Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

Indigo Pearl Hotel

Nai Yang Beach & National Park, Amphur Thalang, Naiyang, Phuket, Thailand

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,7

fra 1148 anmeldelser

5 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
8,4
Beliggenhet
8,2
Ansattes arbeid
9,0
Hotellforhold/renslighet
9,1
Romkomfort/standard
9,0
Mat/middag
8,5
Alle anmeldelser (1148)
Sorter etter:
Ove L. Småbarnsfamilie Norway, 27. juli 2015
Flott designhotell i fine omgivelser

Design, omgivelser, atmosfære
7,7
Vi opplevde hotellet som et flott og meget gjennomført stilig designhotell hvor det var lagt mye vekt på detaljer. Flotte omgivelser og fin atmosfære. Veldig fint og rolig og reise med små barn nå i lavsesong. Betjeningen var veldig hyggelige og flinke. Av forbedringspotensiale vil jeg si at menyen kunne vært mer variert med flere Thai retter. Nai Harn stranden er veldig stille og rolig og lite utbygd. Skulle kanskje ønske at enten lokale myndigheter eller noen av de store resortene tok mer ansvar for å rydde stranden og holde den ren og fin det hadde området fortjent og nytt godt av.
Rapporter denne anmeldelsen
Mette O. Småbarnsfamilie Norway, 16. februar 2013
Familiested med sjarm.

barnevennlig,serviceminded,alt tilrettelagt
10
Vi hadde en super opplevelse av å bo på indigo. Det var veldig bra tilrettelagt for barn, tryggt og godt om barn skulle bli syke. nærme strand og shops for nødvendige ting som behøves og veldig bra service. Fantastisk at roomservice har lenge åpen og ikke koster fletta.
Rapporter denne anmeldelsen
Egil H. Småbarnsfamilie Norway, 16. februar 2013
Fantastisk sted

God frokost, fantastiske senger, service, sushi restaurant, design og beliggenheten til stranden
10
Beste hotell jeg har bodd på i Thailand i mine 10 år på reise hit
Rapporter denne anmeldelsen
Per C. Par Norway, 14. mars 2012
Et gedigent hotellanlegg med en varm personlighet.

Designhotell helt nær en av Phukets beste strender.
8,3
Hotellanlegget er stort og meget flott intergrert i naturen med vakre planteringer og swimmingpooler omkranset av naturlige dammer og kanaler med Lotusplanter og kvekkende frosker. Rommene er moderne og svært funksjonelle, men trenger etter hvert noe vedlikehold. Hele anlegget har et gjennomført flott og virkningsfult design, som fungerer svært godt både på dagtid og om kvelden. Svært vennlig betjening hvor enn de jobber, og deilige senger! Det oppleves negativt at man på alle regninger plusser på 17% for skatt og servise - mye bedre om dette var regnet inn i menyene så så man lettere visste hva mat og drikke virkelig koster. Annlegget har en fantastisk plassering svært nær kanskje Phukets beste og roligste strand, som strekker seg kilometer etter kilometer videre nordover.
Restauranttips: Veldig gode restaurang alternativer på stranden nedenfor hotellet.
Rapporter denne anmeldelsen
Siv K. Par Norway, 15. oktober 2009
Supert hotell

Flotte rom, serviceinnstilt personale
10
Vi var på dette hotellet i 3 netter. Hotellet har en stor flott hageområde, nærmere parkområde. Det har noen utganger direkte til det litte sentrumet,hvor det også er eget strandområde for hotellets gjester. Flotte bassengområder også, ett for bare voksne. Deilig frokostbuffet som har absolutt alt. Personalet var hjelpsomme og forekommen.Kan anbefale dette hotellet.
Rapporter denne anmeldelsen
Johan S. Par Sweden, 30. april 2016
Fantastic
6,3
Would recommend this to anyone who need to get away for a while. Great place
Rapporter denne anmeldelsen
Brian N. Reiste alene United States of America, 28. april 2016
Poor...
2,7
I checked in and they gave me a room as far from the entrance as possible. I asked for a room near the entrance as I was staying only one night and had to depart in the morning. I was told no. After reaching my room, the buggy driver, the same trainee that checked me in, asked if I'd like to go back to reception to change rooms. As it was far away, and he had already told me no, I saw no point. The room as difficult to locate as there are no lights to illuminate the room numbers. Had to use my mobile phone light to find it. I later spoke to reception staff about my dissatisfaction, however they showed no interest. After returning to my room after dinner, I found my bed covered in bugs, little worms about 1-2 centimeters in length. Not at all inviting. I left the hotel to find other accomodation. All in all, a rather unsatisfactory experience.
Rapporter denne anmeldelsen
Brian W. Par Australia, 25. april 2016
How come we only stayed 2 nights?
5,7
Our Thai holiday comprised of 3 nights at Patong Beach to enjoy Songkran, 8 nights at the JW Marriott in Khao Lak and 2 nights at a convenient hotel near the airport before we flew home to Australia. After some online research we decided on the Indigo Pearl, a perfect choice for a relaxed finish to our holiday. The hotel is exquisite, quirky industrial art and building design and wonderful comfy beds, access to a nice beach (not crowded like Patong) with plenty of places to eat and drink along the beach. If you are looking for a quiet, relaxing holiday at a classy hotel, this is the place for you. The negative is that we only had 2 nights there, the positive is that we will have to come back.
Rapporter denne anmeldelsen
Richard L. Par United States of America, 23. april 2016
Excellent stay!
6,7
The hotel, activities, restaurants, pools, and staff are highly recommended to stay at this hotel. The front desk crew and all of the servers (Davide, Peter, Kwan, Janice, and the other female employees were all so welcoming and friendly)!
Rapporter denne anmeldelsen
Fiona Y. Par Australia, 27. mars 2016
Amazing!!
6,7
Gorgeous architecture and design, in every little detail. Room was beautiful, modern, huge, clean - I would've been happy to just stay in the room the whole time! The restaurants were amazing - we ate at Rivet and Black Ginger, and went for drinks at Rebar. I loved that there were 3 pools, two of which are adults only (no kiddies splashing and yelling!). The only down point was that our airport transfer was late on departure and we almost missed our flight because of that. Loved this resort though, I will definitely come back and will recommend to everyone I know
Rapporter denne anmeldelsen
1-5 av 5 anmeldelser
Indigo Pearl Hotel PhuketIndigo Pearl Hotel Phuket - Inne i hotelletIndigo Pearl Hotel Phuket - SvømmebassengIndigo Pearl Hotel Phuket - SvømmebassengIndigo Pearl Hotel Phuket - Pub/salongIndigo Pearl Hotel Phuket - Utsiden av hotelletIndigo Pearl Hotel Phuket - Mat og drikkeIndigo Pearl Hotel Phuket - FasiliteterIndigo Pearl Hotel Phuket - FasiliteterIndigo Pearl Hotel Phuket - RekreasjonsfasiliteterIndigo Pearl Hotel Phuket - Mat og drikkeIndigo Pearl Hotel Phuket - RekreasjonsfasiliteterIndigo Pearl Hotel Phuket - FasiliteterIndigo Pearl Hotel Phuket - FasiliteterIndigo Pearl Hotel Phuket - SpaIndigo Pearl Hotel Phuket - SpaIndigo Pearl Hotel Phuket - Utsiden av hotelletIndigo Pearl Hotel Phuket - SvømmebassengIndigo Pearl Hotel Phuket - SvømmebassengIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - EtasjekartIndigo Pearl Hotel Phuket - Utsiden av hotelletIndigo Pearl Hotel Phuket - Inne i hotelletIndigo Pearl Hotel Phuket - SvømmebassengIndigo Pearl Hotel Phuket - BadIndigo Pearl Hotel Phuket - SuiteromIndigo Pearl Hotel Phuket - SuiteromIndigo Pearl Hotel Phuket - SuiteromIndigo Pearl Hotel Phuket - SuiteromIndigo Pearl Hotel Phuket - Balkong/terasseIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - Balkong/terasseIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - Gjesterom


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor reise- og reiserelaterte netttjenester.

AS-AGWEB-3A08