Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

Kempinski Hotel Bristol

Kurfürstendamm 27, Charlottenburg, Berlin, Tyskland 10719

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,2

fra 73 anmeldelser

5 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
7,7
Beliggenhet
9,2
Ansattes arbeid
8,2
Hotellforhold/renslighet
8,4
Romkomfort/standard
7,8
Mat/middag
7,8
Alle anmeldelser (73)
Sorter etter:
Torhild W. Par Norway, 30. august 2014
God standard

Beliggenhet,hyggelig betjening,rent.
7,3
Oppholdet var fint,men dårlig at det ikke var gratis Wifi.Dessuten sto det at vi var booket på Superior Rom,hvilket vi ikke fikk. Dog var rommet vi fikk absolutt bra,bortsett fra at sengen hadde veldig hard madrass.
Rapporter denne anmeldelsen
Lill K. Par Norway, 15. juni 2013
Svørt sentralt til stor handlegate og spisesteder

Beliggenhet, service og flotte barer og restauranter
8,7
Rapporter denne anmeldelsen
Bjoern K. Par Norway, 13. mai 2013
Berlin er topp

Beliggenhet, god servic, god kommunikasjon
10
Meget bra, men synes 25 Euro er for mye for frokost.Siste dagen fikk vi tilbud om omelett.
Rapporter denne anmeldelsen
Gro-Anette S. Par Norway, 10. mai 2013
sentral luksus

sentral beliggenhet, rent og fint
8
Rapporter denne anmeldelsen
Eli B. Småbarnsfamilie Norway, 10. juni 2012
Fantastisk hotel

super service, hotel med stil
10
Kjempefint hotel,sentralt, super service.Ligger ved traffikert gate, men utrolig godt isolert. Ingen støy. Flotte fasiliteter. anbefales!
Tips om sightseeing/attraksjoner: Ta en tur i dyreparken, fin park.Utrolig avslappende og flott å tilbringe en dag der.Ligger like ved hotellet.
Rapporter denne anmeldelsen
Bataa D. Forretningsreisende Mongolia, 20. april 2016
good
5
godd
Rapporter denne anmeldelsen
Hana L. Par Czech Republic, 15. mars 2016
8
6,7
Very good location of the hotel.
Rapporter denne anmeldelsen
Cem A. Forretningsreisende Turkey, 12. mars 2016
bad hotel smell
3,7
hotel was old
Rapporter denne anmeldelsen
Julia F. Familie med store barn Australia, 12. juli 2015
Don't book a "Standard Room"

1. getting upgraded to a delux room eventually 2.Location of the hotel 3. cheery staff
4,7
The hotel standard rooms are not 5 star standard at all. The beds are very small and uncomfortable - spring mattresses which sag in the middle. I requested a large bed and was told by the reception that we were getting a king size bed but ended with a double, not even queen size. The rooms are very small, and our door had paint pealed off it and the hallways had pealing wallpaper. It was a disappointing experience. We had one bar of soap for the sink, and one tube each of bath liquid soap, which was not enough it one wanted more than one shower a day. When we were upgraded to a deluxe room after 2 nights on the uncomfortable bed, the room was much nicer to look at, though the temperature control did not work well so it was too hot, and we had to sleep with open windows to get a cooler room. The double bed was made of two single beds, which is strange for a 5 star hotel, however it was more comfortable and larger than the standard room saggy bed.
Rapporter denne anmeldelsen
Helen L. Par United Kingdom, 4. mai 2015
Berlin Bristol

Friendly staff, excellent location, Bristol bar
10
Perfect!!
Rapporter denne anmeldelsen
1-5 av 5 anmeldelser
Kempinski Hotel Bristol BerlinKempinski Hotel Bristol Berlin - DansesalKempinski Hotel Bristol Berlin - MøteromKempinski Hotel Bristol Berlin - SvømmebassengKempinski Hotel Bristol Berlin - SuiteromKempinski Hotel Bristol Berlin - GjesteromKempinski Hotel Bristol Berlin - Inne i hotelletKempinski Hotel Bristol Berlin - DansesalKempinski Hotel Bristol Berlin - MøteromKempinski Hotel Bristol Berlin - Pub/salongKempinski Hotel Bristol Berlin - RestaurantKempinski Hotel Bristol Berlin - SuiteromKempinski Hotel Bristol Berlin - BadKempinski Hotel Bristol Berlin - GjesteromKempinski Hotel Bristol Berlin - SuiteromKempinski Hotel Bristol Berlin - MøteromKempinski Hotel Bristol Berlin - GjesteromKempinski Hotel Bristol Berlin - RestaurantKempinski Hotel Bristol Berlin - Pub/salongKempinski Hotel Bristol Berlin - SuiteromKempinski Hotel Bristol Berlin - GjesteromKempinski Hotel Bristol Berlin - Pub/salongKempinski Hotel Bristol Berlin - SuiteromKempinski Hotel Bristol Berlin - DansesalKempinski Hotel Bristol Berlin - SuiteromKempinski Hotel Bristol Berlin - SuiteromKempinski Hotel Bristol Berlin - RestaurantKempinski Hotel Bristol Berlin - RestaurantKempinski Hotel Bristol Berlin - RestaurantKempinski Hotel Bristol Berlin - Utsiden av hotelletKempinski Hotel Bristol Berlin - RestaurantKempinski Hotel Bristol Berlin - Inne i hotelletKempinski Hotel Bristol Berlin - SuiteromKempinski Hotel Bristol Berlin - MøteromKempinski Hotel Bristol Berlin - GjesteromKempinski Hotel Bristol Berlin - MøteromKempinski Hotel Bristol Berlin - Inne i hotelletKempinski Hotel Bristol Berlin - Pub/salongKempinski Hotel Bristol Berlin - Mat og drikkeKempinski Hotel Bristol Berlin - Balkong/terasseKempinski Hotel Bristol Berlin - Utsiden av hotelletKempinski Hotel Bristol Berlin - GjesteromKempinski Hotel Bristol Berlin - BadKempinski Hotel Bristol Berlin - GjesteromKempinski Hotel Bristol Berlin - Gjesterom


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor reise- og reiserelaterte netttjenester.

AS-AGWEB-3A03