Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Indigo Pearl Hotel

Nai Yang Beach & National Park, Amphur Thalang, Naiyang, Phuket, Thailand (Vis kart)

Reserver nå!

Indigo Pearl Hotel Phuket - Svømmebasseng Indigo Pearl Hotel Phuket - Svømmebasseng Indigo Pearl Hotel Phuket - Restaurant Indigo Pearl Hotel Phuket - Pub/salong Indigo Pearl Hotel Phuket - Svømmebasseng Indigo Pearl Hotel Phuket - Mat og drikke Indigo Pearl Hotel Phuket - Fasiliteter Indigo Pearl Hotel Phuket - Fasiliteter Indigo Pearl Hotel Phuket - Rekreasjonsfasiliteter Indigo Pearl Hotel Phuket - Mat og drikke Indigo Pearl Hotel Phuket - Rekreasjonsfasiliteter Indigo Pearl Hotel Phuket - Fasiliteter Indigo Pearl Hotel Phuket - Fasiliteter Indigo Pearl Hotel Phuket - Spa Indigo Pearl Hotel Phuket - Spa Indigo Pearl Hotel Phuket - Utsiden av hotellet
Indigo Pearl Hotel Phuket - Svømmebasseng Indigo Pearl Hotel Phuket - Svømmebasseng Indigo Pearl Hotel Phuket - Gjesterom Indigo Pearl Hotel Phuket - Gjesterom Indigo Pearl Hotel Phuket - Gjesterom Indigo Pearl Hotel Phuket - Gjesterom Indigo Pearl Hotel Phuket - Gjesterom Indigo Pearl Hotel Phuket - Gjesterom Indigo Pearl Hotel Phuket - Etasjekart
Område Naiyang Antall rom: 177
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,7

fra 1089
anmeldelser

Verdi for pengene
8,4
Beliggenhet
8,2
Ansattes arbeid
9,0
Hotellforhold/renslighet
9,2
Romkomfort/standard
9,0
Mat/middag
8,5
Alle anmeldelser (1089)
Sorter etter:
Mette O. Småbarnsfamilie Norway, 16. februar 2013
Familiested med sjarm.

barnevennlig,serviceminded,alt tilrettelagt
10
Vi hadde en super opplevelse av å bo på indigo. Det var veldig bra tilrettelagt for barn, tryggt og godt om barn skulle bli syke. nærme strand og shops for nødvendige ting som behøves og veldig bra service. Fantastisk at roomservice har lenge åpen og ikke koster fletta.
Egil H. Småbarnsfamilie Norway, 16. februar 2013
Fantastisk sted

God frokost, fantastiske senger, service, sushi restaurant, design og beliggenheten til stranden
10
Beste hotell jeg har bodd på i Thailand i mine 10 år på reise hit
Per C. Par Norway, 14. mars 2012
Et gedigent hotellanlegg med en varm personlighet.

Designhotell helt nær en av Phukets beste strender.
8,3
Hotellanlegget er stort og meget flott intergrert i naturen med vakre planteringer og swimmingpooler omkranset av naturlige dammer og kanaler med Lotusplanter og kvekkende frosker. Rommene er moderne og svært funksjonelle, men trenger etter hvert noe vedlikehold. Hele anlegget har et gjennomført flott og virkningsfult design, som fungerer svært godt både på dagtid og om kvelden. Svært vennlig betjening hvor enn de jobber, og deilige senger! Det oppleves negativt at man på alle regninger plusser på 17% for skatt og servise - mye bedre om dette var regnet inn i menyene så så man lettere visste hva mat og drikke virkelig koster. Annlegget har en fantastisk plassering svært nær kanskje Phukets beste og roligste strand, som strekker seg kilometer etter kilometer videre nordover.
Restauranttips: Veldig gode restaurang alternativer på stranden nedenfor hotellet.
Siv K. Par Norway, 15. oktober 2009
Supert hotell

Flotte rom, serviceinnstilt personale
10
Vi var på dette hotellet i 3 netter. Hotellet har en stor flott hageområde, nærmere parkområde. Det har noen utganger direkte til det litte sentrumet,hvor det også er eget strandområde for hotellets gjester. Flotte bassengområder også, ett for bare voksne. Deilig frokostbuffet som har absolutt alt. Personalet var hjelpsomme og forekommen.Kan anbefale dette hotellet.
Yejing X. Par China, 9. juni 2015
Good hotel

location, price, fancy
10
it's really good
Angelo U. Par United States of America, 8. juni 2015
Fantastic

Quietness, beautiful rooms and grounds, great service
10
Yejing X. Par China, 4. juni 2015
Good

location, service, fancy
10
love it
Guoming K. Gruppe Singapore, 31. mai 2015
Not value for money, expected more

Restaurant, empty beach, rustic design
5,3
Go straight to the points: 1. Frequent blackouts. The electricity runs on generators.. 2. There's a pungent smell from the shower water on my 3rd day. 3. Door to the balcony couldn't open.. faulty lock. 4. Wifi is not good, hardly got any connection in the room.. best spot may be at the lobby. When you do get wifi, it will be cut after 10 mins? 5. The fabrics on the furniture's are old and worn, they should change most of their fabrics. 6. Some of the lamps along the corridors are cheap bulbs, clearly replacing the "nicer, original" lamps. 7. They use a temporary water filter to clean the pool, and pool number 1 and 3 were closed for about 2 to 3 weeks.. I only got to enjoy pool 2, during my 5 days stay. Conclusion: I expected much more for the price I paid.. and at least the facilities should be of a minimum standard and quality.
Carmela B. Reiste alene Philippines, 30. mai 2015
Fantastic place

Staff were consistently kind and helpful. The way the hotel was built true to its "tin mine" motif is quite amazing. Location being just walking distance to a nice quiet beach is excellent.
9,7
Simply awesome!
Chin X. Par Malaysia, 25. mai 2015
Charming & lovely

Customer service, hotel environment, Room
8,7
Been here in 2009 and now after 6 years, the hotel is still well maintained and the service level is even better. Hotel is charming with many small details that make it unique and special. Overall very comfortable stay in Indigo Pearl.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

HK-AGWEB-2H02