eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Indigo Pearl Hotel

Nai Yang Beach & National Park, Amphur Thalang, Naiyang / Naithon, Phuket, Thailand (Vis kart)

Reserver nå!

Indigo Pearl Hotel Phuket - Suiterom Indigo Pearl Hotel Phuket - Omgivelser Indigo Pearl Hotel Phuket - Suiterom Indigo Pearl Hotel Phuket - Suiterom Indigo Pearl Hotel Phuket - Omgivelser Indigo Pearl Hotel Phuket - Svømmebasseng Indigo Pearl Hotel Phuket - Omgivelser Indigo Pearl Hotel Phuket - Omgivelser Indigo Pearl Hotel Phuket - Dansesal Indigo Pearl Hotel Phuket - Inne i hotellet Indigo Pearl Hotel Phuket - Restaurant Indigo Pearl Hotel Phuket - Rekreasjonsfasiliteter Indigo Pearl Hotel Phuket - Inne i hotellet Indigo Pearl Hotel Phuket - Strand Indigo Pearl Hotel Phuket - Restaurant Indigo Pearl Hotel Phuket - Suiterom
Indigo Pearl Hotel Phuket - Gjesterom Indigo Pearl Hotel Phuket - Gjesterom Indigo Pearl Hotel Phuket - Gjesterom Indigo Pearl Hotel Phuket - Gjesterom Indigo Pearl Hotel Phuket - Gjesterom Indigo Pearl Hotel Phuket - Gjesterom Indigo Pearl Hotel Phuket - Gjesterom Indigo Pearl Hotel Phuket - Suiterom Indigo Pearl Hotel Phuket - Suiterom Indigo Pearl Hotel Phuket - Gjesterom Indigo Pearl Hotel Phuket - Suiterom Indigo Pearl Hotel Phuket - Gjesterom
Område Naiyang / Naithon Antall rom: 177
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,7

fra 994 anmeldelser

Verdi for pengene
8,5
Sted
8,2
Ansattes arbeid
9,0
Hotellforhold/renslighet
9,1
Romkomfort/standard
9,0
Mat/middag
8,5
Alle anmeldelser (994)
Sorter etter:
Mette O. Småbarnsfamilie Norway, 16. februar 2013
Familiested med sjarm.

barnevennlig,serviceminded,alt tilrettelagt
10
Vi hadde en super opplevelse av å bo på indigo. Det var veldig bra tilrettelagt for barn, tryggt og godt om barn skulle bli syke. nærme strand og shops for nødvendige ting som behøves og veldig bra service. Fantastisk at roomservice har lenge åpen og ikke koster fletta.
Egil H. Småbarnsfamilie Norway, 16. februar 2013
Fantastisk sted

God frokost, fantastiske senger, service, sushi restaurant, design og beliggenheten til stranden
10
Beste hotell jeg har bodd på i Thailand i mine 10 år på reise hit
Per C. Par Norway, 14. mars 2012
Et gedigent hotellanlegg med en varm personlighet.

Designhotell helt nær en av Phukets beste strender.
8,3
Hotellanlegget er stort og meget flott intergrert i naturen med vakre planteringer og swimmingpooler omkranset av naturlige dammer og kanaler med Lotusplanter og kvekkende frosker. Rommene er moderne og svært funksjonelle, men trenger etter hvert noe vedlikehold. Hele anlegget har et gjennomført flott og virkningsfult design, som fungerer svært godt både på dagtid og om kvelden. Svært vennlig betjening hvor enn de jobber, og deilige senger! Det oppleves negativt at man på alle regninger plusser på 17% for skatt og servise - mye bedre om dette var regnet inn i menyene så så man lettere visste hva mat og drikke virkelig koster. Annlegget har en fantastisk plassering svært nær kanskje Phukets beste og roligste strand, som strekker seg kilometer etter kilometer videre nordover.
Restauranttips: Veldig gode restaurang alternativer på stranden nedenfor hotellet.
Siv K. Par Norway, 15. oktober 2009
Supert hotell

Flotte rom, serviceinnstilt personale
10
Vi var på dette hotellet i 3 netter. Hotellet har en stor flott hageområde, nærmere parkområde. Det har noen utganger direkte til det litte sentrumet,hvor det også er eget strandområde for hotellets gjester. Flotte bassengområder også, ett for bare voksne. Deilig frokostbuffet som har absolutt alt. Personalet var hjelpsomme og forekommen.Kan anbefale dette hotellet.
Sibal C. Gruppe Hong Kong, 19. juli 2014
What a gem!

Spacious room, cool design hotel, adult swimming pools
7,7
We really enjoyed our 4 nights stay at indigo pearl. The hotel itself is quirky and stylish. The room was spacious, we had a huge bathroom that's bigger than the bedroom. There are three pools in the hotel and two are adult pools which was nice and quiet. We particularly loved hanging out in pool 2 because of the pool bar and the awesome bartender Nong. We dined at the black ginger one night. It's relatively costly but the experience itself is totally worth it.
Peter R. Reiste alene Australia, 14. juli 2014
Great Tranquil Resort

Quiet. Tranquil. Close to airport
8,3
Great quiet resort located close to the airport. 3 people, 2 of which are adult only. Resort is situated adjacent to the beach.
Dieter P. Par Germany, 13. juli 2014
Excellent service,great amenities,right at beach.

Most friendly and attentive staff; Great amenities (Dining, Swimming Pools, Gym, Tennis Court, High Speed Internet everywhere (even at the beach area); Easy access to airport (15 mins away)
10
Highly enjoyable, comfortable, relaxing, great room design. Plenty of choice for beach dining with rich choice of seafood at reasonable prices. Primary reason was to learn kite surfing, 2 schools right next to hotel (used KBA, recommended). Very spacious hotel grounds with lush greens everywhere.
Laurence D. Gruppe Canada, 28. juni 2014
Wonderful hotel. Very clean and friendly staff .

Clean , comfortable room. Beautiful adult swimming pool. Very friendly staff.
8,7
Everything was wonderful, beautiful hotel. Very well decorated and extremely clean.
Yat L. Gruppe China, 23. juni 2014
Super friendly staff, detail minded service!

The staff there are so nice and helpful, the room is really great and different from average resort, good food
9,7
We got a complimentary birthday cake and there are 4 staff come and sang birthday song for my boyfriend. We forgot to check out and they didn't rush us and we left at around 2:30pm finally. Staff are great and we'll definitely back again!
Sung-Yoon J. Par South Korea, 23. juni 2014
it's so good

beach, pool , room
10
i visited last time.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Indigo Pearl Hotel PhuketIndigo Pearl Hotel Phuket - SuiteromIndigo Pearl Hotel Phuket - OmgivelserIndigo Pearl Hotel Phuket - SuiteromIndigo Pearl Hotel Phuket - SuiteromIndigo Pearl Hotel Phuket - OmgivelserIndigo Pearl Hotel Phuket - SvømmebassengIndigo Pearl Hotel Phuket - OmgivelserIndigo Pearl Hotel Phuket - OmgivelserIndigo Pearl Hotel Phuket - DansesalIndigo Pearl Hotel Phuket - Inne i hotelletIndigo Pearl Hotel Phuket - RestaurantIndigo Pearl Hotel Phuket - RekreasjonsfasiliteterIndigo Pearl Hotel Phuket - Inne i hotelletIndigo Pearl Hotel Phuket - StrandIndigo Pearl Hotel Phuket - RestaurantIndigo Pearl Hotel Phuket - SuiteromIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - SuiteromIndigo Pearl Hotel Phuket - SuiteromIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - SuiteromIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - SpaIndigo Pearl Hotel Phuket - SpaIndigo Pearl Hotel Phuket - SpaIndigo Pearl Hotel Phuket - SpaIndigo Pearl Hotel Phuket - SpaIndigo Pearl Hotel Phuket - SpaIndigo Pearl Hotel Phuket - SpaIndigo Pearl Hotel Phuket - RekreasjonsfasiliteterIndigo Pearl Hotel Phuket - RestaurantIndigo Pearl Hotel Phuket - RestaurantIndigo Pearl Hotel Phuket - Pub/salongIndigo Pearl Hotel Phuket - TreningsromIndigo Pearl Hotel Phuket - BarneklubbIndigo Pearl Hotel Phuket - Utsiden av hotelletIndigo Pearl Hotel Phuket - LobbyIndigo Pearl Hotel Phuket - OmgivelserIndigo Pearl Hotel Phuket - StrandIndigo Pearl Hotel Phuket - StrandIndigo Pearl Hotel Phuket - StrandIndigo Pearl Hotel Phuket - SvømmebassengIndigo Pearl Hotel Phuket - OmgivelserIndigo Pearl Hotel Phuket - OmgivelserIndigo Pearl Hotel Phuket - VillaIndigo Pearl Hotel Phuket - VillaIndigo Pearl Hotel Phuket - VillaIndigo Pearl Hotel Phuket - VillaIndigo Pearl Hotel Phuket - VillaIndigo Pearl Hotel Phuket - Villa


AS-AGWEB-3A06