Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

Katathani Phuket Beach Resort

14 Kata Noi Road, Muang, Kata, Phuket, Thailand 83100 (Vis kart)

Reserver nå!

Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Hage Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Svømmebasseng Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Svømmebasseng Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Svømmebasseng Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Restaurant Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Svømmebasseng Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Svømmebasseng Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Restaurant Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Hage Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Omgivelser Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Hage Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Svømmebasseng Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Gjesterom Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Gjesterom Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Balkong/terasse Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Gjesterom
Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Gjesterom Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Gjesterom Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Gjesterom Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Gjesterom Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Omgivelser Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Fasiliteter Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Lekeplass Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Butikker Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Strand Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Svømmebasseng Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Gjesterom Katathani Phuket Beach Resort Phuket - Restaurant
Område Kata Antall rom: 480

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,3

fra 1476 anmeldelser

2 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
7,8
Beliggenhet
8,5
Ansattes arbeid
8,3
Hotellforhold/renslighet
8,6
Romkomfort/standard
8,4
Mat/middag
8,0
Alle anmeldelser (1476)
Sorter etter:
Alexander K. Par Norway, 22. desember 2012
Fantastisk hotell og beliggenhet!

Beliggenhet, forkost, strand, basseng og service.
9,7
Oppholdet var fantastisk. Stranden er strøken og helt klart i verdensklasse. Frokosten ved hotellet var upåklagelig. Fine bassengområder med masse plass. Hotellet ligger et stykke fra di mest sentrale plassene for shopping og uteliv, men ekstremt enkelt å komme seg rundt da det er taxi/tuktuk rett utfor hotellet. Anbefaler hotellet til alle som vil ha en avslappet og rolig ferie.
Tips: Vil anbefale Dinopark minigolf som ligger i karon ca 10 minutter i tuktuk fra hotellet. Ellers er det mye fint å se i patong, kata å karon. Natteliv finner dere uten tvil i patong hvis ønskelig. IKKE dra til phuket zoo, vi var innom i ca 10 minutter før vi dro hjem igjen. Dyreplageri av aller værste sort! Flere av dyrene hadde slagmerker, var neddopet og fasilitetene var grusomme.
Rapporter denne anmeldelsen
Maria O. Par Norway, 2. juli 2010
Katatani hotell

Nydelig hotell , bra renslighet, nydelig service , anbefales!!!!!!!!
9,7
Kjempefint hotell m alle fasiliteter. God frokost, fine bassenger, massasje og Spa..Taxi utenfor og endel restauranter, butikk etc. Passer for par og barnefamilie. Kata noi stranda er fantastisk!!!!! Meget bra service og rent og pent!!!!!
Rapporter denne anmeldelsen
Derek A. Par United Kingdom, 1. februar 2016
Relaxed week

Multiple pools, bars and restaurants
9
We stayed in the bunyi(?) wing. Which I think is the best end of the hotel. It has a secluded and non-busy pool and is close to a fitness centre, bars and restaurants. It also has an airy breakfast terrace next to the beach ( the other wing (Thani?) is away from the beach. There are also a few restaurants in the same road as the hotel, we tried one of them twice (fresh fish at the front to choose from before they cook it as you like it. A very short taxi ride away is a bar called Sabai corner, which is in the hills overlooking the hotel beach. Really laid back, run by a lovely Swiss guy who likes blues. Tennis F1 and rugby on when important.
Rapporter denne anmeldelsen
Navjeet J. Par United Kingdom, 20. januar 2016
Katathani

Location, location, location
5,7
Somewhat disappointing. Very expensive for what it is. Definitely not a 5* resort. If it was more reasonable and described itself as a 4* resort then it would have been a very good review.
Rapporter denne anmeldelsen
James W. Småbarnsfamilie United Kingdom, 10. januar 2016
Fantastic beach, great for kids

Sunsets, pools, friendliness
8,3
Rapporter denne anmeldelsen
David N. Småbarnsfamilie United Kingdom, 30. desember 2015
Amazing beach and sea

Beach, sea and pools
8,7
We had a very relaxing time. Great pools for kids and very clean picturesque beach.
Rapporter denne anmeldelsen
P. Par South Korea, 29. desember 2015
Excellent Christmas Vacation

Ease of check in and transfer to room
10
Rapporter denne anmeldelsen
Serene C. Småbarnsfamilie Singapore, 28. desember 2015
Our Phuket Holiday

Cleanliness, Convenience, Comfort
8
We love Katathani. We were told by the staff that the wing that we stayed in went through renovations one year ago. We were generally happy with our stay there except for the concierge who greeted us when we arrived. The driver we had dropped us off at the wrong entrance and we were greeted by the most unfriendly and rude person. We were expected to know what's going on. Fortunately for him, his colleagues at the main resort saved him. The rest of the staff that we encountered were nice and friendly. And we also love the private beach which means it's not so crowded.
Rapporter denne anmeldelsen
Jung L. Par Malaysia, 15. desember 2015
Over rated. Poor service.

The guy controlling traffic at the pool n breakfast area the most friendly guy
6,3
Good location. Poor service. There was no one to help with luggage on arrival. We loaded luggage ourselves. The reception people saw the situation but didn't offered help. Rooms are old. Shower not working. What happened to the Thai hospitality?
Rapporter denne anmeldelsen
Paul W. Par United Kingdom, 25. november 2015
way over priced for what you get

staff performance. location and facilities
7
Lovely stay at the hotel. Its set in awesome location right on the beach. Value for money tho there are better ones out there. I felt was way over priced for what u get.
Rapporter denne anmeldelsen
1-2 av 2 anmeldelser
 

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Katathani Phuket Beach Resort PhuketKatathani Phuket Beach Resort Phuket - HageKatathani Phuket Beach Resort Phuket - SvømmebassengKatathani Phuket Beach Resort Phuket - SvømmebassengKatathani Phuket Beach Resort Phuket - SvømmebassengKatathani Phuket Beach Resort Phuket - RestaurantKatathani Phuket Beach Resort Phuket - SvømmebassengKatathani Phuket Beach Resort Phuket - SvømmebassengKatathani Phuket Beach Resort Phuket - RestaurantKatathani Phuket Beach Resort Phuket - HageKatathani Phuket Beach Resort Phuket - OmgivelserKatathani Phuket Beach Resort Phuket - HageKatathani Phuket Beach Resort Phuket - SvømmebassengKatathani Phuket Beach Resort Phuket - GjesteromKatathani Phuket Beach Resort Phuket - GjesteromKatathani Phuket Beach Resort Phuket - Balkong/terasseKatathani Phuket Beach Resort Phuket - GjesteromKatathani Phuket Beach Resort Phuket - GjesteromKatathani Phuket Beach Resort Phuket - GjesteromKatathani Phuket Beach Resort Phuket - GjesteromKatathani Phuket Beach Resort Phuket - GjesteromKatathani Phuket Beach Resort Phuket - OmgivelserKatathani Phuket Beach Resort Phuket - FasiliteterKatathani Phuket Beach Resort Phuket - LekeplassKatathani Phuket Beach Resort Phuket - ButikkerKatathani Phuket Beach Resort Phuket - StrandKatathani Phuket Beach Resort Phuket - SvømmebassengKatathani Phuket Beach Resort Phuket - GjesteromKatathani Phuket Beach Resort Phuket - RestaurantKatathani Phuket Beach Resort Phuket - RestaurantKatathani Phuket Beach Resort Phuket - HageKatathani Phuket Beach Resort Phuket - RestaurantKatathani Phuket Beach Resort Phuket - SvømmebassengKatathani Phuket Beach Resort Phuket - TreningsromKatathani Phuket Beach Resort Phuket - BarneklubbKatathani Phuket Beach Resort Phuket - RestaurantKatathani Phuket Beach Resort Phuket - BarneklubbKatathani Phuket Beach Resort Phuket - TreningsromKatathani Phuket Beach Resort Phuket - HageKatathani Phuket Beach Resort Phuket - RestaurantKatathani Phuket Beach Resort Phuket - HageKatathani Phuket Beach Resort Phuket - HageKatathani Phuket Beach Resort Phuket - SvømmebassengKatathani Phuket Beach Resort Phuket - UtsiktKatathani Phuket Beach Resort Phuket - BarneklubbKatathani Phuket Beach Resort Phuket - SvømmebassengKatathani Phuket Beach Resort Phuket - BarneklubbKatathani Phuket Beach Resort Phuket - RekreasjonsfasiliteterKatathani Phuket Beach Resort Phuket - RekreasjonsfasiliteterKatathani Phuket Beach Resort Phuket - BarneklubbKatathani Phuket Beach Resort Phuket - RekreasjonsfasiliteterKatathani Phuket Beach Resort Phuket - SvømmebassengKatathani Phuket Beach Resort Phuket - BarneklubbKatathani Phuket Beach Resort Phuket - BarneklubbKatathani Phuket Beach Resort Phuket - EtasjekartKatathani Phuket Beach Resort Phuket - FasiliteterKatathani Phuket Beach Resort Phuket - FasiliteterKatathani Phuket Beach Resort Phuket - FasiliteterKatathani Phuket Beach Resort Phuket - FasiliteterKatathani Phuket Beach Resort Phuket - Fasiliteter


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor nettbasert reise- og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3A06