eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Kalima Resort & Spa

338/1 Prabaramee Road, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Vis kart)

Reserver nå!

Kalima Resort & Spa Phuket - Gjesterom Kalima Resort & Spa Phuket - Gjesterom Kalima Resort & Spa Phuket - Gjesterom Kalima Resort & Spa Phuket - Gjesterom Kalima Resort & Spa Phuket - Bad Kalima Resort & Spa Phuket - Bad Kalima Resort & Spa Phuket - Suiterom Kalima Resort & Spa Phuket - Suiterom Kalima Resort & Spa Phuket - Suiterom Kalima Resort & Spa Phuket - Suiterom Kalima Resort & Spa Phuket - Suiterom Kalima Resort & Spa Phuket - Svømmebasseng Kalima Resort & Spa Phuket - Svømmebasseng Kalima Resort & Spa Phuket - Svømmebasseng Kalima Resort & Spa Phuket - Svømmebasseng Kalima Resort & Spa Phuket - Villa
Kalima Resort & Spa Phuket - Villa Kalima Resort & Spa Phuket - Villa Kalima Resort & Spa Phuket - Villa Kalima Resort & Spa Phuket - Villa Kalima Resort & Spa Phuket - Villa Kalima Resort & Spa Phuket - Gjesterom Kalima Resort & Spa Phuket - Gjesterom Kalima Resort & Spa Phuket - Utsiden av hotellet Kalima Resort & Spa Phuket - Utsikt Kalima Resort & Spa Phuket - Suiterom Kalima Resort & Spa Phuket - Suiterom Kalima Resort & Spa Phuket - Suiterom
Område Patong Antall rom: 190
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

8,0

fra 1343 anmeldelser

Verdi for pengene
7,8
Sted
7,4
Ansattes arbeid
8,0
Hotellforhold/renslighet
8,5
Romkomfort/standard
8,5
Mat/middag
7,9
Alle anmeldelser (1343)
Sorter etter:
Elna B. Par Norway, 14. august 2014
Nydelig Hotel

Resepsjonen, ansatte, frokost terrassen
8
Vi bodde 4netter her og likte oss godt, flotte rom, fin beliggenhet, flotte fasiliteter. 2 flotte basseng, masse trapper da hotellet ligger i en skråning , men løses med at hotellet har hotelbil som henter om det trengs. Også transport inn til Patong 3 ganger om dagen....veldig kjekt. Skal det nevnes noe negativt,.... Må det være at japanere bader med klærne på i bassenget...synes dette er veldig uhygenisk....kan komme rett fra gata og hoppe rett i bassenget!! Dette gjorde at vi ikke badet i bassenget. Under vårt opphold var det bare vi som var nordiske. Men vi vil gjerne bruke dette hotellet en annen gang også 😀
Silje T. Familie med store barn Norway, 25. januar 2014
et fantastisk luksuriøst hotell

villaen med det private svømmebassenget, utsikten og service
9,3
oppholdet var fantastisk, vi hadde bestillt villa med ett soverom og eget svømmebasseng i 3 dager, men likte oss så godt der at vi holdt oss der hele ferien. utsikten var fantastisk og de ansatte var bare enestående i å hjelpe oss dersom det var noe. rask roomservice og fantastisk frokostbufeet med alt man trenger. vi drar ned igjen om noen uker, kalima har fått en gjest for livet :-)
Janne E. Par Norway, 14. september 2013
suverent hotell!! elsket det!

service, room servic 24/7, fint hotell
10
Vi hadde først bare bestilt 2 netter fordi vi skulle reise videre til phi phi. Et byrå hadde bestilt et hotell til oss der. Det var min fødselsdag som skulle feires på phi phi. Hotellet der levde ikke opp til forventningene overhode så vi reiste tilbake til patong og klima hotell. Vi ble hele 3 dager til!:-) det ble den beste fødselsdag feiringen jeg har hatt:-) fikk sang og muffins med lys på av staffet på hotell resturanten inkl kokken selv:-) 2 timer spa fikk jeg i gave og det var helt fantastisk. Du kan ikke bli bedre tatt vare på, enn hva du blir på kalima. Maten er helt sinnsyk og du vil fort oppdage den store forskjellen på tilberedning, smak og utseende i forhold til andre hoteller og restauranter. Elsker dette hotellet Vi skal tilbake!
Terje S. Par Norway, 18. mai 2013
Veldig bra

rommet, frokost, internet
8,3
Atle B. Familie med store barn Norway, 15. desember 2012
Nytt og fint

Nytt og fint
8
Nytt flott hotell med fine rom og fint bassengområde og forholdsvis bra frokost. Litt vel tregt internett .. betjeningen skulle se på saken. (til neste gang vi kommer) Mafia styrer taxibusinessen utenfor hotellet. Bruk gjerne hotellets gratis shuttle til faste tider.
Tips om sightseeing/attraksjoner: rundtur til øyene
Deema W. Reiste alene Jordan, 24. august 2014
Thank u for a great time

Friendly and helpful staff, relaxing atmosphere and clean, location was good close to many activities but not in the middle of the city crowd
7,7
Great I enjoyed it a lot I felt comfortable and safe, relaxing and convenient, there is a good chance that I would consider visiting the hotel again in the future
Meishing F. Par Malaysia, 19. august 2014
Resorts & Spa

Swimmin pools, Room
8,3
The resorts is good , just only not near to patong town. Anything is ok.
Ray K. Par Malaysia, 18. august 2014
Great hotel with fantastic seaview

Seavew scene, Cost, Clean
8,3
It was great, nice view, good food, and friendly hotel staff. The only thing need to improve, is to provide free shuttle to patong beach at night.
Lee N. Familie med store barn Hong Kong, 12. august 2014
staffs are bad attitude and rooms terribly dirty
2,3
view of the pool,view of the pool and view of the pool that's all i have reserved 5 rooms with my family and we were check-in at night after day tour. when i go into the room,looks ok,but i hear some noise like "wooo..." so i open the balcony door and found out that sound is come from 5 large machine pumps exactly opposite to my balcony. it was extremely loud and noisy! even i close the door again i still hear the "wooo...". i called the reception and tell them i want to change another room because of the sound.they told me that all rooms are fully booked and the machine will not turn on all night. i ask when will this turn off, he said he don't know and just explain that this matter happened before but other guest accepted.i can't accept and after he come to our room and just said the sound is not loud and the attitude was definitely bad and no apology. he just keep telling me that all rooms are fully booked and i need to accept this noisy room.i told him i am not request to upgrade the room i just don't want to stay at this room with the sound and its cause my headache! and he just turn around and said will check again the room for me.15mins later he ask me to go to the lobby and change another room(this hotel is on the hill and that room is on tower5, many stairs and far away from lobby).i said we cannot take the luggage by myself and request the bell boy the take the luggage. when we arrive lobby that receptionist (jjust give the key card to the bell boy and ask us to walk to tower3, which is near tower 5 then lobby. i feel that he is making reprisals to us. finally we got another room and i check the room, the slipper in the room are terribly dirty,the towels are very old.but i was too tired to deal with the staff again. next day my aunt who is stay another room told me there was many rubbish in the room drawer (like potato chips package,empty cola can,used tissue).i go to the pool next morning,the pool view is stunning but the pool water is not clear, the
S. Par Singapore, 10. august 2014
5* hotel but staff performance 3*

room is huge & clean
6,7
It's a 5* hotel but the staff performance just like 3* hotel. Unfriendly & service is slow.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Kalima Resort & Spa PhuketKalima Resort & Spa Phuket - GjesteromKalima Resort & Spa Phuket - GjesteromKalima Resort & Spa Phuket - GjesteromKalima Resort & Spa Phuket - GjesteromKalima Resort & Spa Phuket - BadKalima Resort & Spa Phuket - BadKalima Resort & Spa Phuket - SuiteromKalima Resort & Spa Phuket - SuiteromKalima Resort & Spa Phuket - SuiteromKalima Resort & Spa Phuket - SuiteromKalima Resort & Spa Phuket - SuiteromKalima Resort & Spa Phuket - SvømmebassengKalima Resort & Spa Phuket - SvømmebassengKalima Resort & Spa Phuket - SvømmebassengKalima Resort & Spa Phuket - SvømmebassengKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - GjesteromKalima Resort & Spa Phuket - GjesteromKalima Resort & Spa Phuket - Utsiden av hotelletKalima Resort & Spa Phuket - UtsiktKalima Resort & Spa Phuket - SuiteromKalima Resort & Spa Phuket - SuiteromKalima Resort & Spa Phuket - SuiteromKalima Resort & Spa Phuket - SuiteromKalima Resort & Spa Phuket - GjesteromKalima Resort & Spa Phuket - GjesteromKalima Resort & Spa Phuket - GjesteromKalima Resort & Spa Phuket - Balkong/terasseKalima Resort & Spa Phuket - Balkong/terasseKalima Resort & Spa Phuket - GjesteromKalima Resort & Spa Phuket - BadKalima Resort & Spa Phuket - BadKalima Resort & Spa Phuket - SuiteromKalima Resort & Spa Phuket - SuiteromKalima Resort & Spa Phuket - SuiteromKalima Resort & Spa Phuket - BadKalima Resort & Spa Phuket - BadKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - SpaKalima Resort & Spa Phuket - SpaKalima Resort & Spa Phuket - TreningsromKalima Resort & Spa Phuket - TreningsromKalima Resort & Spa Phuket - MøteromKalima Resort & Spa Phuket - SvømmebassengKalima Resort & Spa Phuket - SvømmebassengKalima Resort & Spa Phuket - SvømmebassengKalima Resort & Spa Phuket - SvømmebassengKalima Resort & Spa Phuket - SvømmebassengKalima Resort & Spa Phuket - SvømmebassengKalima Resort & Spa Phuket - SvømmebassengKalima Resort & Spa Phuket - Inne i hotelletKalima Resort & Spa Phuket - SvømmebassengKalima Resort & Spa Phuket - StrandKalima Resort & Spa Phuket - StrandKalima Resort & Spa Phuket - StrandKalima Resort & Spa Phuket - LobbyKalima Resort & Spa Phuket - LobbyKalima Resort & Spa Phuket - LobbyKalima Resort & Spa Phuket - LobbyKalima Resort & Spa Phuket - LobbyKalima Resort & Spa Phuket - LobbyKalima Resort & Spa Phuket - Utsiden av hotelletKalima Resort & Spa Phuket - Utsiden av hotelletKalima Resort & Spa Phuket - Utsiden av hotelletKalima Resort & Spa Phuket - Utsiden av hotelletKalima Resort & Spa Phuket - Utsiden av hotelletKalima Resort & Spa Phuket - Utsiden av hotelletKalima Resort & Spa Phuket - Utsiden av hotelletKalima Resort & Spa Phuket - RestaurantKalima Resort & Spa Phuket - RestaurantKalima Resort & Spa Phuket - RestaurantKalima Resort & Spa Phuket - RestaurantKalima Resort & Spa Phuket - RestaurantKalima Resort & Spa Phuket - RestaurantKalima Resort & Spa Phuket - RestaurantKalima Resort & Spa Phuket - RestaurantKalima Resort & Spa Phuket - RestaurantKalima Resort & Spa Phuket - RestaurantKalima Resort & Spa Phuket - RestaurantKalima Resort & Spa Phuket - RestaurantKalima Resort & Spa Phuket - RestaurantKalima Resort & Spa Phuket - RestaurantKalima Resort & Spa Phuket - RestaurantKalima Resort & Spa Phuket - RestaurantKalima Resort & Spa Phuket - RestaurantKalima Resort & Spa Phuket - RestaurantKalima Resort & Spa Phuket - ButikkerKalima Resort & Spa Phuket - RestaurantKalima Resort & Spa Phuket - Restaurant


AS-AGWEB-3B01