Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Island Pacific Hotel

152 Connaught Road West, Hong Kong Island West, Hongkong (Vis kart)

Reserver nå!

Island Pacific Hotel Hongkong - Lobby Island Pacific Hotel Hongkong - Restaurant Island Pacific Hotel Hongkong - Pub/salong Island Pacific Hotel Hongkong - Restaurant Island Pacific Hotel Hongkong - Mat og drikke Island Pacific Hotel Hongkong - Treningsrom Island Pacific Hotel Hongkong - Treningsrom Island Pacific Hotel Hongkong - Svømmebasseng Island Pacific Hotel Hongkong - Svømmebasseng Island Pacific Hotel Hongkong - Forretningssenter Island Pacific Hotel Hongkong - Forretningssenter Island Pacific Hotel Hongkong - Forretningssenter Island Pacific Hotel Hongkong - Forretningssenter Island Pacific Hotel Hongkong - Forretningssenter Island Pacific Hotel Hongkong - Forretningssenter Island Pacific Hotel Hongkong - Møterom
Island Pacific Hotel Hongkong - Dansesal Island Pacific Hotel Hongkong - Restaurant Island Pacific Hotel Hongkong - Restaurant Island Pacific Hotel Hongkong - Restaurant Island Pacific Hotel Hongkong - Restaurant Island Pacific Hotel Hongkong - Restaurant Island Pacific Hotel Hongkong - Utsikt Island Pacific Hotel Hongkong - Gjesterom Island Pacific Hotel Hongkong - Gjesterom Island Pacific Hotel Hongkong - Utsiden av hotellet Island Pacific Hotel Hongkong - Gjesterom Island Pacific Hotel Hongkong - Gjesterom
Område Hong Kong Island West Antall rom: 343

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,8

fra 5739
anmeldelser

Verdi for pengene
8,0
Beliggenhet
7,3
Ansattes arbeid
8,1
Hotellforhold/renslighet
8,2
Romkomfort/standard
8,2
Mat/middag
6,9
Alle anmeldelser (5739)
Sorter etter:
Stein S. Gruppe Norway, 19. april 2014
Utmerked plassering med utsikt over victoria bay

Frokost/hotellbus til enkelte steder i setrum/beliggenhet til ofentlig transport
8
Hotellet har en fantastisk utsikt fra rommet. Jeg bodde i 27 etg. noe jeg ble oppgradert til. Hvis du skaffer deg et såkalt octopuss card, noe som kan kjøpes på alle MTR billett stasjoner kan dette kortet brukes på all offentlig transport i byen. Byen har et godt utbyd metro/buss/dobbeldekker trikker som dette kort kan brukes. Ellers har hotellet egen transport til viktige destignsasjoner i byen gratis. Da vi bodde der hadde de en utmerked buffe med fri flyt av vin til en billeg penge.
Rapporter denne anmeldelsen
Tommy H. Par Norway, 11. august 2013
Veldig bra hotel til rimelig pris

Vennlig personel, seng, mat
8
Veldig vennlig personel, rimelig pris på opphold, mat, mimibar
Rapporter denne anmeldelsen
Tommy H. Par Norway, 5. august 2013
Bra rom, vennlig personell og rimelig. Anbefales

Rom, betjenting, svømmebaseng
9,7
- veldig bra, stort rom, hjelpsom betjening, svømmebaseng, treningsrom, offentlig transport veldig nær.
Rapporter denne anmeldelsen
Oysten H. Par Norway, 30. mars 2013
Opplevelsesrikt.

Standard, beliggenhet, service
8
Veldig greit hotell med fin standard, men kanskje litt lite rom.
Rapporter denne anmeldelsen
Morten T. Par Norway, 7. mars 2011
Meget bra hotell med fantastisk service

Service, Shuttle bus, beliggenhet
8
Fantastisk opphold i en fantastisk by. Ligger på riktig side av byen med tanke på resturanter og uteliv. Kun er kort båttur til shopping. Hotellet har egen minibuss til båtterminalen.
Utelivstips: Fantastisk uteliv
Rapporter denne anmeldelsen
Anne B. Reiste alene Norway, 9. april 2010
Godt 3* hotell

Trygt, sentralt og billig.Rett v.trikken,gåavstand til det meste.
8,3
Jeg ankom fra Macau på ettermiddagen, innsjekkingen var helt grei. Jeg ba om et rom litt høyt opp i etasjene, og fikk rom med fantastisk utsikt over innseilingen til Hong Kong. Jeg hadde lest på trip-adviser om forholdene og ddistriktet, om tørrfisk-lukt og annen lukt. Men det var helt ok. Det var veldig interessant å se hvordan lokal-befolkningen bor.
Shoppingtips: Short walk to Hollywood Road.If you like antiques or look-alikes, this is the place. Try the Pacific Coffee Co.,the best latte ever, and bread&butter pudding.Don't miss the temples....
Rapporter denne anmeldelsen
Michelle T. Foretningsreisende Indonesia, 1. september 2015
Good place to stay

Location
7,7
This is my 4th or 5th consecutive stay at this hotel so obviously, I do like it. The location is excellent - close to trams, buses and MRT. There is also an airport shuttle to and from the HK airport express station and in addition to this, the hotel also provides their own city shuttle service. The staff at the door is as great and helpful as ever. I really do like them. The staff at reception is superficially friendly. I am still waiting for one of them to 'welcome me back' when I check in because so far, they appear oblivious that I am a regular long-staying guest..., I may consider them a 4-star hotel when they start to improve on their check in service. In general, however, you can't go wrong choosing to stay here.
Rapporter denne anmeldelsen
Prisiano P. Småbarnsfamilie Malaysia, 31. august 2015
Great Stay With Young Children

Mattress Shower & View!
7
(Location)Because the hotel it is a little far more from central to the west we must take public transportation to go to the HK central station and from there we start our journey. But it is close to the peak tram if you wish to visit the iconic place. (Room)Spacious and worth the money. We had the executive room with both city and sea view. It was beautiful from the 26th floor. We had bath tub and the children enjoy soaking in there. The bed was great not too soft and not too hard, our sleep was great. Not a compaim about the room. Overall was great! And clean too. (Staff)Very helpful and friendly. Every morning once you leave the room, you'll be expecting a big smile and greet from all staff. They all are great and English is fluent. Ask for any direction they have the guide map for you and very well assisance. Because the hotel is under a major renovation so we didn't get the chance to taste their specialities cuisine and breakfast. We somehow get our food from outside. PleAse note the shop outside close too early as in 7 or 8pm so must get your need ready before to close. Overall: Hotel was great and we had a pleasant stay. No complication all the way! Definelty gonna stay here again! Excited to see the new face in the future.
Rapporter denne anmeldelsen
Rosario C. Reiste alene Philippines, 27. august 2015
Excellent service!

Hospitable, clean and good location.
9,7
Great service and cleanliness is superb. Staff are friendly and helpful. Will always come back to this hotel.
Rapporter denne anmeldelsen
Yu P. Foretningsreisende Singapore, 22. august 2015
Good stay. Great service attitude .

Good location, Friendly Staffs, Free shuttle bus.
9
Clean cosy room. Helpful staffs. Hotel lobby under renovation, a little inconvenient getting in and out of hotel.
Rapporter denne anmeldelsen

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Island Pacific Hotel HongkongIsland Pacific Hotel Hongkong - LobbyIsland Pacific Hotel Hongkong - RestaurantIsland Pacific Hotel Hongkong - Pub/salongIsland Pacific Hotel Hongkong - RestaurantIsland Pacific Hotel Hongkong - Mat og drikkeIsland Pacific Hotel Hongkong - TreningsromIsland Pacific Hotel Hongkong - TreningsromIsland Pacific Hotel Hongkong - SvømmebassengIsland Pacific Hotel Hongkong - SvømmebassengIsland Pacific Hotel Hongkong - ForretningssenterIsland Pacific Hotel Hongkong - ForretningssenterIsland Pacific Hotel Hongkong - ForretningssenterIsland Pacific Hotel Hongkong - ForretningssenterIsland Pacific Hotel Hongkong - ForretningssenterIsland Pacific Hotel Hongkong - ForretningssenterIsland Pacific Hotel Hongkong - MøteromIsland Pacific Hotel Hongkong - DansesalIsland Pacific Hotel Hongkong - RestaurantIsland Pacific Hotel Hongkong - RestaurantIsland Pacific Hotel Hongkong - RestaurantIsland Pacific Hotel Hongkong - RestaurantIsland Pacific Hotel Hongkong - RestaurantIsland Pacific Hotel Hongkong - UtsiktIsland Pacific Hotel Hongkong - GjesteromIsland Pacific Hotel Hongkong - GjesteromIsland Pacific Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletIsland Pacific Hotel Hongkong - GjesteromIsland Pacific Hotel Hongkong - GjesteromIsland Pacific Hotel Hongkong - DirektørsalongIsland Pacific Hotel Hongkong - BadIsland Pacific Hotel Hongkong - GjesteromIsland Pacific Hotel Hongkong - GjesteromIsland Pacific Hotel Hongkong - GjesteromIsland Pacific Hotel Hongkong - GjesteromIsland Pacific Hotel Hongkong - GjesteromIsland Pacific Hotel Hongkong - BadIsland Pacific Hotel Hongkong - GjesteromIsland Pacific Hotel Hongkong - GjesteromIsland Pacific Hotel Hongkong - GjesteromIsland Pacific Hotel Hongkong - GjesteromIsland Pacific Hotel Hongkong - GjesteromIsland Pacific Hotel Hongkong - GjesteromIsland Pacific Hotel Hongkong - GjesteromIsland Pacific Hotel Hongkong - BadIsland Pacific Hotel Hongkong - BadIsland Pacific Hotel Hongkong - GjesteromIsland Pacific Hotel Hongkong - GjesteromIsland Pacific Hotel Hongkong - GjesteromIsland Pacific Hotel Hongkong - GjesteromIsland Pacific Hotel Hongkong - Gjesterom


AS-AGWEB-3B07