Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Island Pacific Hotel

152 Connaught Road West, Hong Kong Island West, Hongkong (Vis kart)

Reserver nå!

Island Pacific Hotel Hongkong - Lobby Island Pacific Hotel Hongkong - Restaurant Island Pacific Hotel Hongkong - Pub/salong Island Pacific Hotel Hongkong - Restaurant Island Pacific Hotel Hongkong - Mat og drikke Island Pacific Hotel Hongkong - Treningsrom Island Pacific Hotel Hongkong - Treningsrom Island Pacific Hotel Hongkong - Svømmebasseng Island Pacific Hotel Hongkong - Svømmebasseng Island Pacific Hotel Hongkong - Forretningssenter Island Pacific Hotel Hongkong - Forretningssenter Island Pacific Hotel Hongkong - Forretningssenter Island Pacific Hotel Hongkong - Forretningssenter Island Pacific Hotel Hongkong - Forretningssenter Island Pacific Hotel Hongkong - Forretningssenter Island Pacific Hotel Hongkong - Møterom
Island Pacific Hotel Hongkong - Dansesal Island Pacific Hotel Hongkong - Restaurant Island Pacific Hotel Hongkong - Restaurant Island Pacific Hotel Hongkong - Restaurant Island Pacific Hotel Hongkong - Restaurant Island Pacific Hotel Hongkong - Restaurant Island Pacific Hotel Hongkong - Utsikt Island Pacific Hotel Hongkong - Gjesterom Island Pacific Hotel Hongkong - Gjesterom Island Pacific Hotel Hongkong - Utsiden av hotellet Island Pacific Hotel Hongkong - Gjesterom Island Pacific Hotel Hongkong - Gjesterom
Område Hong Kong Island West Antall rom: 343
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,8

fra 5677
anmeldelser

Verdi for pengene
8,0
Beliggenhet
7,3
Ansattes arbeid
8,1
Hotellforhold/renslighet
8,2
Romkomfort/standard
8,2
Mat/middag
6,9
Alle anmeldelser (5677)
Sorter etter:
Stein S. Gruppe Norway, 19. april 2014
Utmerked plassering med utsikt over victoria bay

Frokost/hotellbus til enkelte steder i setrum/beliggenhet til ofentlig transport
8
Hotellet har en fantastisk utsikt fra rommet. Jeg bodde i 27 etg. noe jeg ble oppgradert til. Hvis du skaffer deg et såkalt octopuss card, noe som kan kjøpes på alle MTR billett stasjoner kan dette kortet brukes på all offentlig transport i byen. Byen har et godt utbyd metro/buss/dobbeldekker trikker som dette kort kan brukes. Ellers har hotellet egen transport til viktige destignsasjoner i byen gratis. Da vi bodde der hadde de en utmerked buffe med fri flyt av vin til en billeg penge.
Tommy H. Par Norway, 11. august 2013
Veldig bra hotel til rimelig pris

Vennlig personel, seng, mat
8
Veldig vennlig personel, rimelig pris på opphold, mat, mimibar
Tommy H. Par Norway, 5. august 2013
Bra rom, vennlig personell og rimelig. Anbefales

Rom, betjenting, svømmebaseng
9,7
- veldig bra, stort rom, hjelpsom betjening, svømmebaseng, treningsrom, offentlig transport veldig nær.
Oysten H. Par Norway, 30. mars 2013
Opplevelsesrikt.

Standard, beliggenhet, service
8
Veldig greit hotell med fin standard, men kanskje litt lite rom.
Morten T. Par Norway, 7. mars 2011
Meget bra hotell med fantastisk service

Service, Shuttle bus, beliggenhet
8
Fantastisk opphold i en fantastisk by. Ligger på riktig side av byen med tanke på resturanter og uteliv. Kun er kort båttur til shopping. Hotellet har egen minibuss til båtterminalen.
Utelivstips: Fantastisk uteliv
Anne B. Reiste alene Norway, 9. april 2010
Godt 3* hotell

Trygt, sentralt og billig.Rett v.trikken,gåavstand til det meste.
8,3
Jeg ankom fra Macau på ettermiddagen, innsjekkingen var helt grei. Jeg ba om et rom litt høyt opp i etasjene, og fikk rom med fantastisk utsikt over innseilingen til Hong Kong. Jeg hadde lest på trip-adviser om forholdene og ddistriktet, om tørrfisk-lukt og annen lukt. Men det var helt ok. Det var veldig interessant å se hvordan lokal-befolkningen bor.
Shoppingtips: Short walk to Hollywood Road.If you like antiques or look-alikes, this is the place. Try the Pacific Coffee Co.,the best latte ever, and bread&butter pudding.Don't miss the temples....
Yu H. Foretningsreisende Hong Kong, 1. juli 2015
Clean

Clean and tidy
8
Maria L. Småbarnsfamilie Philippines, 1. juli 2015
I paid for the nice view

Nice view of the harbour, clean, free shuttle to some areas in hongkong island
7
First, I'd like to mention that I really like the view of the harbour from out room. It's a lovely distraction coming from the hustle and bustle of the Hongkong central and TST. The room is also clean, the staff are nice, they have free shuttle to some vital parts of the hongkong island and they provided me with a mobile wifi that I can bring with me wherever I go while in Hongkong (for this, I was asked to deposit HK$500 just in case I lost it). BUT, I would like to point out these very important downside of the hotel: 1.) The Toilet and bath door is not strategically designed to give free space when go in, when you open the door, you find it very annoying that are left with little space to step in. 2.) To rate your hotel as a 4-star, shouldn't you at least have bidet? I find it hard to understand why you don't have a bidet. 3.) The fridge doesn't have anything in it except for two bottles of water. Seriously? I've been to some hotels like 3-stars and they have F&B items inside the fridge.
Nicky H. Foretningsreisende Singapore, 29. juni 2015
Good

Good
6
Nicky H. Foretningsreisende Singapore, 28. juni 2015
Good

Good
6

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Island Pacific Hotel HongkongIsland Pacific Hotel Hongkong - LobbyIsland Pacific Hotel Hongkong - RestaurantIsland Pacific Hotel Hongkong - Pub/salongIsland Pacific Hotel Hongkong - RestaurantIsland Pacific Hotel Hongkong - Mat og drikkeIsland Pacific Hotel Hongkong - TreningsromIsland Pacific Hotel Hongkong - TreningsromIsland Pacific Hotel Hongkong - SvømmebassengIsland Pacific Hotel Hongkong - SvømmebassengIsland Pacific Hotel Hongkong - ForretningssenterIsland Pacific Hotel Hongkong - ForretningssenterIsland Pacific Hotel Hongkong - ForretningssenterIsland Pacific Hotel Hongkong - ForretningssenterIsland Pacific Hotel Hongkong - ForretningssenterIsland Pacific Hotel Hongkong - ForretningssenterIsland Pacific Hotel Hongkong - MøteromIsland Pacific Hotel Hongkong - DansesalIsland Pacific Hotel Hongkong - RestaurantIsland Pacific Hotel Hongkong - RestaurantIsland Pacific Hotel Hongkong - RestaurantIsland Pacific Hotel Hongkong - RestaurantIsland Pacific Hotel Hongkong - RestaurantIsland Pacific Hotel Hongkong - UtsiktIsland Pacific Hotel Hongkong - GjesteromIsland Pacific Hotel Hongkong - GjesteromIsland Pacific Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletIsland Pacific Hotel Hongkong - GjesteromIsland Pacific Hotel Hongkong - GjesteromIsland Pacific Hotel Hongkong - DirektørsalongIsland Pacific Hotel Hongkong - BadIsland Pacific Hotel Hongkong - GjesteromIsland Pacific Hotel Hongkong - GjesteromIsland Pacific Hotel Hongkong - GjesteromIsland Pacific Hotel Hongkong - GjesteromIsland Pacific Hotel Hongkong - GjesteromIsland Pacific Hotel Hongkong - BadIsland Pacific Hotel Hongkong - GjesteromIsland Pacific Hotel Hongkong - GjesteromIsland Pacific Hotel Hongkong - GjesteromIsland Pacific Hotel Hongkong - GjesteromIsland Pacific Hotel Hongkong - GjesteromIsland Pacific Hotel Hongkong - GjesteromIsland Pacific Hotel Hongkong - GjesteromIsland Pacific Hotel Hongkong - BadIsland Pacific Hotel Hongkong - BadIsland Pacific Hotel Hongkong - GjesteromIsland Pacific Hotel Hongkong - GjesteromIsland Pacific Hotel Hongkong - GjesteromIsland Pacific Hotel Hongkong - GjesteromIsland Pacific Hotel Hongkong - Gjesterom


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3B07