Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Kempinski Hotel Corvinus Budapest

Erzsébet tér 7-8, 05. City Center - Belváros, Budapest, Ungarn 1051 (Vis kart)

Reserver nå!

Kempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Inne i hotellet Kempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Restaurant Kempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Kaffebar/kafé Kempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Pub/salong Kempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Utsiden av hotellet Kempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Utsiden av hotellet Kempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Gjesterom Kempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Bad Kempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Suiterom Kempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Gjesterom Kempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Gjesterom Kempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Gjesterom Kempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Suiterom Kempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Spa Kempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Spa Kempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Spa
Kempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Svømmebasseng Kempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Inne i hotellet Kempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Restaurant Kempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Restaurant Kempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Restaurant Kempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Restaurant Kempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Restaurant Kempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Møterom Kempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Restaurant Kempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Restaurant Kempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Møterom Kempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Dansesal
Område 05. City Center - Belváros Antall rom: 349
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,9

fra 117
anmeldelser

Verdi for pengene
8,5
Beliggenhet
9,5
Ansattes arbeid
9,0
Hotellforhold/renslighet
9,2
Romkomfort/standard
9,0
Mat/middag
8,3
Alle anmeldelser (117)
Sorter etter:
Audun L. Gruppe Norway, 17. mars 2013
En helt topp opplevelse. Jeg bor her gjerne igjen.

Rommets comfort, Hotellets beliggenhet, Velvillig betjening
9,3
Rapporter denne anmeldelsen
Eli-Mathea S. Par Norway, 8. november 2009
Fantastisk hotell i en fantastisk by

- Store rom - Meget god og rask service - Sentral beliggenhet - God mat
10
Fantastisk flott hotell beliggende MEGET sentralt; her er alt du måtte ønske i gangavstand: Gode restauranter, supre shoppingmuligheter, spektaktulære bygninger og utrolige konditorier. Rommene er store og med flott badeværelse - med tykk deilig badekåpe og tøfler som standard. Frokosten var veldig god, med tilhørende like smakfull champagne. Absolutt et hotell å anbefale!
Restauranttips: - Sir Lancelot; MYE god mat, spesiell atmosfære; definitivt verdt et besøk! - Pampas Argentin Steak House; nydelig mat - hit skulle vi gjerne ha gått en kveld til!
Rapporter denne anmeldelsen
Jihwan K. Par South Korea, 24. juni 2015
Great hotel in budapest

Location, Nice View, Facilities
10
This hotel is a great location to look around the city. And have a nice park view.
Rapporter denne anmeldelsen
Lay G. Familie med store barn Singapore, 10. juni 2015
Wonderful stay at the Kempinsky Corvinus

Excellent and hospitable service. Beds were very comfortable. The location is extremely convenient.
9,3
We loved our stay at the Kempinsky Corvinus, overlooking the Elizabet park. The metro entrance is just 70 meters away, and the Danube is just a couple of blocks. The pool and spa are fantastic. The pool is not large but the current means you can swim without reaching the end. The interior of the hotel is quite chic. Our main disappointment was not scheduling a dinner at Nobu, but a Michelin starred restaurant is within easy walking distance. We'll definitely plan to stay here on our next visit.
Rapporter denne anmeldelsen
Tuck L. Par Singapore, 1. mai 2015
Old world elegance

Location, service and sophistication
9,3
Budapest is an amazing city and the Kempinski is the right hotel to stay in as it is walking distance to a almost everything you may want to see in 2 to 3 days. The underground is nearby and the Jewish quarter less than 10 minutes walk away. Lots of restaurants and shops and near the lion fountain where most walking tours commence. Great service, very good concierge who will direct you to great restaurants.
Rapporter denne anmeldelsen
Wolfgang S. Par Austria, 2. januar 2015
budapest

location, room, food
2
For us it is the best hotel in central europe
Rapporter denne anmeldelsen
Glynis P. Par United Kingdom, 2. januar 2015
5 stars for this hotel

Convenient location excellent service very modern with syper efficient technology.
10
One of the best hotels we have stayed in. Being world travellers we were surprised and delighted that Budapest provided such a high standard hotel.
Rapporter denne anmeldelsen
Anne B. Par United Kingdom, 27. desember 2014
Christmas in Budapest

Friendly, helpful staff.
10
Rapporter denne anmeldelsen
Kim H. Par Malaysia, 24. desember 2014
good lacation, good spa, good conceirge service

location is perfect. close to most main attractions. very good conceirge service
8,3
Rapporter denne anmeldelsen
Hatem A. Foretningsreisende United States of America, 12. desember 2014
Great staff at Great Hotel

Staff, location and cleanness
9,3
Great experience.
Rapporter denne anmeldelsen

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Kempinski Hotel Corvinus Budapest BudapestKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Inne i hotelletKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - RestaurantKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Kaffebar/kaféKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Pub/salongKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Utsiden av hotelletKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Utsiden av hotelletKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - GjesteromKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - BadKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - SuiteromKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - GjesteromKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - GjesteromKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - GjesteromKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - SuiteromKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - SpaKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - SpaKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - SpaKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - SvømmebassengKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Inne i hotelletKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - RestaurantKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - RestaurantKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - RestaurantKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - RestaurantKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - RestaurantKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - MøteromKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - RestaurantKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - RestaurantKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - MøteromKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - DansesalKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Inne i hotelletKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Mat og drikkeKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Mat og drikkeKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - BuffetKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Mat og drikkeKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - GjesteromKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - SuiteromKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - SuiteromKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - BuffetKempinski Hotel Corvinus Budapest Budapest - Gjesterom

Kundeanmeldelser - Kempinski Hotel Corvinus Budapest, Budapest

Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3C06