Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Indigo Pearl Hotel

Nai Yang Beach & National Park, Amphur Thalang, Naiyang, Phuket, Thailand (Vis kart)

Reserver nå!

Indigo Pearl Hotel Phuket - Svømmebasseng Indigo Pearl Hotel Phuket - Svømmebasseng Indigo Pearl Hotel Phuket - Restaurant Indigo Pearl Hotel Phuket - Pub/salong Indigo Pearl Hotel Phuket - Svømmebasseng Indigo Pearl Hotel Phuket - Mat og drikke Indigo Pearl Hotel Phuket - Fasiliteter Indigo Pearl Hotel Phuket - Fasiliteter Indigo Pearl Hotel Phuket - Rekreasjonsfasiliteter Indigo Pearl Hotel Phuket - Mat og drikke Indigo Pearl Hotel Phuket - Rekreasjonsfasiliteter Indigo Pearl Hotel Phuket - Fasiliteter Indigo Pearl Hotel Phuket - Fasiliteter Indigo Pearl Hotel Phuket - Spa Indigo Pearl Hotel Phuket - Spa Indigo Pearl Hotel Phuket - Utsiden av hotellet
Indigo Pearl Hotel Phuket - Svømmebasseng Indigo Pearl Hotel Phuket - Svømmebasseng Indigo Pearl Hotel Phuket - Gjesterom Indigo Pearl Hotel Phuket - Gjesterom Indigo Pearl Hotel Phuket - Gjesterom Indigo Pearl Hotel Phuket - Gjesterom Indigo Pearl Hotel Phuket - Gjesterom Indigo Pearl Hotel Phuket - Gjesterom Indigo Pearl Hotel Phuket - Etasjekart
Område Naiyang Antall rom: 177
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,7

fra 1103
anmeldelser

Verdi for pengene
8,5
Beliggenhet
8,2
Ansattes arbeid
9,0
Hotellforhold/renslighet
9,2
Romkomfort/standard
9,0
Mat/middag
8,5
Alle anmeldelser (1103)
Sorter etter:
Ove L. Småbarnsfamilie Norway, 27. juli 2015
Flott designhotell i fine omgivelser

Design, omgivelser, atmosfære
7,7
Vi opplevde hotellet som et flott og meget gjennomført stilig designhotell hvor det var lagt mye vekt på detaljer. Flotte omgivelser og fin atmosfære. Veldig fint og rolig og reise med små barn nå i lavsesong. Betjeningen var veldig hyggelige og flinke. Av forbedringspotensiale vil jeg si at menyen kunne vært mer variert med flere Thai retter. Nai Harn stranden er veldig stille og rolig og lite utbygd. Skulle kanskje ønske at enten lokale myndigheter eller noen av de store resortene tok mer ansvar for å rydde stranden og holde den ren og fin det hadde området fortjent og nytt godt av.
Rapporter denne anmeldelsen
Mette O. Småbarnsfamilie Norway, 16. februar 2013
Familiested med sjarm.

barnevennlig,serviceminded,alt tilrettelagt
10
Vi hadde en super opplevelse av å bo på indigo. Det var veldig bra tilrettelagt for barn, tryggt og godt om barn skulle bli syke. nærme strand og shops for nødvendige ting som behøves og veldig bra service. Fantastisk at roomservice har lenge åpen og ikke koster fletta.
Rapporter denne anmeldelsen
Egil H. Småbarnsfamilie Norway, 16. februar 2013
Fantastisk sted

God frokost, fantastiske senger, service, sushi restaurant, design og beliggenheten til stranden
10
Beste hotell jeg har bodd på i Thailand i mine 10 år på reise hit
Rapporter denne anmeldelsen
Per C. Par Norway, 14. mars 2012
Et gedigent hotellanlegg med en varm personlighet.

Designhotell helt nær en av Phukets beste strender.
8,3
Hotellanlegget er stort og meget flott intergrert i naturen med vakre planteringer og swimmingpooler omkranset av naturlige dammer og kanaler med Lotusplanter og kvekkende frosker. Rommene er moderne og svært funksjonelle, men trenger etter hvert noe vedlikehold. Hele anlegget har et gjennomført flott og virkningsfult design, som fungerer svært godt både på dagtid og om kvelden. Svært vennlig betjening hvor enn de jobber, og deilige senger! Det oppleves negativt at man på alle regninger plusser på 17% for skatt og servise - mye bedre om dette var regnet inn i menyene så så man lettere visste hva mat og drikke virkelig koster. Annlegget har en fantastisk plassering svært nær kanskje Phukets beste og roligste strand, som strekker seg kilometer etter kilometer videre nordover.
Restauranttips: Veldig gode restaurang alternativer på stranden nedenfor hotellet.
Rapporter denne anmeldelsen
Siv K. Par Norway, 15. oktober 2009
Supert hotell

Flotte rom, serviceinnstilt personale
10
Vi var på dette hotellet i 3 netter. Hotellet har en stor flott hageområde, nærmere parkområde. Det har noen utganger direkte til det litte sentrumet,hvor det også er eget strandområde for hotellets gjester. Flotte bassengområder også, ett for bare voksne. Deilig frokostbuffet som har absolutt alt. Personalet var hjelpsomme og forekommen.Kan anbefale dette hotellet.
Rapporter denne anmeldelsen
Anna B. Par Australia, 21. august 2015
More than great accommodation - an experience!

The amazing landscaping, architecture and decor of this resort, the friendly helpful staff, the breakfast buffet and quality of the food.
10
It was great - I hope to go back some time.
Rapporter denne anmeldelsen
Nicola M. Småbarnsfamilie United Kingdom, 16. august 2015
Indigo Pearl with toddlers

Friendly staff, nice pool, nice rooms
7,3
We enjoyed our stay at the Indigo Pearl but soon got bored of the choices of food. When travelling with young children there are not many options for them to eat. There are a few more restaurants at the hotel but not all allow children. The kids menu at the main restaurant is the same for lunch and dinner every day. The kids pool is nice but could be better with some splash pad, swim toys etc for use. The kids club is full of broken and old toys and definitely needs updating. We only stayed on there for 30 mins while it was raining and I wouldn't send my children back there again.
Rapporter denne anmeldelsen
Richard S. Par United Kingdom, 10. august 2015
Long week-end stay

Breakfast, pleasant service and close proximity to beach and airport
9,3
Albeit it was the rainy season, the stay was pleasant and the service was always forthcoming. Breakfast was one of the best buffet style breakfasts that I have come across. Generally a 4 star hotel.
Rapporter denne anmeldelsen
Hannah G. Reiste alene United Kingdom, 5. august 2015
Fantastic hotel, loved every minute...

.
8,7
Rapporter denne anmeldelsen
Evelyn B. Reiste alene Ireland, 4. august 2015
Cleverly designed hotel

Design - beautiful, interesting and thoughtful. Staff - always keen to help and personable.Proximity to airport is great for short stays. Variety of pools - 2 which don't allow kids under 14.
9
Very pleasant. Enjoyed the pools, loungers, food. Relaxing place with a variety of restaurants and bars on site to choose from. Had a hiccup on arrival due to some miscommunication but they did their best to rectify and gave me a late checkout to make up for it which I appreciatated. Spa is beautiful and I felt very welcomed by wasn't all that impressed with the particular treatment I had. Have had many much better spa treatments. Had the Thai massage, hot herbal compress massage mix. It was just ok. Didn't feel all that relaxed during or after and the compress didn't seem to do much to relax muscles. Felt a bit bored during it (which never happens to me usually!) I love spa treatments. Room very comfy and well designed. Bed so nice. Only thing you should be aware of is that it is not a resort directly on a beach although as close as to that as possible. You won't have sea views from the hotel. Simply exit the hotel on a path and cross a small road and you are at the large beach. It's a quiet beach and nice but no as beautiful as many others in Phuket but had it's own charms. A few local shops and restaurants along that strip too.
Rapporter denne anmeldelsen

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Indigo Pearl Hotel PhuketIndigo Pearl Hotel Phuket - SvømmebassengIndigo Pearl Hotel Phuket - SvømmebassengIndigo Pearl Hotel Phuket - RestaurantIndigo Pearl Hotel Phuket - Pub/salongIndigo Pearl Hotel Phuket - SvømmebassengIndigo Pearl Hotel Phuket - Mat og drikkeIndigo Pearl Hotel Phuket - FasiliteterIndigo Pearl Hotel Phuket - FasiliteterIndigo Pearl Hotel Phuket - RekreasjonsfasiliteterIndigo Pearl Hotel Phuket - Mat og drikkeIndigo Pearl Hotel Phuket - RekreasjonsfasiliteterIndigo Pearl Hotel Phuket - FasiliteterIndigo Pearl Hotel Phuket - FasiliteterIndigo Pearl Hotel Phuket - SpaIndigo Pearl Hotel Phuket - SpaIndigo Pearl Hotel Phuket - Utsiden av hotelletIndigo Pearl Hotel Phuket - SvømmebassengIndigo Pearl Hotel Phuket - SvømmebassengIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - GjesteromIndigo Pearl Hotel Phuket - Etasjekart


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3A08