eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Katathani Phuket Beach Resort

14 Kata Noi Road, Muang, Kata, Phuket, Thailand 83100 (Vis kart)

Reserver nå!

Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Hage Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Svømmebasseng Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Restaurant Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Svømmebasseng Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Svømmebasseng Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Restaurant Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Svømmebasseng Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Svømmebasseng Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Restaurant Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Hage Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Omgivelser Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Hage Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Svømmebasseng Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Svømmebasseng Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Gjesterom Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Gjesterom
Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Balkong/terasse Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Gjesterom Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Gjesterom Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Gjesterom Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Gjesterom Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Gjesterom Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Barneklubb Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Omgivelser Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Fasiliteter Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Lekeplass Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Butikker Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Strand
Område Kata Antall rom: 480

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,3

fra 1305 anmeldelser

Verdi for pengene
7,8
Sted
8,5
Ansattes arbeid
8,3
Hotellforhold/renslighet
8,6
Romkomfort/standard
8,4
Mat/middag
8,1
Alle anmeldelser (1305)
Sorter etter:
Alexander K. Par Norway, 22. desember 2012
Fantastisk hotell og beliggenhet!

Beliggenhet, forkost, strand, basseng og service.
9,7
Oppholdet var fantastisk. Stranden er strøken og helt klart i verdensklasse. Frokosten ved hotellet var upåklagelig. Fine bassengområder med masse plass. Hotellet ligger et stykke fra di mest sentrale plassene for shopping og uteliv, men ekstremt enkelt å komme seg rundt da det er taxi/tuktuk rett utfor hotellet. Anbefaler hotellet til alle som vil ha en avslappet og rolig ferie.
Tips: Vil anbefale Dinopark minigolf som ligger i karon ca 10 minutter i tuktuk fra hotellet. Ellers er det mye fint å se i patong, kata å karon. Natteliv finner dere uten tvil i patong hvis ønskelig. IKKE dra til phuket zoo, vi var innom i ca 10 minutter før vi dro hjem igjen. Dyreplageri av aller værste sort! Flere av dyrene hadde slagmerker, var neddopet og fasilitetene var grusomme.
Maria O. Par Norway, 2. juli 2010
Katatani hotell

Nydelig hotell , bra renslighet, nydelig service , anbefales!!!!!!!!
9,7
Kjempefint hotell m alle fasiliteter. God frokost, fine bassenger, massasje og Spa..Taxi utenfor og endel restauranter, butikk etc. Passer for par og barnefamilie. Kata noi stranda er fantastisk!!!!! Meget bra service og rent og pent!!!!!
Tamara W. Reiste alene United States of America, 24. februar 2015
Perfect location and resort for a holiday!

Location, amenities, friendliness of staff
9,3
The location of this resort at the end of the road on the beach is perfect. It has a nice quiet location but if you want more shops and restaurants you can travel to kata beach about 10 minutes away. The resort has many pools, a kids beach club with water slides and fountains and lovely ladies for all the glorious foot massages! The staff was so friendly and the buffet breakfast was very good. I also liked the activities every day like hikes, water aerobics, cooking classes etc. the resort grounds and rooms are immaculate. I would definantely stay here again.
Stephen H. Par United States of America, 19. februar 2015
Very nice place to stau

The rooms were very nice. The beach was great. The food was good.
9,7
Li Y. Par China, 14. februar 2015
a beautiful hotel fit for long staying

beach, food and staff
9,7
We enjoyed the private clean safe beach everyday. 5 of 6 restaurants in the hotel were very good and not expensive. Staffs are helpful. Room is ok, not top level. It's a little distance from the kata center.
Carlos J. Par Philippines, 6. februar 2015
Great beach front location. Peace and quiet.

1. Great beach front hotel. 2. Tranquility at its best. 3. Good staff. 4. Good food. 5. Enormous hotel and different amenities
10
Worth every penny we have spent. So nice. So quiet. Very relaxing.
Frank S. Par United Kingdom, 26. januar 2015
A good place to stay

staff, grounds and cleanliness, food
8
Generally very enjoyable, but we would have preferred some evening entertainment, eg live music and dancing centered around one of the bars. There was some musical entertainment but it was confined to the restaurants only.
Bat-Itgel Z. Småbarnsfamilie Mongolia, 12. januar 2015
Not bad

beach, location, room
6,7
Unsatisfied, unprofessional staff, no english, specially this receptionist
Koji Y. Småbarnsfamilie Japan, 4. januar 2015
I want to use again in the near feture.

Relax mood, enough equipment, great room
9,7
Very nice.
Judith B. Par New Zealand, 2. januar 2015
Great stay at Katathani Resort

Location, Service, Facilities
9,7
Thoroughly enjoyed our stay and would recommend it. Really sad to leave.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Katathani Phuket Beach Resort PhuketKatathani Phuket Beach Resort Phuket - HageKatathani Phuket Beach Resort Phuket - SvømmebassengKatathani Phuket Beach Resort Phuket - RestaurantKatathani Phuket Beach Resort Phuket - SvømmebassengKatathani Phuket Beach Resort Phuket - SvømmebassengKatathani Phuket Beach Resort Phuket - RestaurantKatathani Phuket Beach Resort Phuket - SvømmebassengKatathani Phuket Beach Resort Phuket - SvømmebassengKatathani Phuket Beach Resort Phuket - RestaurantKatathani Phuket Beach Resort Phuket - HageKatathani Phuket Beach Resort Phuket - OmgivelserKatathani Phuket Beach Resort Phuket - HageKatathani Phuket Beach Resort Phuket - SvømmebassengKatathani Phuket Beach Resort Phuket - SvømmebassengKatathani Phuket Beach Resort Phuket - GjesteromKatathani Phuket Beach Resort Phuket - GjesteromKatathani Phuket Beach Resort Phuket - Balkong/terasseKatathani Phuket Beach Resort Phuket - GjesteromKatathani Phuket Beach Resort Phuket - GjesteromKatathani Phuket Beach Resort Phuket - GjesteromKatathani Phuket Beach Resort Phuket - GjesteromKatathani Phuket Beach Resort Phuket - GjesteromKatathani Phuket Beach Resort Phuket - BarneklubbKatathani Phuket Beach Resort Phuket - OmgivelserKatathani Phuket Beach Resort Phuket - FasiliteterKatathani Phuket Beach Resort Phuket - LekeplassKatathani Phuket Beach Resort Phuket - ButikkerKatathani Phuket Beach Resort Phuket - StrandKatathani Phuket Beach Resort Phuket - SvømmebassengKatathani Phuket Beach Resort Phuket - GjesteromKatathani Phuket Beach Resort Phuket - RestaurantKatathani Phuket Beach Resort Phuket - Restaurant


AS-AGWEB-3A02