eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Island Pacific Hotel

152 Connaught Road West, Hong Kong Island West, Hongkong (Vis kart)

Reserver nå!

Island Pacific Hotel Hongkong - Lobby Island Pacific Hotel Hongkong - Treningsrom Island Pacific Hotel Hongkong - Restaurant Island Pacific Hotel Hongkong - Pub/salong Island Pacific Hotel Hongkong - Restaurant Island Pacific Hotel Hongkong - Svømmebasseng Island Pacific Hotel Hongkong - Svømmebasseng Island Pacific Hotel Hongkong - Forretningssenter Island Pacific Hotel Hongkong - Forretningssenter Island Pacific Hotel Hongkong - Forretningssenter Island Pacific Hotel Hongkong - Forretningssenter Island Pacific Hotel Hongkong - Forretningssenter Island Pacific Hotel Hongkong - Møterom Island Pacific Hotel Hongkong - Dansesal Island Pacific Hotel Hongkong - Restaurant Island Pacific Hotel Hongkong - Restaurant
Island Pacific Hotel Hongkong - Restaurant Island Pacific Hotel Hongkong - Restaurant Island Pacific Hotel Hongkong - Utsikt Island Pacific Hotel Hongkong - Gjesterom Island Pacific Hotel Hongkong - Gjesterom Island Pacific Hotel Hongkong - Gjesterom
Område Hong Kong Island West Antall rom: 343
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,8

fra 5246 anmeldelser

Verdi for pengene
8,0
Sted
7,3
Ansattes arbeid
8,1
Hotellforhold/renslighet
8,2
Romkomfort/standard
8,3
Mat/middag
6,9
Alle anmeldelser (5246)
Sorter etter:
Stein S. Gruppe Norway, 19. april 2014
Utmerked plassering med utsikt over victoria bay

Frokost/hotellbus til enkelte steder i setrum/beliggenhet til ofentlig transport
8
Hotellet har en fantastisk utsikt fra rommet. Jeg bodde i 27 etg. noe jeg ble oppgradert til. Hvis du skaffer deg et såkalt octopuss card, noe som kan kjøpes på alle MTR billett stasjoner kan dette kortet brukes på all offentlig transport i byen. Byen har et godt utbyd metro/buss/dobbeldekker trikker som dette kort kan brukes. Ellers har hotellet egen transport til viktige destignsasjoner i byen gratis. Da vi bodde der hadde de en utmerked buffe med fri flyt av vin til en billeg penge.
Tommy H. Par Norway, 11. august 2013
Veldig bra hotel til rimelig pris

Vennlig personel, seng, mat
8
Veldig vennlig personel, rimelig pris på opphold, mat, mimibar
Tommy H. Par Norway, 5. august 2013
Bra rom, vennlig personell og rimelig. Anbefales

Rom, betjenting, svømmebaseng
9,7
- veldig bra, stort rom, hjelpsom betjening, svømmebaseng, treningsrom, offentlig transport veldig nær.
Oysten H. Par Norway, 30. mars 2013
Opplevelsesrikt.

Standard, beliggenhet, service
8
Veldig greit hotell med fin standard, men kanskje litt lite rom.
Morten T. Par Norway, 7. mars 2011
Meget bra hotell med fantastisk service

Service, Shuttle bus, beliggenhet
8
Fantastisk opphold i en fantastisk by. Ligger på riktig side av byen med tanke på resturanter og uteliv. Kun er kort båttur til shopping. Hotellet har egen minibuss til båtterminalen.
Utelivstips: Fantastisk uteliv
Anne B. Reiste alene Norway, 9. april 2010
Godt 3* hotell

Trygt, sentralt og billig.Rett v.trikken,gåavstand til det meste.
8,3
Jeg ankom fra Macau på ettermiddagen, innsjekkingen var helt grei. Jeg ba om et rom litt høyt opp i etasjene, og fikk rom med fantastisk utsikt over innseilingen til Hong Kong. Jeg hadde lest på trip-adviser om forholdene og ddistriktet, om tørrfisk-lukt og annen lukt. Men det var helt ok. Det var veldig interessant å se hvordan lokal-befolkningen bor.
Shoppingtips: Short walk to Hollywood Road.If you like antiques or look-alikes, this is the place. Try the Pacific Coffee Co.,the best latte ever, and bread&butter pudding.Don't miss the temples....
Hiu Y. Småbarnsfamilie China, 25. september 2014
Great overall

Location is alright, staff is very nice & helpful and food was good but bit pricey
8,7
Limin K. Reiste alene Singapore, 23. september 2014
Old Hong Kong

Location, facilities , pricing and conciearge
8,7
I had a great stay at Island Pacific Hotel.I enjoyed the gym and pool, well kept. Rooms were Hong Kong size rooms but comfortable and clean. Although it wasnt near the MTR but the buses and trams made it a convenient location( trams is the best way to see HK). The area has a hipster and vintage feel to it and lots of traditional Hong Kong cafes and food. It is not overly crowded like Causeway bay, wanchai or central. I will definitely stay at island pacific again :)
Ardzuna S. Foretningsreisende Indonesia, 22. september 2014
The best business hotel on West HK Island

Location, room, amenity
9,7
Island Pacific is always my favourite hotel to stay for business trip in HK. It's located not far from Central and very close proximity to Sun Yat Sen Park and Macao Ferry Terminal, it's very convenient to walk everywhere. Compact like others in HK but the staffs friendliness is something that I can't easily forget. I'll still stay at this hotel in the future.
Ni N. Foretningsreisende Indonesia, 19. september 2014
Very good hotel. Very good staff

staff; hotel facility; information. I regret why I checked out to wanchai iclub hotel
7,7
Very really very good. I will stay in that hotel again and will recommend it.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Island Pacific Hotel HongkongIsland Pacific Hotel Hongkong - LobbyIsland Pacific Hotel Hongkong - TreningsromIsland Pacific Hotel Hongkong - RestaurantIsland Pacific Hotel Hongkong - Pub/salongIsland Pacific Hotel Hongkong - RestaurantIsland Pacific Hotel Hongkong - SvømmebassengIsland Pacific Hotel Hongkong - SvømmebassengIsland Pacific Hotel Hongkong - ForretningssenterIsland Pacific Hotel Hongkong - ForretningssenterIsland Pacific Hotel Hongkong - ForretningssenterIsland Pacific Hotel Hongkong - ForretningssenterIsland Pacific Hotel Hongkong - ForretningssenterIsland Pacific Hotel Hongkong - MøteromIsland Pacific Hotel Hongkong - DansesalIsland Pacific Hotel Hongkong - RestaurantIsland Pacific Hotel Hongkong - RestaurantIsland Pacific Hotel Hongkong - RestaurantIsland Pacific Hotel Hongkong - RestaurantIsland Pacific Hotel Hongkong - UtsiktIsland Pacific Hotel Hongkong - GjesteromIsland Pacific Hotel Hongkong - GjesteromIsland Pacific Hotel Hongkong - Gjesterom


AS-AGWEB-3C02