Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Isabelle Garden Hotel and Suites

C8 Isabelle Garden Villas, E Rodriguez Avenue Brgy Moonwalk, Parañaque City, Parañaque, Manila, Filippinene 1709 (Vis kart)

Reserver nå!

Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gjesterom Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gjesterom Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gjesterom Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Bad Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gjesterom Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gjesterom Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gjesterom Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gjesterom Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Resepsjon Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Utsiden av hotellet Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Lobby Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Fasiliteter Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Inngang Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gjesterom Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Bad Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gjesterom
Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gjesterom Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gjesterom Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gjesterom Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Bad Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gjesterom Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gjesterom Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gjesterom Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Bad Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Inne i hotellet Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gjesterom Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gjesterom Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gjesterom
Område Parañaque Antall rom: 50

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Hyggelig

6,3

fra 1143
anmeldelser

Verdi for pengene
6,9
Beliggenhet
5,8
Ansattes arbeid
6,6
Hotellforhold/renslighet
6,6
Romkomfort/standard
6,7
Mat/middag
5,3
Alle anmeldelser (1143)
Sorter etter:
Tor J. Par Norway, 4. august 2015
God valuta for pengene

Renslig,god aircondition og hyggelig betjening
7,7
Det var helt greit,hyggelig betjening og god service prisene på mat var noe høy ift til kvalitet men ingen problemer da det har rikelig med restauranter i nærheten
Rapporter denne anmeldelsen
Rolf L. Par Norway, 13. september 2014
Vurdering Isabelle Garden Hotel and suites

Pris, service, beliggenhet i forhold til flyplass
5,7
Et greit opphol i 3 dager. Hotellet er greit for et kort opphold. Liker ikke arealet rundt og det største minus er å få drosje tilbake til hotellet og prisnivået på taxi. Fra hotellet var det greit men mange taxi-sjåfører forlangte blodpris tilbake pga av beliggenheten og muligheter for å plukke opp nye passasjerer visstnok var lav. Så selv om hotellet i utgangspunktet er billig ble det dyrt etter hvert.
Rapporter denne anmeldelsen
Hakan U. Par Sweden, 18. oktober 2013
Svårt att hitta dit

Treclig loftsäng bra utsikt över flygplatsen ganska bra frukost
6,7
Frånsett att hitta dit var hotell OK Låg alltså i Paranaque som inte är så lätt att hitta i för taxi som fick fråga minst 3-4 ggr innan rätt hotel. Men f ö var det väl ok
Rapporter denne anmeldelsen
Oivind L. Småbarnsfamilie Norway, 23. mai 2013
var bare for å vente på flyavgang

billig,nært flyplassen,rene rom.go service
5
Rapporter denne anmeldelsen
Mogens L. Familie med store barn Norway, 23. desember 2012
Greit men ikke mer

Hyggelige ansatte
4,3
Personalet var veldig hjelpsomme.Vi ankom på kvelden og det var ikke noe restaurant åpent, men de bestilte pizza for oss som vi fikk levert på rommet. Hvis du ikke er glad i krypdyr som kakkerlakker, så ikke book deg inn her, for det er her de er. Mye bråk fra utsiden. Bra air condition, men du må ha ørepropper for å ikke bli holdt våken, for air conditionen er montert 30cm fra senga. Dette hotellet er helt ok for en natt.
Rapporter denne anmeldelsen
Gunnar N. Par Norway, 17. august 2012
Greit hotel ,grei staff

Vennlig og hjelpsom resepsjon
7
Greit hotel ,litt små rom med litt anneledes løsninger en man er vant med ,svært hjelpsom personell i resepsjon ,hyggelig opphold med god frokost ,litt enkelt hotel men helt greit for en natt eller 2
Rapporter denne anmeldelsen
Tor R. Reiste alene Norway, 13. juni 2012
Var ikke serlig fornod vrarmt rom og

near flyplass
5
oppholdet var greit men varmt fordi dei hadde plasert senga som hems maatte klatre lider for og komme opp og der under taket var det varmt enda aircon virket bra og det var kaldt i rommet
Rapporter denne anmeldelsen
Afshin K. Reiste alene Norway, 2. januar 2012
Bra hotell , men dårlig området og små rom.

Behjelpelig betjening.
5,3
Ikke noe særlig bra. Et kjøkken hjørnet med ingen utstyr! Rett og slett ingen vits å ha suite! Dårlig beliggenhet.
Tips om hotellegenskap: Det er best at hotellet er i nærheten av sentrum.
Rapporter denne anmeldelsen
Rongrong L. Reiste alene China, 29. august 2015
so good

friendly nice clean
8,3
Rapporter denne anmeldelsen
Francois B. Par United States of America, 16. august 2015
OVERRATED

Isabelle Garden Hotel and Suites
4,3
will not stay there or recommend it to anyone. Although close to the airport on paper, very inconvenient way and long/slow way to get there. As we stayed several days, room was never cleaned until the 4th day when we requested it. The worst location possible for anything.
Rapporter denne anmeldelsen

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Isabelle Garden Hotel and Suites ManilaIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - GjesteromIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - GjesteromIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - GjesteromIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - BadIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - GjesteromIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - GjesteromIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - GjesteromIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - GjesteromIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - ResepsjonIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Utsiden av hotelletIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - LobbyIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - FasiliteterIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - InngangIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - GjesteromIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - BadIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - GjesteromIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - GjesteromIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - GjesteromIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - GjesteromIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - BadIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - GjesteromIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - GjesteromIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - GjesteromIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - BadIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Inne i hotelletIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - GjesteromIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - GjesteromIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - GjesteromIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - GjesteromIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - GjesteromIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - BadIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - GjesteromIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gjesterom

Kundeanmeldelser - Isabelle Garden Hotel and Suites, Manila

Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3A07