Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

Indigo Pearl Hotel

Nai Yang Beach & National Park, Amphur Thalang, Naiyang, Phuket, Thailand (Vis kart)

Reserver nå!

Indigo Pearl Hotel Phuket - Inne i hotellet Indigo Pearl Hotel Phuket - Svømmebasseng Indigo Pearl Hotel Phuket - Svømmebasseng Indigo Pearl Hotel Phuket - Restaurant Indigo Pearl Hotel Phuket - Pub/salong Indigo Pearl Hotel Phuket - Mat og drikke Indigo Pearl Hotel Phuket - Fasiliteter Indigo Pearl Hotel Phuket - Fasiliteter Indigo Pearl Hotel Phuket - Rekreasjonsfasiliteter Indigo Pearl Hotel Phuket - Mat og drikke Indigo Pearl Hotel Phuket - Rekreasjonsfasiliteter Indigo Pearl Hotel Phuket - Fasiliteter Indigo Pearl Hotel Phuket - Fasiliteter Indigo Pearl Hotel Phuket - Spa Indigo Pearl Hotel Phuket - Spa Indigo Pearl Hotel Phuket - Utsiden av hotellet
Indigo Pearl Hotel Phuket - Svømmebasseng Indigo Pearl Hotel Phuket - Svømmebasseng Indigo Pearl Hotel Phuket - Gjesterom Indigo Pearl Hotel Phuket - Etasjekart Indigo Pearl Hotel Phuket - Utsiden av hotellet Indigo Pearl Hotel Phuket - Inne i hotellet Indigo Pearl Hotel Phuket - Svømmebasseng Indigo Pearl Hotel Phuket - Bad Indigo Pearl Hotel Phuket - Suiterom Indigo Pearl Hotel Phuket - Suiterom Indigo Pearl Hotel Phuket - Suiterom Indigo Pearl Hotel Phuket - Suiterom
Område Naiyang Antall rom: 177

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,7

fra 1123 anmeldelser

5 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
8,4
Beliggenhet
8,2
Ansattes arbeid
9,0
Hotellforhold/renslighet
9,2
Romkomfort/standard
9,0
Mat/middag
8,5
Alle anmeldelser (1123)
Sorter etter:
Ove L. Småbarnsfamilie Norway, 27. juli 2015
Flott designhotell i fine omgivelser

Design, omgivelser, atmosfære
7,7
Vi opplevde hotellet som et flott og meget gjennomført stilig designhotell hvor det var lagt mye vekt på detaljer. Flotte omgivelser og fin atmosfære. Veldig fint og rolig og reise med små barn nå i lavsesong. Betjeningen var veldig hyggelige og flinke. Av forbedringspotensiale vil jeg si at menyen kunne vært mer variert med flere Thai retter. Nai Harn stranden er veldig stille og rolig og lite utbygd. Skulle kanskje ønske at enten lokale myndigheter eller noen av de store resortene tok mer ansvar for å rydde stranden og holde den ren og fin det hadde området fortjent og nytt godt av.
Rapporter denne anmeldelsen
Mette O. Småbarnsfamilie Norway, 16. februar 2013
Familiested med sjarm.

barnevennlig,serviceminded,alt tilrettelagt
10
Vi hadde en super opplevelse av å bo på indigo. Det var veldig bra tilrettelagt for barn, tryggt og godt om barn skulle bli syke. nærme strand og shops for nødvendige ting som behøves og veldig bra service. Fantastisk at roomservice har lenge åpen og ikke koster fletta.
Rapporter denne anmeldelsen
Egil H. Småbarnsfamilie Norway, 16. februar 2013
Fantastisk sted

God frokost, fantastiske senger, service, sushi restaurant, design og beliggenheten til stranden
10
Beste hotell jeg har bodd på i Thailand i mine 10 år på reise hit
Rapporter denne anmeldelsen
Per C. Par Norway, 14. mars 2012
Et gedigent hotellanlegg med en varm personlighet.

Designhotell helt nær en av Phukets beste strender.
8,3
Hotellanlegget er stort og meget flott intergrert i naturen med vakre planteringer og swimmingpooler omkranset av naturlige dammer og kanaler med Lotusplanter og kvekkende frosker. Rommene er moderne og svært funksjonelle, men trenger etter hvert noe vedlikehold. Hele anlegget har et gjennomført flott og virkningsfult design, som fungerer svært godt både på dagtid og om kvelden. Svært vennlig betjening hvor enn de jobber, og deilige senger! Det oppleves negativt at man på alle regninger plusser på 17% for skatt og servise - mye bedre om dette var regnet inn i menyene så så man lettere visste hva mat og drikke virkelig koster. Annlegget har en fantastisk plassering svært nær kanskje Phukets beste og roligste strand, som strekker seg kilometer etter kilometer videre nordover.
Restauranttips: Veldig gode restaurang alternativer på stranden nedenfor hotellet.
Rapporter denne anmeldelsen
Siv K. Par Norway, 15. oktober 2009
Supert hotell

Flotte rom, serviceinnstilt personale
10
Vi var på dette hotellet i 3 netter. Hotellet har en stor flott hageområde, nærmere parkområde. Det har noen utganger direkte til det litte sentrumet,hvor det også er eget strandområde for hotellets gjester. Flotte bassengområder også, ett for bare voksne. Deilig frokostbuffet som har absolutt alt. Personalet var hjelpsomme og forekommen.Kan anbefale dette hotellet.
Rapporter denne anmeldelsen
Chatchawan S. Reiste alene Thailand, 5. januar 2016
A well maintained property with beautiful beach fr

Caters for all ages; close to airport but yet quiet; Interesting setting for the Thai restaurant.
7,7
Short , comfortable , and well looked after.
Rapporter denne anmeldelsen
Paul S. Par United States of America, 5. desember 2015
Honeymoon

Pools, room, staff
9,3
Rapporter denne anmeldelsen
Lisa R. Par United Kingdom, 28. november 2015
Good location

Location, dive school, rooms
9,3
Really nice hotel good location for a quiet holiday
Rapporter denne anmeldelsen
Jeff H. Reiste alene United States of America, 24. november 2015
Awesome

Everything
10
Since I have stayed there many times before, I decided to extend my stay and they got a better rate booking directly with them then did Agoda. So Thnku IP mngmnt
Rapporter denne anmeldelsen
Peter H. Par Australia, 21. november 2015
Potentially perfect but lacking durection

Beach location, bedroom decor, Black Ginger Restaurant
7,3
This is not a boutique hotel it is a large sprawling resort. the rooms are beautiful with quirky design detail, beautiful beds with luxury linen. The breakfast is average and not up to the standard of other 5 star resorts. The standard of the breakfast kind of puts you off trying the restaurants in the hotel. We did investiage but were put off by the lack of other guests dining and the very high prices. 5 star hotels tend to have moved on from generic breakfast buffets serving instead a small menu of cafe style breakfast options direct to the table. Considering the number of staff in the breakfast area this surely would be possible! and the coffee!!! So ok, the espresso options were bad, really bad!! but you can usually get away with the filter coffee but even this was undrinkable!!!! They have installed an automatic machine to make coffee but having watched the staff working it they obviously have no idea how to use it!! Coffee is an internationally sign of food quality and this really needs to be sorted out! For a hotel that advertises its passion for attention to detail this does not make sense! There are other weird things about the hotel which seem just make you feel the management are not in touch with their guests! The reception area is beautiful and possibly the most glamorous area in the hotel but the only time you see this area is when you arrive and checkout. they have no business centre apart from access to some staff computers in the reception area which seems very out of touch although the wifi is good throughout the hotel. We did dine at Black Ginger which was an amazing experience but after eating at a few local cafes we found their food, whilst not as beautifully presented was just as good at a 10th of the price and local colour - especially the restaurants right on the beach! The beach is lovely, the water clear and warm and the town is very quiet. The Management need to get amongst their guests!
Rapporter denne anmeldelsen
1-5 av 5 anmeldelser
 

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Indigo Pearl Hotel PhuketIndigo Pearl Hotel Phuket - Inne i hotelletIndigo Pearl Hotel Phuket - SvømmebassengIndigo Pearl Hotel Phuket - SvømmebassengIndigo Pearl Hotel Phuket - RestaurantIndigo Pearl Hotel Phuket - Pub/salongIndigo Pearl Hotel Phuket - Mat og drikkeIndigo Pearl Hotel Phuket - FasiliteterIndigo Pearl Hotel Phuket - FasiliteterIndigo Pearl Hotel Phuket - RekreasjonsfasiliteterIndigo Pearl Hotel Phuket - Mat og drikkeIndigo Pearl Hotel Phuket - RekreasjonsfasiliteterIndigo Pearl Hotel Phuket - FasiliteterIndigo Pearl Hotel Phuket - FasiliteterIndigo Pearl Hotel Phuket - SpaIndigo Pearl Hotel Phuket - SpaIndigo Pearl Hotel Phuket - Utsiden av hotelletIndigo Pearl Hotel Phuket - SvømmebassengIndigo Pearl Hotel Phuket - SvømmebassengIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - EtasjekartIndigo Pearl Hotel Phuket - Utsiden av hotelletIndigo Pearl Hotel Phuket - Inne i hotelletIndigo Pearl Hotel Phuket - SvømmebassengIndigo Pearl Hotel Phuket - BadIndigo Pearl Hotel Phuket - SuiteromIndigo Pearl Hotel Phuket - SuiteromIndigo Pearl Hotel Phuket - SuiteromIndigo Pearl Hotel Phuket - SuiteromIndigo Pearl Hotel Phuket - Balkong/terasseIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - Balkong/terasseIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - Gjesterom


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor nettbasert reise- og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3A04