Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

InterContinental Manila

No.1 Ayala Avenue , Makati, Manila, Filippinene 1226

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,1

fra 627 anmeldelser

2 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
7,4
Beliggenhet
9,1
Ansattes arbeid
8,1
Hotellforhold/renslighet
8,1
Romkomfort/standard
8,2
Mat/middag
7,7
Alle anmeldelser (627)
Sorter etter:
Benny N. Småbarnsfamilie Sweden, 24. mars 2014
super trevlig personal, bra service, sköna sängar

Nära till shopingcenter,sköna sängar och bra service
9,7
Vi trivdes mycket bra, vi fick betala en mindre summa för att stanna längre på hotellet och då ingick en fantastisk lunchbuffé. Personalen var väldigt tillmötesgående! dessutom jättebra läge nära till shopping och restauranger. Man kände sig trygg med alla vakter! Vi kommer tillbaks!!
Rapporter denne anmeldelsen
Torstein S. Reiste alene Norway, 19. februar 2010
Ett flott opphold

Hotellet var rent til alle tider. Betjeningen var veldig hyggelig og behjelpelig. Servicen var upåklagelig. Rommet var veldig fint.
9,3
Intercontinental hotellet i Manila er ett svært flott hotell. Hotellet bar preg av gjevnlig vedlikehold og renhold, og alt ifra resepsjonsområdet til soverommet var veldig rent og flott. Betjeningen var veldig behjelpelig og serviceinnstilt, og sikkerheten på hotellet var i ypperste klasse. Badebassenget ble rengjort hver dag, og var derfor en gledelig opplevelse kontra andre steder jeg har vært. Hotellet ligger midt i Makati, som er det fineste området i Manila. Områdene rundt hotellet var til enhver tid rene, og det føltes trygt å ferdes ute selv sent om kvelden. Intercontinental ligger i nærheten av flotte kjøpesentre, grønne parker og serverdigheter, og kan anbefales på det varmeste.
Tips om sightseeing/attraksjoner: I resepsjonen kan en få ett kart over severdigheter i nærheten. Det finnes masse flott å se på i nærheten av hotellet, og betjeningen er svært behjelpelig med gode råd.
Rapporter denne anmeldelsen
Adel A. Par Kuwait, 1. januar 2016
Very good hotel to stay

Nice location with the malls around
10
Rapporter denne anmeldelsen
Gnasegaran C. Forretningsreisende Singapore, 31. desember 2015
NTR

NTR
7,7
NTR
Rapporter denne anmeldelsen
Melani D. Familie med store barn Philippines, 27. desember 2015
Junior Suite booking was upgraded!

Club intercontinental perks, efficient check in / out
9,3
Booked a junior suite for more space & was surprised that i was given an upgrade to premier suite without asking for it. Room location is at the far end corner of the 5th floor...which is good. It was very quiet and relaxing. The room is very (very!!) spacious. We enjoyed the perks of Club Intercon - complimentary wifi, breakfast / high tea / cocktails, access to the lounge, free valet. It was all worth the $$$! Too bad the hotel will cease ops in Manila. Yet it was great that we experienced their premier service during the last week of operations. Great hotel indeed.
Rapporter denne anmeldelsen
Ralph A. Familie med store barn Philippines, 27. desember 2015
Mr

history, people,location
8,3
great!
Rapporter denne anmeldelsen
Tadahiro M. Småbarnsfamilie Japan, 26. desember 2015
no good and old hotel
2,7
check-in is too late,old room,noisy room,thin wall,hear next room noise.low service,staff is no good!
Rapporter denne anmeldelsen
Iris M. Par Philippines, 14. desember 2015
Would like to visit again

Ambiance, staff, clean and with class
9,7
Rapporter denne anmeldelsen
Mercedes F. Gruppe Philippines, 13. desember 2015
One of the best

Location, professional staff, charm
8,3
Very good stay. It was our first and last. The front desk (Vanie?) was excellent. Food was good. Location was superb (esp. for holiday shopping). Facilities and room a bit dated. Charming grand old dame with many stories.
Rapporter denne anmeldelsen
Mercedes F. Gruppe Philippines, 12. desember 2015
Grand old dame

We loved the absolute accessibility, the desire to please of the staff, and the tradition.
9
We had a bittersweet stay knowing the hotel would soon close, but we were glad to experience its tradition of old world charm. We saw signs of age, and certain items (like some of the food orders on room service) could have been better, but altogether, we were glad about the experience. Christmas shopping has never been more convenient.
Rapporter denne anmeldelsen
1-2 av 2 anmeldelser
InterContinental Manila ManilaInterContinental Manila Manila - Utsiden av hotelletInterContinental Manila Manila - SvømmebassengInterContinental Manila Manila - DirektørsalongInterContinental Manila Manila - DirektørsalongInterContinental Manila Manila - DirektørsalongInterContinental Manila Manila - DirektørsalongInterContinental Manila Manila - DirektørsalongInterContinental Manila Manila - DirektørsalongInterContinental Manila Manila - LobbyInterContinental Manila Manila - Utsiden av hotelletInterContinental Manila Manila - Utsiden av hotelletInterContinental Manila Manila - Utsiden av hotelletInterContinental Manila Manila - RestaurantInterContinental Manila Manila - RestaurantInterContinental Manila Manila - RestaurantInterContinental Manila Manila - GjesteromInterContinental Manila Manila - GjesteromInterContinental Manila Manila - GjesteromInterContinental Manila Manila - GjesteromInterContinental Manila Manila - GjesteromInterContinental Manila Manila - DansesalInterContinental Manila Manila - DansesalInterContinental Manila Manila - DansesalInterContinental Manila Manila - DansesalInterContinental Manila Manila - DansesalInterContinental Manila Manila - GjesteromInterContinental Manila Manila - GjesteromInterContinental Manila Manila - GjesteromInterContinental Manila Manila - GjesteromInterContinental Manila Manila - GjesteromInterContinental Manila Manila - GjesteromInterContinental Manila Manila - RestaurantInterContinental Manila Manila - ResepsjonInterContinental Manila Manila - Lobby


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor nettbasert reise- og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3C07