Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Kata Palm Resort & Spa (Kata Palm Resort)

60 Kata Road, T. Karon , Muang, Kata, Phuket, Thailand 83100 (Vis kart)

Reserver nå!

Kata Palm Resort & Spa Phuket - Inne i hotellet Kata Palm Resort & Spa Phuket - Gjesterom Kata Palm Resort & Spa Phuket - Gjesterom Kata Palm Resort & Spa Phuket - Gjesterom Kata Palm Resort & Spa Phuket - Gjesterom Kata Palm Resort & Spa Phuket - Gjesterom Kata Palm Resort & Spa Phuket - Gjesterom Kata Palm Resort & Spa Phuket - Gjesterom Kata Palm Resort & Spa Phuket - Gjesterom Kata Palm Resort & Spa Phuket - Gjesterom Kata Palm Resort & Spa Phuket - Gjesterom Kata Palm Resort & Spa Phuket - Svømmebasseng Kata Palm Resort & Spa Phuket - Svømmebasseng Kata Palm Resort & Spa Phuket - Svømmebasseng Kata Palm Resort & Spa Phuket - Svømmebasseng Kata Palm Resort & Spa Phuket - Barneklubb
Kata Palm Resort & Spa Phuket - Svømmebasseng Kata Palm Resort & Spa Phuket - Spa Kata Palm Resort & Spa Phuket - Utsikt Kata Palm Resort & Spa Phuket - Fasiliteter Kata Palm Resort & Spa Phuket - Sport og aktiviteter Kata Palm Resort & Spa Phuket - Restaurant Kata Palm Resort & Spa Phuket - Svømmebasseng Kata Palm Resort & Spa Phuket - Svømmebasseng Kata Palm Resort & Spa Phuket - Restaurant Kata Palm Resort & Spa Phuket - Restaurant Kata Palm Resort & Spa Phuket - Utsikt Kata Palm Resort & Spa Phuket - Svømmebasseng
Område Kata Antall rom: 184
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,2

fra 1243
anmeldelser

Verdi for pengene
8,4
Beliggenhet
8,2
Ansattes arbeid
8,2
Hotellforhold/renslighet
8,4
Romkomfort/standard
8,2
Mat/middag
7,6
Alle anmeldelser (1243)
Sorter etter:
Tommy T. Par Norway, 25. januar 2012
Fint hotell med bra beliggenhet

Fin beliggenhet, god tour info ved siden av resepsjonen, god frokost
7,7
Hadde et fint opphold, men hotellansatte hadde generelt dårlig engelskkunnskaper. Vanskelig å kommunisere med mange, men tour info gutta kunne engelsk. Ellers stort og fint rom, god mat, godt renhold. Fint basseng på område, men med mye skygge.
Roar L. Gruppe Norway, 19. november 2010
Helt greit hotell.

Hyggelig betjening
6,7
Alltid hyggelig å komme til Phuket, og hotellet er et bra utgangspunkt både for natteliv og strandliv.
Utelivstips: Gå 5 minutter oppover gaten, og hele nattelivet åpner seg!!
Rune O. Par Norway, 9. mai 2010
bare posetivt

Et kjempe hotell
7,7
Va her her i 2 uker og synea st hotellet var av meget bra standard.Kan sikkert få like bra/bedre til samme pris i kata,med som sagt så har vi 2 voksne å 1 barn stor kost oss her hele tiden og servcen er upåklagelig.
Restauranttips: Masse godr resturanger rundt over alt og nere hooing i kata.
Peter B. Par Australia, 28. juni 2015
Pool access room worth the upgrade

Value for money; pool access; Staff
7,7
We used Kata Palms as a base for our golfing holiday in Phuket. We got a good on-line deal while booking and the hotel was adequate for our purposes. The room was fine and food OK. Staff were also relatively friendly.
Peter B. Par Australia, 28. juni 2015
Good base from which to see island

Room, pool and restaurant staff
7,3
We used Kata Palms as a base from which to see Phuket at the start of our backpacking holiday in SE Asia. It was a comfortable and relaxing place to stay. Beware of the mosquitoes though.
Peter B. Par Australia, 27. juni 2015
Comfortable place to stay.

Pool; pool bar; food
7,7
We used the hotel to catch up with family and friends. All in all, a comfortable place to stay, which represented good value for money.
Carol L. Par Singapore, 27. juni 2015
Noisy and crowded

Location is good but thats all to it.
5,7
Check in was very slow. Pool is crowded even though it is low season, and many mosquito. Breakfast was poor quality, feel like a refugee camp. Check out was again very slow. For this price a much better resort quality is expected.
Dean R. Par United Kingdom, 26. juni 2015
Was just ok

Nice room, pool nice, location ok
5,3
Was ok plenty places to eat
Naomi C. Par Canada, 24. juni 2015
wonderful!

cleaning staff, pool, free breakfast
8,7
Great! Working on the check in and check out is my only suggestion. This must be done quicker and more officiently.
Roger H. Reiste alene United Kingdom, 22. juni 2015
Family location

Location, Parking and Room size
7
This is a big hotel on a small plot and its a favourite of tour companies and families. Breakfast is ok nothing great and get there early as it turns into a battle of strongest later in the morning

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Kata Palm Resort & Spa PhuketKata Palm Resort & Spa Phuket - Inne i hotelletKata Palm Resort & Spa Phuket - GjesteromKata Palm Resort & Spa Phuket - GjesteromKata Palm Resort & Spa Phuket - GjesteromKata Palm Resort & Spa Phuket - GjesteromKata Palm Resort & Spa Phuket - GjesteromKata Palm Resort & Spa Phuket - GjesteromKata Palm Resort & Spa Phuket - GjesteromKata Palm Resort & Spa Phuket - GjesteromKata Palm Resort & Spa Phuket - GjesteromKata Palm Resort & Spa Phuket - GjesteromKata Palm Resort & Spa Phuket - SvømmebassengKata Palm Resort & Spa Phuket - SvømmebassengKata Palm Resort & Spa Phuket - SvømmebassengKata Palm Resort & Spa Phuket - SvømmebassengKata Palm Resort & Spa Phuket - BarneklubbKata Palm Resort & Spa Phuket - SvømmebassengKata Palm Resort & Spa Phuket - SpaKata Palm Resort & Spa Phuket - UtsiktKata Palm Resort & Spa Phuket - FasiliteterKata Palm Resort & Spa Phuket - Sport og aktiviteterKata Palm Resort & Spa Phuket - RestaurantKata Palm Resort & Spa Phuket - SvømmebassengKata Palm Resort & Spa Phuket - SvømmebassengKata Palm Resort & Spa Phuket - RestaurantKata Palm Resort & Spa Phuket - RestaurantKata Palm Resort & Spa Phuket - UtsiktKata Palm Resort & Spa Phuket - SvømmebassengKata Palm Resort & Spa Phuket - UtsiktKata Palm Resort & Spa Phuket - RestaurantKata Palm Resort & Spa Phuket - LekeplassKata Palm Resort & Spa Phuket - ResepsjonKata Palm Resort & Spa Phuket - Sport og aktiviteterKata Palm Resort & Spa Phuket - OmgivelserKata Palm Resort & Spa Phuket - ResepsjonKata Palm Resort & Spa Phuket - Treningsrom


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

HK-AGWEB-2E03