eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Indigo Pearl Hotel

Nai Yang Beach & National Park, Amphur Thalang, Naiyang / Naithon, Phuket, Thailand (Vis kart)

Reserver nå!

Indigo Pearl Hotel Phuket - Gjesterom Indigo Pearl Hotel Phuket - Gjesterom Indigo Pearl Hotel Phuket - Gjesterom Indigo Pearl Hotel Phuket - Gjesterom Indigo Pearl Hotel Phuket - Villa Indigo Pearl Hotel Phuket - Villa Indigo Pearl Hotel Phuket - Gjesterom Indigo Pearl Hotel Phuket - Gjesterom Indigo Pearl Hotel Phuket - Gjesterom Indigo Pearl Hotel Phuket - Gjesterom Indigo Pearl Hotel Phuket - Svømmebasseng Indigo Pearl Hotel Phuket - Gjesterom Indigo Pearl Hotel Phuket - Gjesterom Indigo Pearl Hotel Phuket - Inne i hotellet Indigo Pearl Hotel Phuket - Restaurant Indigo Pearl Hotel Phuket - Strand
Indigo Pearl Hotel Phuket - Svømmebasseng Indigo Pearl Hotel Phuket - Svømmebasseng Indigo Pearl Hotel Phuket - Gjesterom Indigo Pearl Hotel Phuket - Spa Indigo Pearl Hotel Phuket - Spa Indigo Pearl Hotel Phuket - Restaurant Indigo Pearl Hotel Phuket - Gjesterom Indigo Pearl Hotel Phuket - Gjesterom Indigo Pearl Hotel Phuket - Pub/salong Indigo Pearl Hotel Phuket - Svømmebasseng Indigo Pearl Hotel Phuket - Svømmebasseng Indigo Pearl Hotel Phuket - Lobby
Område Naiyang / Naithon Antall rom: 177
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,7

fra 1069 anmeldelser

Verdi for pengene
8,4
Beliggenhet
8,2
Ansattes arbeid
9,0
Hotellforhold/renslighet
9,2
Romkomfort/standard
9,0
Mat/middag
8,5
Alle anmeldelser (1069)
Sorter etter:
Mette O. Småbarnsfamilie Norway, 16. februar 2013
Familiested med sjarm.

barnevennlig,serviceminded,alt tilrettelagt
10
Vi hadde en super opplevelse av å bo på indigo. Det var veldig bra tilrettelagt for barn, tryggt og godt om barn skulle bli syke. nærme strand og shops for nødvendige ting som behøves og veldig bra service. Fantastisk at roomservice har lenge åpen og ikke koster fletta.
Egil H. Småbarnsfamilie Norway, 16. februar 2013
Fantastisk sted

God frokost, fantastiske senger, service, sushi restaurant, design og beliggenheten til stranden
10
Beste hotell jeg har bodd på i Thailand i mine 10 år på reise hit
Per C. Par Norway, 14. mars 2012
Et gedigent hotellanlegg med en varm personlighet.

Designhotell helt nær en av Phukets beste strender.
8,3
Hotellanlegget er stort og meget flott intergrert i naturen med vakre planteringer og swimmingpooler omkranset av naturlige dammer og kanaler med Lotusplanter og kvekkende frosker. Rommene er moderne og svært funksjonelle, men trenger etter hvert noe vedlikehold. Hele anlegget har et gjennomført flott og virkningsfult design, som fungerer svært godt både på dagtid og om kvelden. Svært vennlig betjening hvor enn de jobber, og deilige senger! Det oppleves negativt at man på alle regninger plusser på 17% for skatt og servise - mye bedre om dette var regnet inn i menyene så så man lettere visste hva mat og drikke virkelig koster. Annlegget har en fantastisk plassering svært nær kanskje Phukets beste og roligste strand, som strekker seg kilometer etter kilometer videre nordover.
Restauranttips: Veldig gode restaurang alternativer på stranden nedenfor hotellet.
Siv K. Par Norway, 15. oktober 2009
Supert hotell

Flotte rom, serviceinnstilt personale
10
Vi var på dette hotellet i 3 netter. Hotellet har en stor flott hageområde, nærmere parkområde. Det har noen utganger direkte til det litte sentrumet,hvor det også er eget strandområde for hotellets gjester. Flotte bassengområder også, ett for bare voksne. Deilig frokostbuffet som har absolutt alt. Personalet var hjelpsomme og forekommen.Kan anbefale dette hotellet.
Erik V. Par Netherlands, 15. april 2015
Great design hotel but food is mediocre

The room with quiet aircon. The unique design and attention to detail. Great location and 5min from the airport.
8,3
Everything was great but the quality of the food at Rivet and Black Ginger was very average and below expectations. Especially the fish and seafood were not fresh. Too many shortcuts were taken by the kitchen staff.
Xuan Z. Småbarnsfamilie China, 11. april 2015
Good

Good location and friendly staff
8
I brought my aged parents for this trip, the hotel is nice , our room wes suit with nice view at 3rd level, but no lift, not so convenient for them.
Suzanne G. Par Ireland, 6. april 2015
Not a five star

Best were hotel staff breakfast and close to airport
7,7
I was very disappointed with the unkempt hotel grounds. Dangerous walking by the pool area in private room as all concrete and very hot to walk on. Very little flowers loafs of concrete grey bare and certainly meets the industrial look far too convincing. Would not stay here again. Compliments to the staff as they keep the hotel in excellent service. The hotel as a whole needs a better layout with mother nature included rather than a factory
John B. Par Sweden, 16. mars 2015
Nice hotel but staff to lazy!

Nice rooms. Good location. Sunday brunch was amazing!
7,3
We had a great stay and enjoyed the hotel. The rooms are prefect! The only thing to complain about is some of the staff. Especally the ones working around the Pool. Hard to find. Couldnt order when u wanted and when they handed out ice water they didnt give to everyone. It was even garbage left from the day before when we arrived the following morning. Thanks for a good stay and see you next time! Br
Lai Y. Reiste alene Hong Kong, 8. mars 2015
an industrial feel hotel

raw, polite staff, spacious
8
the design of the hotel is really good. It is super close to the airport, like 3min ride away! Perfect for my 2am flight! Staff were really nice and the room was really clean! I didn't have the chance to try their breakfast due to my mid night flight, but they were able to pack it for me at 1am in a very nice box with bacon, egg, juice, sandwich, yogurt etc and let me take along with me! Well done!
Martine S. Par France, 5. mars 2015
indigo

sea and sun
7
Very pleasant with a very nice staff. .. 5 swimming pools, beautiful garden , well located, very modern and fantastic decoration.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Indigo Pearl Hotel PhuketIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - VillaIndigo Pearl Hotel Phuket - VillaIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - SvømmebassengIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - Inne i hotelletIndigo Pearl Hotel Phuket - RestaurantIndigo Pearl Hotel Phuket - StrandIndigo Pearl Hotel Phuket - SvømmebassengIndigo Pearl Hotel Phuket - SvømmebassengIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - SpaIndigo Pearl Hotel Phuket - SpaIndigo Pearl Hotel Phuket - RestaurantIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - Pub/salongIndigo Pearl Hotel Phuket - SvømmebassengIndigo Pearl Hotel Phuket - SvømmebassengIndigo Pearl Hotel Phuket - Lobby


AS-AGWEB-3B07