eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Isabelle Garden Hotel and Suites

C8 Isabelle Garden Villas, E Rodriguez Avenue Brgy Moonwalk, Parañaque City, Parañaque, Manila, Filippinene 1709 (Vis kart)

Reserver nå!

Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gjesterom Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gjesterom Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gjesterom Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Bad Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gjesterom Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gjesterom Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gjesterom Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gjesterom
Område Parañaque Antall rom: 50

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Hyggelig

6,3

fra 1087 anmeldelser

Verdi for pengene
6,9
Sted
5,8
Ansattes arbeid
6,5
Hotellforhold/renslighet
6,6
Romkomfort/standard
6,7
Mat/middag
5,3
Alle anmeldelser (1087)
Sorter etter:
Rolf L. Par Norway, 13. september 2014
Vurdering Isabelle Garden Hotel and suites

Pris, service, beliggenhet i forhold til flyplass
5,7
Et greit opphol i 3 dager. Hotellet er greit for et kort opphold. Liker ikke arealet rundt og det største minus er å få drosje tilbake til hotellet og prisnivået på taxi. Fra hotellet var det greit men mange taxi-sjåfører forlangte blodpris tilbake pga av beliggenheten og muligheter for å plukke opp nye passasjerer visstnok var lav. Så selv om hotellet i utgangspunktet er billig ble det dyrt etter hvert.
Hakan U. Par Sweden, 18. oktober 2013
Svårt att hitta dit

Treclig loftsäng bra utsikt över flygplatsen ganska bra frukost
6,7
Frånsett att hitta dit var hotell OK Låg alltså i Paranaque som inte är så lätt att hitta i för taxi som fick fråga minst 3-4 ggr innan rätt hotel. Men f ö var det väl ok
Oivind L. Småbarnsfamilie Norway, 23. mai 2013
var bare for å vente på flyavgang

billig,nært flyplassen,rene rom.go service
5
Mogens L. Familie med store barn Norway, 23. desember 2012
Greit men ikke mer

Hyggelige ansatte
4,3
Personalet var veldig hjelpsomme.Vi ankom på kvelden og det var ikke noe restaurant åpent, men de bestilte pizza for oss som vi fikk levert på rommet. Hvis du ikke er glad i krypdyr som kakkerlakker, så ikke book deg inn her, for det er her de er. Mye bråk fra utsiden. Bra air condition, men du må ha ørepropper for å ikke bli holdt våken, for air conditionen er montert 30cm fra senga. Dette hotellet er helt ok for en natt.
Gunnar N. Par Norway, 17. august 2012
Greit hotel ,grei staff

Vennlig og hjelpsom resepsjon
7
Greit hotel ,litt små rom med litt anneledes løsninger en man er vant med ,svært hjelpsom personell i resepsjon ,hyggelig opphold med god frokost ,litt enkelt hotel men helt greit for en natt eller 2
Tor R. Reiste alene Norway, 13. juni 2012
Var ikke serlig fornod vrarmt rom og

near flyplass
5
oppholdet var greit men varmt fordi dei hadde plasert senga som hems maatte klatre lider for og komme opp og der under taket var det varmt enda aircon virket bra og det var kaldt i rommet
Afshin K. Reiste alene Norway, 2. januar 2012
Bra hotell , men dårlig området og små rom.

Behjelpelig betjening.
5,3
Ikke noe særlig bra. Et kjøkken hjørnet med ingen utstyr! Rett og slett ingen vits å ha suite! Dårlig beliggenhet.
Tips om hotellegenskap: Det er best at hotellet er i nærheten av sentrum.
Alwin A. Reiste alene Netherlands, 24. januar 2015
I want to marry all the girls

Free pickup service, clean rooms, lovely staff, nice and safe area
7,7
From the airport it's 350 max 400P by metertaxi, but easiest is to email them your arrival data in advance via isabellehotel()yahoo, it works perfect. The 'loft' rooms are not recommended unless you like to sleep hot and sweaty, because the aircon is below the elevated bed. But I found it a comfortable place and the staff is lovely and helpful, I want to marry all the girls. Nice and safe neighborhood with a lot to discover, love the talkative people in the slump behind. Cheap laundry on 500m, nearby nightclub, 7-Eleven and much more. All I really don't like is the breakfast prefer more healthy food and fruit, joghurt etc.
Alwin A. Reiste alene Netherlands, 19. januar 2015
20 minutes drive from international terminal 3

Free pickup from the airport, to the airport for only 350p
7,3
It was OK just the electric sockets only accept local plugs. Very steep stairs to the bed missing handgrips from the bed can be very dangerous, not for elderly people.
Douglas S. Reiste alene United Kingdom, 19. januar 2015
hidden extras !!

location,location,location
5
My stay was ok sfter a 21hr FLT so unable to rest good {jet lagg},but extra charge of 150 pecos per 24hrs for internet in your room,plus a 1000 pecos deposit the hotel require's for your stay,which is refundable on checking out, resturant closed in the evening, not good for wiery travelers who need a meal, therwise the staff will send out for delivery to be brought in for you, that I found was a take a chance on getting your order correct when deliverd, at above normal cost,I dont think I will return there again

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Isabelle Garden Hotel and Suites ManilaIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - GjesteromIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - GjesteromIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - GjesteromIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - BadIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - GjesteromIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - GjesteromIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - GjesteromIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gjesterom


AS-AGWEB-3B06