Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Keio Plaza Hotel

2-2-1 Nishi-Shinjuku, Shinjuku-ku, Shinjuku, Tokyo, Japan 160-8330 (Vis kart)

Reserver nå!

Keio Plaza Hotel Tokyo - Utsiden av hotellet Keio Plaza Hotel Tokyo - Inngang Keio Plaza Hotel Tokyo - Lobby Keio Plaza Hotel Tokyo - Lobby Keio Plaza Hotel Tokyo - Gjesterom Keio Plaza Hotel Tokyo - Gjesterom Keio Plaza Hotel Tokyo - Gjesterom Keio Plaza Hotel Tokyo - Gjesterom Keio Plaza Hotel Tokyo - Gjesterom Keio Plaza Hotel Tokyo - Gjesterom Keio Plaza Hotel Tokyo - Gjesterom Keio Plaza Hotel Tokyo - Gjesterom Keio Plaza Hotel Tokyo - Gjesterom Keio Plaza Hotel Tokyo - Gjesterom Keio Plaza Hotel Tokyo - Gjesterom Keio Plaza Hotel Tokyo - Gjesterom
Keio Plaza Hotel Tokyo - Gjesterom Keio Plaza Hotel Tokyo - Gjesterom Keio Plaza Hotel Tokyo - Gjesterom Keio Plaza Hotel Tokyo - Gjesterom Keio Plaza Hotel Tokyo - Gjesterom Keio Plaza Hotel Tokyo - Gjesterom Keio Plaza Hotel Tokyo - Gjesterom Keio Plaza Hotel Tokyo - Utsikt Keio Plaza Hotel Tokyo - Utsikt Keio Plaza Hotel Tokyo - Utsikt Keio Plaza Hotel Tokyo - Svømmebasseng Keio Plaza Hotel Tokyo - Svømmebasseng
Område Shinjuku Antall rom: 1436
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,3

fra 2020
anmeldelser

Verdi for pengene
7,7
Beliggenhet
8,8
Ansattes arbeid
8,4
Hotellforhold/renslighet
8,6
Romkomfort/standard
8,6
Mat/middag
7,4
Alle anmeldelser (2020)
Sorter etter:
Toralf T. Gruppe Norway, 7. august 2009
mye bra, noe dårlig

rent, aircondition, fet utsikt, "midt i tokyo", mange restauranter, basseng, flotte rom, bra bad.
8,7
Ligger i Shinjuku som er Tokyos nest største t-banestasjon. Ikke bli skremt om du er der første gangen, du blir fort vant til det. Med nesten 1500 rom, er det nok mennesker der til å fylle de fleste mindre/mellomstore byer i hotellet (feks Hønefoss). Super utsikt, men man bor midt i neon tokyo, og det er svært travelt omkring hotellet-men dette er det "ekte-tokyo". Ønsker du det litt mere avslappet, slippe neon, og virkelig være i tokyos mest avslappede sentrumstrøk bør du nok velge noe nær Tokyo stasjon/ empirial garden. Dette er eneste stedet i byen du ser at folk jogger også-som kan være et poeng for mange. Totalt sett er hotellet innvendig noe av det bedre jeg har vært på, til en rimelig pris. Bestill på nettet, få opptil 70% avslag.
Utelivstips: Ikke dra ut i Shinjuku (Keio hotel) hvis du ikke vet hvor du skal. Masse innkastere til strippeklubber etc hvor drinkene koster mye. Dra heller til Roppongi. Der møter du fok fra byen som kan snakke engelsk, mere vanlige barer. Tokyo er ikke som andre steder. Gi opp å finn noe på egenhånd....
Rapporter denne anmeldelsen
Cherry G. Par Philippines, 29. juli 2015
Lovely stay

Cozy , good location , relaxing
8
Beautiful hotel and relaxing room, we enjoyed staying this hotel with my hubby...
Rapporter denne anmeldelsen
Wong T. Par Malaysia, 25. juli 2015
NOT BAD

AIRPORT LIMO / FREE BUS TO DISNEY / FRIENDLY STAFF
6
Rapporter denne anmeldelsen
Catherine S. Småbarnsfamilie Indonesia, 25. juli 2015
room very old. No staff helping. not satisfied

good location.
4,7
frankly speaking, first time open the room door.. Room looks very Old! not comparable with huge Lobby! and not as i imagine. A big dissapointment. Only good location can make me satisfied with it.
Rapporter denne anmeldelsen
Adrian L. Småbarnsfamilie Singapore, 24. juli 2015
Not up to mark for service

location; room size for Plaza premier and cleanliness
7
sadly bad. Service lines ( concierge, bell and front desk ) never pick up calls. Questionable policies on checkout timing especially for a "family" branded hotel.
Rapporter denne anmeldelsen
Zuoshi W. Familie med store barn China, 22. juli 2015
good

location, shopping, and room space
8,3
nice to stay
Rapporter denne anmeldelsen
Khim W. Småbarnsfamilie Malaysia, 20. juli 2015
one stop hotel, it has everything.

nice room, great location,n conenient
8
value for money, full satisfaction.
Rapporter denne anmeldelsen
Amirudin L. Familie med store barn Indonesia, 18. juli 2015
Good location.. Very strategic

Good location , good service and near to everywhere
6,7
Very pleasant . As we always stay here when we come to tokyo because its very easy to go shop ., looking for some food or go anywhere :)
Rapporter denne anmeldelsen
Wai S. Småbarnsfamilie China, 17. juli 2015
Thanks for the hospitality!

Services, Location
10
I am really impressed to their services. I lost my tablet on the shuttle bus heading to airport . They are so kind and assist me to contact the lost and found center. My tablet is coming.
Rapporter denne anmeldelsen
Raymond M. Reiste alene United States of America, 16. juli 2015
Great Hotel in a Great Area

Room, Service, Location
9,7
This it truly the best place to stay in Shinjuku if you are looking for quality location and price.
Rapporter denne anmeldelsen

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Keio Plaza Hotel TokyoKeio Plaza Hotel Tokyo - Utsiden av hotelletKeio Plaza Hotel Tokyo - InngangKeio Plaza Hotel Tokyo - LobbyKeio Plaza Hotel Tokyo - LobbyKeio Plaza Hotel Tokyo - GjesteromKeio Plaza Hotel Tokyo - GjesteromKeio Plaza Hotel Tokyo - GjesteromKeio Plaza Hotel Tokyo - GjesteromKeio Plaza Hotel Tokyo - GjesteromKeio Plaza Hotel Tokyo - GjesteromKeio Plaza Hotel Tokyo - GjesteromKeio Plaza Hotel Tokyo - GjesteromKeio Plaza Hotel Tokyo - GjesteromKeio Plaza Hotel Tokyo - GjesteromKeio Plaza Hotel Tokyo - GjesteromKeio Plaza Hotel Tokyo - GjesteromKeio Plaza Hotel Tokyo - GjesteromKeio Plaza Hotel Tokyo - GjesteromKeio Plaza Hotel Tokyo - GjesteromKeio Plaza Hotel Tokyo - GjesteromKeio Plaza Hotel Tokyo - GjesteromKeio Plaza Hotel Tokyo - GjesteromKeio Plaza Hotel Tokyo - GjesteromKeio Plaza Hotel Tokyo - UtsiktKeio Plaza Hotel Tokyo - UtsiktKeio Plaza Hotel Tokyo - UtsiktKeio Plaza Hotel Tokyo - SvømmebassengKeio Plaza Hotel Tokyo - SvømmebassengKeio Plaza Hotel Tokyo - TreningsromKeio Plaza Hotel Tokyo - TreningsromKeio Plaza Hotel Tokyo - TreningsromKeio Plaza Hotel Tokyo - FasiliteterKeio Plaza Hotel Tokyo - DansesalKeio Plaza Hotel Tokyo - Inne i hotelletKeio Plaza Hotel Tokyo - Inne i hotelletKeio Plaza Hotel Tokyo - ButikkerKeio Plaza Hotel Tokyo - DirektørsalongKeio Plaza Hotel Tokyo - DirektørsalongKeio Plaza Hotel Tokyo - DirektørsalongKeio Plaza Hotel Tokyo - DirektørsalongKeio Plaza Hotel Tokyo - ResepsjonKeio Plaza Hotel Tokyo - Inne i hotelletKeio Plaza Hotel Tokyo - ResepsjonKeio Plaza Hotel Tokyo - RestaurantKeio Plaza Hotel Tokyo - RestaurantKeio Plaza Hotel Tokyo - RestaurantKeio Plaza Hotel Tokyo - RestaurantKeio Plaza Hotel Tokyo - RestaurantKeio Plaza Hotel Tokyo - RestaurantKeio Plaza Hotel Tokyo - RestaurantKeio Plaza Hotel Tokyo - RestaurantKeio Plaza Hotel Tokyo - RestaurantKeio Plaza Hotel Tokyo - RestaurantKeio Plaza Hotel Tokyo - RestaurantKeio Plaza Hotel Tokyo - RestaurantKeio Plaza Hotel Tokyo - RestaurantKeio Plaza Hotel Tokyo - RestaurantKeio Plaza Hotel Tokyo - RestaurantKeio Plaza Hotel Tokyo - RekreasjonsfasiliteterKeio Plaza Hotel Tokyo - Pub/salongKeio Plaza Hotel Tokyo - Pub/salongKeio Plaza Hotel Tokyo - Pub/salongKeio Plaza Hotel Tokyo - Pub/salong


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3C08