 5 min fra hotellet kan mann gå promenade ved fergene og stars of fame. store shoppingmuligheter i nærhet av hotellet. butikker som h&m, espirit, chanel, gucci osv. kowloons største shopping senter med butikker ligger i gå avstand fra hotellet. flere mc og urgerking også. aqua park på hong kong siden er å anbefale for både barn og voksne og disneyland nær flypassen begge. lett å komme seg til med mtr. kan og bestille turer fra imperial hotell.
Wong S. Foretningsreisende Singapore, 14. august 2014
Ave Hotel

location
4,7
the hotel is old. room is old and have some smell. they will not top up the soap or shampoo, you may need to buy your own. Charges is too expansive for such standard. everything they will charges thus make the hotel more expansive. Too many guest so the staff is not very friendly or very busy with many other things to do
Jansen J. Foretningsreisende Philippines, 12. august 2014
Small rooms , good location ,old hotel

Location
4
So so
Chan T. Foretningsreisende China, 8. august 2014
excellent location

good location, fair price, easy to go everywhere
6
Usual business hotel. easy to access to everywhere and MTR
Sutjipto T. Småbarnsfamilie Indonesia, 8. august 2014
NO RECOMENATION to stay at this hotel

Near to the shopping centre , Near to the MTR and easy to get public transportation
3,7
Very bad staff performance for duty overnite staff,( NOT POLITE ) WIFI conection very bad , free wifi only at lobby and low connection . Room size is ok . Check out time is ok good service
Ratpawee P. Foretningsreisende Thailand, 6. august 2014
Locations close to Tsim sha shim

Close to train station, easy to find, central hotel
8
I booked the premiar rooms and they upgraded for me thank you. Big room and higher level can see the river view. The hotel close to the stations and central shopping mall.
Syafri S. Familie med store barn Indonesia, 5. august 2014
Good Location

Good location
6,7
Paul S. Reiste alene United States of America, 5. august 2014
Just ok

Location only
4,7
Just ok , Location good ,room smelly not cleaned very well , staff ok , not much else to say
Mohd Z. Foretningsreisende Malaysia, 2. august 2014
acceptable

central location
7,3
Friendly staff. Fast check in. Good location. Easy to find all type of food.
Mohd N. Par Brunei Darussalam, 1. august 2014
BEST LOCATION

Shopping, food, transportation, sightseeing is easy
7,3
I find this hotel is very convenient, easily accessible to all shopping centre, MTR, Taxi, halal food. During check in is very fast and checking out was fast too. Staff friendly and courteous.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Imperial Hotel HongkongImperial Hotel Hongkong - InngangImperial Hotel Hongkong - Inne i hotelletImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - LobbyImperial Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletImperial Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærhetenImperial Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærhetenImperial Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærhetenImperial Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærhetenImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærhetenImperial Hotel Hongkong - Tranport i nærhetenImperial Hotel Hongkong - Tranport i nærhetenImperial Hotel Hongkong - Tranport i nærhetenImperial Hotel Hongkong - Tranport i nærhetenImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - BadImperial Hotel Hongkong - BadImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - Gjesterom


AS-AGWEB-3C03