Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

Kalima Resort & Spa

338/1 Prabaramee Road, Patong, Phuket, Thailand 83150

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

8,0

fra 2075 anmeldelser

5 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
7,8
Beliggenhet
7,5
Ansattes arbeid
8,0
Hotellforhold/renslighet
8,5
Romkomfort/standard
8,5
Mat/middag
7,8
Alle anmeldelser (2075)
Sorter etter:
Elna B. Par Norway, 14. august 2014
Nydelig Hotel

Resepsjonen, ansatte, frokost terrassen
8
Vi bodde 4netter her og likte oss godt, flotte rom, fin beliggenhet, flotte fasiliteter. 2 flotte basseng, masse trapper da hotellet ligger i en skråning , men løses med at hotellet har hotelbil som henter om det trengs. Også transport inn til Patong 3 ganger om dagen....veldig kjekt. Skal det nevnes noe negativt,.... Må det være at japanere bader med klærne på i bassenget...synes dette er veldig uhygenisk....kan komme rett fra gata og hoppe rett i bassenget!! Dette gjorde at vi ikke badet i bassenget. Under vårt opphold var det bare vi som var nordiske. Men vi vil gjerne bruke dette hotellet en annen gang også 😀
Rapporter denne anmeldelsen
Silje T. Familie med store barn Norway, 25. januar 2014
et fantastisk luksuriøst hotell

villaen med det private svømmebassenget, utsikten og service
9,3
oppholdet var fantastisk, vi hadde bestillt villa med ett soverom og eget svømmebasseng i 3 dager, men likte oss så godt der at vi holdt oss der hele ferien. utsikten var fantastisk og de ansatte var bare enestående i å hjelpe oss dersom det var noe. rask roomservice og fantastisk frokostbufeet med alt man trenger. vi drar ned igjen om noen uker, kalima har fått en gjest for livet :-)
Rapporter denne anmeldelsen
Janne E. Par Norway, 14. september 2013
suverent hotell!! elsket det!

service, room servic 24/7, fint hotell
10
Vi hadde først bare bestilt 2 netter fordi vi skulle reise videre til phi phi. Et byrå hadde bestilt et hotell til oss der. Det var min fødselsdag som skulle feires på phi phi. Hotellet der levde ikke opp til forventningene overhode så vi reiste tilbake til patong og klima hotell. Vi ble hele 3 dager til!:-) det ble den beste fødselsdag feiringen jeg har hatt:-) fikk sang og muffins med lys på av staffet på hotell resturanten inkl kokken selv:-) 2 timer spa fikk jeg i gave og det var helt fantastisk. Du kan ikke bli bedre tatt vare på, enn hva du blir på kalima. Maten er helt sinnsyk og du vil fort oppdage den store forskjellen på tilberedning, smak og utseende i forhold til andre hoteller og restauranter. Elsker dette hotellet Vi skal tilbake!
Rapporter denne anmeldelsen
Terje S. Par Norway, 18. mai 2013
Veldig bra

rommet, frokost, internet
8,3
Rapporter denne anmeldelsen
Atle B. Familie med store barn Norway, 15. desember 2012
Nytt og fint

Nytt og fint
8
Nytt flott hotell med fine rom og fint bassengområde og forholdsvis bra frokost. Litt vel tregt internett .. betjeningen skulle se på saken. (til neste gang vi kommer) Mafia styrer taxibusinessen utenfor hotellet. Bruk gjerne hotellets gratis shuttle til faste tider.
Tips om sightseeing/attraksjoner: rundtur til øyene
Rapporter denne anmeldelsen
Teresa L. Gruppe Hong Kong, 24. januar 2016
Bad Service !!! Not recommend to stay this hotel!
5
- Very Bad Service - Never respond your email - The hotel maintenance is bad, the things are get old and is not the same as the photos showed on agoda (dont believe it) - The only good things is the view of our hotel room (2 bedroom pool view) - Only one clean up per day which is not accepted in a 5 stars hotel. Kalima only can be a 3.5 stars - Very disappointed!! - but still love the pool and the view in our room - Will not come back!!!
Rapporter denne anmeldelsen
Robin H. Par United Kingdom, 18. januar 2016
A little overated for the price

Welcoming staff, Pool, Spacious room
7
On the whole a reasonable place to stay, although having travelled a fair bit it's certainly not 5 star by Western standards. The food is reasonable quality and price for a hotel, although slightly limited in choice. Breakfast is very good though, with a wide variety of things to choose from. We stayed in a Deluxe room with a sea view and whilst it was relatively spacious, it could have been presented in a better condition. The first thing that greeted me as I walked through the door was the smell of damp, which is nothing unusual for a hotel in a humid climate and soon cleared with the aircon on. More of an issue was the unsightly paint peeling of some walls and ceilings, again a problem of the climate but not what I'd expect from a 5 star Hotel. My first surprise came when unpacking. Whilst there is a wardrobe to hang shirts, dresses and the such, I soon discovered there is no other storage, no draws to put anything else in, so expect to be partly living out of a suitcase if you're here for a reasonable length visit. The other issue I had was with the bed. Whilst it was ample in size, it lacked in comfort. The mattress was thin and the bedframe had a bar running straight down the middle that could be felt through the mattress. Of the 100+ hotels I've stayed in, this bed would rank among the most uncomfortable of them. The other thing I would say about this Hotel is, being on the side of a hill it has a lot of stairs! If you're not very able bodied, take this into account as I don't think all floors are accessible directly by the one lift. On the whole I wouldn't say this was a bad Hotel, but I would expect more from something purporting to be 5 star facility and would stop short of recommending it to family or friends.
Rapporter denne anmeldelsen
Jun W. Reiste alene China, 7. januar 2016
average experiences

Pool is nice, food is good.
5,7
Just so so. Dirty tube with a long hair. After I told them, no one back to clean it. when I realized that I don't have to take towels from hotel to diving, asked a lobby staff to sent them back tony room, then rest of my stay, I didn't have pool towels in my room. Door men was not helping for arranging the taxi, they only want us to take private car( stand by our out side of resort), of course, charge more then regular rate. ( hotel to patong beach 300bath, they ask500bath) they explained it was private car driver's fixed price, but it seems to me more like this was the dealed price between hotel and drivers. Hotel can totally manage it well if they want to consider their guest's benefirs. One more stange thing, one night we saw hotel arranged tuktuk for hotel guests, when we asked same, they said they couldn't, so I have to take my luagugges to the street, found a tuktuk to Andara resort, that was also the reason, they only wanted to arrange the private car for us with 500bath. We paid 200bath to tuktuk for a short ride. I will not go back this resort.
Rapporter denne anmeldelsen
Digvijay G. Par India, 4. januar 2016
Good view

Good view and good food
9,7
Rapporter denne anmeldelsen
Angelina S. Småbarnsfamilie China, 4. januar 2016
Reception is good
6,3
Environment is good but not convent to downtown Some of the Restaurant servicemen is not good to Chinese people
Rapporter denne anmeldelsen
1-5 av 5 anmeldelser
Kalima Resort & Spa PhuketKalima Resort & Spa Phuket - UtsiktKalima Resort & Spa Phuket - UtsiktKalima Resort & Spa Phuket - SvømmebassengKalima Resort & Spa Phuket - GjesteromKalima Resort & Spa Phuket - GjesteromKalima Resort & Spa Phuket - Balkong/terasseKalima Resort & Spa Phuket - GjesteromKalima Resort & Spa Phuket - GjesteromKalima Resort & Spa Phuket - GjesteromKalima Resort & Spa Phuket - BadKalima Resort & Spa Phuket - BadKalima Resort & Spa Phuket - SuiteromKalima Resort & Spa Phuket - BadKalima Resort & Spa Phuket - GjesteromKalima Resort & Spa Phuket - SuiteromKalima Resort & Spa Phuket - FasiliteterKalima Resort & Spa Phuket - FasiliteterKalima Resort & Spa Phuket - FasiliteterKalima Resort & Spa Phuket - FasiliteterKalima Resort & Spa Phuket - TreningsromKalima Resort & Spa Phuket - TreningsromKalima Resort & Spa Phuket - LobbyKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - GjesteromKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - GjesteromKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - SuiteromKalima Resort & Spa Phuket - SuiteromKalima Resort & Spa Phuket - SuiteromKalima Resort & Spa Phuket - GjesteromKalima Resort & Spa Phuket - GjesteromKalima Resort & Spa Phuket - GjesteromKalima Resort & Spa Phuket - BadKalima Resort & Spa Phuket - BadKalima Resort & Spa Phuket - BadKalima Resort & Spa Phuket - GjesteromKalima Resort & Spa Phuket - GjesteromKalima Resort & Spa Phuket - GjesteromKalima Resort & Spa Phuket - Balkong/terasseKalima Resort & Spa Phuket - Balkong/terasseKalima Resort & Spa Phuket - GjesteromKalima Resort & Spa Phuket - UtsiktKalima Resort & Spa Phuket - BadKalima Resort & Spa Phuket - Inne i hotelletKalima Resort & Spa Phuket - Inne i hotelletKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - VillaKalima Resort & Spa Phuket - MøteromKalima Resort & Spa Phuket - Utsiden av hotelletKalima Resort & Spa Phuket - Utsiden av hotelletKalima Resort & Spa Phuket - OmgivelserKalima Resort & Spa Phuket - FasiliteterKalima Resort & Spa Phuket - OmgivelserKalima Resort & Spa Phuket - FasiliteterKalima Resort & Spa Phuket - FasiliteterKalima Resort & Spa Phuket - SvømmebassengKalima Resort & Spa Phuket - FasiliteterKalima Resort & Spa Phuket - SvømmebassengKalima Resort & Spa Phuket - Inne i hotelletKalima Resort & Spa Phuket - FasiliteterKalima Resort & Spa Phuket - FasiliteterKalima Resort & Spa Phuket - OmgivelserKalima Resort & Spa Phuket - StrandKalima Resort & Spa Phuket - StrandKalima Resort & Spa Phuket - StrandKalima Resort & Spa Phuket - LobbyKalima Resort & Spa Phuket - LobbyKalima Resort & Spa Phuket - LobbyKalima Resort & Spa Phuket - LobbyKalima Resort & Spa Phuket - Utsiden av hotelletKalima Resort & Spa Phuket - Utsiden av hotelletKalima Resort & Spa Phuket - RestaurantKalima Resort & Spa Phuket - RestaurantKalima Resort & Spa Phuket - RestaurantKalima Resort & Spa Phuket - RestaurantKalima Resort & Spa Phuket - RestaurantKalima Resort & Spa Phuket - RestaurantKalima Resort & Spa Phuket - RestaurantKalima Resort & Spa Phuket - RestaurantKalima Resort & Spa Phuket - RestaurantKalima Resort & Spa Phuket - RestaurantKalima Resort & Spa Phuket - RestaurantKalima Resort & Spa Phuket - Mat og drikkeKalima Resort & Spa Phuket - Mat og drikkeKalima Resort & Spa Phuket - Mat og drikkeKalima Resort & Spa Phuket - OmgivelserKalima Resort & Spa Phuket - Balkong/terasseKalima Resort & Spa Phuket - RestaurantKalima Resort & Spa Phuket - RestaurantKalima Resort & Spa Phuket - RestaurantKalima Resort & Spa Phuket - Utsiden av hotelletKalima Resort & Spa Phuket - BadKalima Resort & Spa Phuket - Etasjekart


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor nettbasert reise- og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3C01