Min konto (innsjekking)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Indigo Pearl Hotel

Nai Yang Beach & National Park, Amphur Thalang, Naiyang / Naithon, Phuket, Thailand (Vis kart)

Reserver nå!

Indigo Pearl Hotel Phuket - Suiterom Indigo Pearl Hotel Phuket - Omgivelser Indigo Pearl Hotel Phuket - Suiterom Indigo Pearl Hotel Phuket - Suiterom Indigo Pearl Hotel Phuket - Omgivelser Indigo Pearl Hotel Phuket - Svømmebasseng Indigo Pearl Hotel Phuket - Omgivelser Indigo Pearl Hotel Phuket - Omgivelser Indigo Pearl Hotel Phuket - Dansesal Indigo Pearl Hotel Phuket - Inne i hotellet Indigo Pearl Hotel Phuket - Restaurant Indigo Pearl Hotel Phuket - Rekreasjonsfasiliteter Indigo Pearl Hotel Phuket - Inne i hotellet Indigo Pearl Hotel Phuket - Strand Indigo Pearl Hotel Phuket - Restaurant Indigo Pearl Hotel Phuket - Suiterom
Indigo Pearl Hotel Phuket - Gjesterom Indigo Pearl Hotel Phuket - Gjesterom Indigo Pearl Hotel Phuket - Gjesterom Indigo Pearl Hotel Phuket - Gjesterom Indigo Pearl Hotel Phuket - Gjesterom Indigo Pearl Hotel Phuket - Gjesterom Indigo Pearl Hotel Phuket - Gjesterom Indigo Pearl Hotel Phuket - Suiterom Indigo Pearl Hotel Phuket - Suiterom Indigo Pearl Hotel Phuket - Gjesterom Indigo Pearl Hotel Phuket - Suiterom Indigo Pearl Hotel Phuket - Gjesterom
Sted: Naiyang / Naithon Antall rom: 177
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,7

fra 964 anmeldelser

Verdi for pengene
8,5
Sted
8,2
Ansattes arbeid
9,0
Hotellforhold/renslighet
9,1
Romkomfort/standard
9,0
Mat/middag
8,5
Alle anmeldelser (964)
Mette O. Småbarnsfamilie Norway, 16. februar 2013
Familiested med sjarm.

barnevennlig,serviceminded,alt tilrettelagt
10
Vi hadde en super opplevelse av å bo på indigo. Det var veldig bra tilrettelagt for barn, tryggt og godt om barn skulle bli syke. nærme strand og shops for nødvendige ting som behøves og veldig bra service. Fantastisk at roomservice har lenge åpen og ikke koster fletta.
Egil H. Småbarnsfamilie Norway, 16. februar 2013
Fantastisk sted

God frokost, fantastiske senger, service, sushi restaurant, design og beliggenheten til stranden
10
Beste hotell jeg har bodd på i Thailand i mine 10 år på reise hit
Per C. Par Norway, 14. mars 2012
Et gedigent hotellanlegg med en varm personlighet.

Designhotell helt nær en av Phukets beste strender.
8,3
Hotellanlegget er stort og meget flott intergrert i naturen med vakre planteringer og swimmingpooler omkranset av naturlige dammer og kanaler med Lotusplanter og kvekkende frosker. Rommene er moderne og svært funksjonelle, men trenger etter hvert noe vedlikehold. Hele anlegget har et gjennomført flott og virkningsfult design, som fungerer svært godt både på dagtid og om kvelden. Svært vennlig betjening hvor enn de jobber, og deilige senger! Det oppleves negativt at man på alle regninger plusser på 17% for skatt og servise - mye bedre om dette var regnet inn i menyene så så man lettere visste hva mat og drikke virkelig koster. Annlegget har en fantastisk plassering svært nær kanskje Phukets beste og roligste strand, som strekker seg kilometer etter kilometer videre nordover.
Restauranttips: Veldig gode restaurang alternativer på stranden nedenfor hotellet.
Siv K. Par Norway, 15. oktober 2009
Supert hotell

Flotte rom, serviceinnstilt personale
10
Vi var på dette hotellet i 3 netter. Hotellet har en stor flott hageområde, nærmere parkområde. Det har noen utganger direkte til det litte sentrumet,hvor det også er eget strandområde for hotellets gjester. Flotte bassengområder også, ett for bare voksne. Deilig frokostbuffet som har absolutt alt. Personalet var hjelpsomme og forekommen.Kan anbefale dette hotellet.
Gloria L. Par Singapore, 9. april 2014
tranquil

tasteful design with an attention to detail, attentive staff, great location
10
one of the best holidays I ever had - loved the design of the hotel and their attention to details - even the smallest thing like the corners of the bed was well thought out and beautifully executed. Dining places within the hotel were very very well-designed. I loved the location of the hotel - you step out of the hotel and onto the beach - naiyang beach is very quiet, very tranquil. the beach where you can just sit and watch the world go by. beautiful.
Jodi B. Småbarnsfamilie Australia, 24. mars 2014
Absolutely loved it.

Attention to detail, setting, and staff.
9,3
Excellent.
Warren L. Par Australia, 24. mars 2014
Beautiful HUGE hotel, luxury 5 star

the over 16 only pool, the beautiful pools, close the the airport
9
amazing will definitely be back there. the hotel is huge and it is quite a walk from your rooms to the beach or lobby. love teh 2 pools that are over 16 and over 14 only so no noisy kids running around!
Hansoo K. Småbarnsfamilie South Korea, 23. mars 2014
Very nice and cozy hotel interior. Quite memorable

Thai Food lesson program, Children's pool, Room facility
9,3
We participated in the Thai food making lesson program for 4 hours and it was really fantastic experience for all of my families. Worth to pay for it. We were impressed by the nice interiors and utilities designs. I want to use the hotel again.
Franz S. Par Australia, 7. mars 2014
Location Room Breakfast the Beach!!!

As above
7,7
The room was ok though needed that little extra No nice extras in room Price is very high though the resort is gorgeous to look at!!! Amazing location on the beach Just go out to beach all day and night for food, massage, swims, and day bed son the beach Love the restaurants on the beach sooo cheap .. Great food
Stephen M. Par Australia, 4. mars 2014
Fantastic, our second stay at Indigo Pearl

Style, Ambience, facilities
10
Fantastic, this was our second stay and we will be back soon. The Nai Yang area of Phuket is fantastic and IP facilities are world class. Black Ginger is haute cuisine.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Indigo Pearl Hotel PhuketIndigo Pearl Hotel Phuket - SuiteromIndigo Pearl Hotel Phuket - OmgivelserIndigo Pearl Hotel Phuket - SuiteromIndigo Pearl Hotel Phuket - SuiteromIndigo Pearl Hotel Phuket - OmgivelserIndigo Pearl Hotel Phuket - SvømmebassengIndigo Pearl Hotel Phuket - OmgivelserIndigo Pearl Hotel Phuket - OmgivelserIndigo Pearl Hotel Phuket - DansesalIndigo Pearl Hotel Phuket - Inne i hotelletIndigo Pearl Hotel Phuket - RestaurantIndigo Pearl Hotel Phuket - RekreasjonsfasiliteterIndigo Pearl Hotel Phuket - Inne i hotelletIndigo Pearl Hotel Phuket - StrandIndigo Pearl Hotel Phuket - RestaurantIndigo Pearl Hotel Phuket - SuiteromIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - SuiteromIndigo Pearl Hotel Phuket - SuiteromIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - SuiteromIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - SpaIndigo Pearl Hotel Phuket - SpaIndigo Pearl Hotel Phuket - SpaIndigo Pearl Hotel Phuket - SpaIndigo Pearl Hotel Phuket - SpaIndigo Pearl Hotel Phuket - SpaIndigo Pearl Hotel Phuket - SpaIndigo Pearl Hotel Phuket - RekreasjonsfasiliteterIndigo Pearl Hotel Phuket - RestaurantIndigo Pearl Hotel Phuket - RestaurantIndigo Pearl Hotel Phuket - Pub/salongIndigo Pearl Hotel Phuket - TreningsromIndigo Pearl Hotel Phuket - BarneklubbIndigo Pearl Hotel Phuket - Utsiden av hotelletIndigo Pearl Hotel Phuket - LobbyIndigo Pearl Hotel Phuket - OmgivelserIndigo Pearl Hotel Phuket - StrandIndigo Pearl Hotel Phuket - StrandIndigo Pearl Hotel Phuket - StrandIndigo Pearl Hotel Phuket - SvømmebassengIndigo Pearl Hotel Phuket - OmgivelserIndigo Pearl Hotel Phuket - OmgivelserIndigo Pearl Hotel Phuket - VillaIndigo Pearl Hotel Phuket - VillaIndigo Pearl Hotel Phuket - VillaIndigo Pearl Hotel Phuket - VillaIndigo Pearl Hotel Phuket - VillaIndigo Pearl Hotel Phuket - Villa


AS-AGWEB-3B02