Min konto (innsjekking)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Imperial Hotel

32-34 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Vis kart)

Reserver nå!

Imperial Hotel Hongkong - Inngang Imperial Hotel Hongkong - Inne i hotellet Imperial Hotel Hongkong - Gjesterom Imperial Hotel Hongkong - Gjesterom Imperial Hotel Hongkong - Gjesterom Imperial Hotel Hongkong - Gjesterom Imperial Hotel Hongkong - Gjesterom Imperial Hotel Hongkong - Gjesterom Imperial Hotel Hongkong - Bad Imperial Hotel Hongkong - Restaurant Imperial Hotel Hongkong - Restaurant Imperial Hotel Hongkong - Restaurant Imperial Hotel Hongkong - Restaurant Imperial Hotel Hongkong - Restaurant Imperial Hotel Hongkong - Mat og drikke Imperial Hotel Hongkong - Lobby
Imperial Hotel Hongkong - Utsiden av hotellet Imperial Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærheten Imperial Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærheten Imperial Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærheten Imperial Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærheten Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærheten Imperial Hotel Hongkong - Tranport i nærheten Imperial Hotel Hongkong - Tranport i nærheten Imperial Hotel Hongkong - Tranport i nærheten Imperial Hotel Hongkong - Tranport i nærheten
Sted: Tsim Sha Tsui Antall rom: 225
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,0

fra 5862 anmeldelser

Verdi for pengene
6,9
Sted
8,9
Ansattes arbeid
6,6
Hotellforhold/renslighet
6,7
Romkomfort/standard
6,9
Mat/middag
6,3
Alle anmeldelser (5862)
Susan M. Småbarnsfamilie Norway, 5. mai 2011
bra beiggenhet,lett tilgang til mtr

beliggenhten
6,3
hotellet ligger i koowloon, som er ilgjengelig til ferger,busser og mtr stasjoner. 5 min fra hotellet kan mann gå promenade ved fergene og stars of fame. store shoppingmuligheter i nærhet av hotellet. butikker som h&m, espirit, chanel, gucci osv. kowloons største shopping senter med butikker ligger i gå avstand fra hotellet. flere mc og urgerking også. aqua park på hong kong siden er å anbefale for både barn og voksne og disneyland nær flypassen begge. lett å komme seg til med mtr. kan og bestille turer fra imperial hotell.
Beverlie O. Foretningsreisende Philippines, 20. april 2014
Close to shopping areas, accessible to the airport

Near MTR station, Acceesbile to the airport and good location
7,3
Wee N. Par Singapore, 20. april 2014
Convenient

Centrally located. Dining @ nearby restaurants. Visting nearby attractions
8,3
Good
Ronald H. Foretningsreisende Indonesia, 19. april 2014
Bad

Bad
3,3
Bad room
Romeo M. Reiste alene Philippines, 18. april 2014
My stay was ok but not happy.

Near to what you will need.
5,3
My stay was ok. The hotel is old and smelly. You have to open the aircon and the blower continiously to put the smell out. The tiny lobby is always filled with bystanders? Outside the hotel doors are full of Indian/Middle Eastern men day and night selling and just bystanding. It is spoiling the good location.
Suthichai C. Par Thailand, 16. april 2014
very old TV and furniture, have not good smell

easy to airport, near shopping area, a lot food restaurants
4,7
not impressive in this standard price
Chun C. Foretningsreisende Malaysia, 14. april 2014
Convenient location, small room, need better secur

Location, accessibility and convenient, nearby to shopping centre and 7-11
7
Christy L. Foretningsreisende Hong Kong, 10. april 2014
bad experience

can't name even one
2
Hooi K. Reiste alene Malaysia, 10. april 2014
good stay

location - easy access to shopping, restaurant & MTR
6,3
Polite staff. Wireless access for 12 hours - the hotel should consider the break time instead of counting continuously even though the customer is out.
Sa-On S. Familie med store barn Thailand, 9. april 2014
Good location

Location
8
Near MTR and Airport shuttle bus.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Imperial Hotel HongkongImperial Hotel Hongkong - InngangImperial Hotel Hongkong - Inne i hotelletImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - GjesteromImperial Hotel Hongkong - BadImperial Hotel Hongkong - RestaurantImperial Hotel Hongkong - RestaurantImperial Hotel Hongkong - RestaurantImperial Hotel Hongkong - RestaurantImperial Hotel Hongkong - RestaurantImperial Hotel Hongkong - Mat og drikkeImperial Hotel Hongkong - LobbyImperial Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletImperial Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærhetenImperial Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærhetenImperial Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærhetenImperial Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærhetenImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - Attraksjoner i nærhetenImperial Hotel Hongkong - Tranport i nærhetenImperial Hotel Hongkong - Tranport i nærhetenImperial Hotel Hongkong - Tranport i nærhetenImperial Hotel Hongkong - Tranport i nærhetenImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - Omgivelser


AS-AGWEB-3B02