eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong

No.3, Kau U Fong, Central, Hong Kong Central / Sheung Wan Area, Hongkong (Vis kart)

Reserver nå!

Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Utsiden av hotellet Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Kaffebar/kafé Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Treningsrom Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Møterom Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Inne i hotellet Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Inne i hotellet Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Inne i hotellet Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Inne i hotellet Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Inne i hotellet Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Gjesterom Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Gjesterom Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Gjesterom Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Gjesterom Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Gjesterom Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Gjesterom Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Balkong/terasse
Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Suiterom Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Suiterom Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Suiterom Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Mat og drikke Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Mat og drikke Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Mat og drikke Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Mat og drikke
Område Hong Kong Central / Sheung Wan Area Antall rom: 162
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,6

fra 925 anmeldelser

Verdi for pengene
7,2
Sted
8,5
Ansattes arbeid
7,6
Hotellforhold/renslighet
8,0
Romkomfort/standard
7,9
Mat/middag
6,7
Alle anmeldelser (925)
Sorter etter:
Geir J. Reiste alene Norway, 25. mai 2014
Et hyggelig opphold

Sentralt., Kort vei til kjent barer/natteliv. Kort vei til tog/buss/subway
6
Greit hotell, men veldig lite rom. Treningsrommet var lite, men bra. Flinke og raske resepsjonister/concieres. Sentralt i HK central.
Jan L. Par Norway, 8. februar 2014
Flott hotell, god utsikt og sentralt.

Sentralt, utsikt , stiligt.
9
Flott opphold , 3 netter vart dyrt, men rommet var bra, utsikt over havna, må ein ha. Svært sentralt ved alle designer butikker og alle barer i verden.
Simen K. Par Norway, 17. juli 2012
Bra beliggenhet, god service

Beliggenhet, rent
7,3
Rent hotell beliggende i et godt område i nedre del av Soho. Kort vei til MTR, ferge, butikker og restauranter. noe dyrt sammenlignet med andre hoteller i Hong Kong og da særlig fordi hotellet ikke har non fasiliteter som svømmebasseng osv. De ansatte var vennlige og behjelpelige med det meste. Kan anbefale hotellet videre, men sørg for å få en god del på rommeneda det som sagt er litt overpriset.
Shoppingtips: Gode shoppingmuligheter i central og causeway bay som ligger like i nærheten. Gang avstand til Peak gram som går til Victoria Peak.
Faysal S. Foretningsreisende Lebanon, 29. august 2014
Lovely Boutique hotel in the Centre of Central

Chinese decoration, location, value for money
7,7
Great boutique hotel in the heart of Central with great value for money and great Chinese interior design.
Yee Q. Par Malaysia, 28. august 2014
highly recommended

great view from our hotel room. interesting design in the room.
9
Rui P. Par Portugal, 24. august 2014
Conveniently located if you want to hit the Soho

Close to Soho, Confortable rooms
6
Small rooms as all other HK islands central hotels but conveniently located if you want to hit the Soho dining and partying scene.
James O. Foretningsreisende United Kingdom, 8. august 2014
great value hotel

location value cleanliness
9
James O. Foretningsreisende United Kingdom, 7. august 2014
great location

location, price, convenience
7,7
Silva D. Par Macau, 5. august 2014
nice Hotel

good location, beautiful decor, nice room
10
Chakrit T. Reiste alene Thailand, 28. juli 2014
Nice location and good decoration

1.location 2.design 3.staffs
8
very convenience location to central of hong kong island and soho

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong HongkongLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Utsiden av hotelletLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Kaffebar/kaféLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - TreningsromLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - MøteromLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Inne i hotelletLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Inne i hotelletLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Inne i hotelletLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Inne i hotelletLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Inne i hotelletLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - GjesteromLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - GjesteromLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - GjesteromLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - GjesteromLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - GjesteromLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - GjesteromLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Balkong/terasseLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - SuiteromLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - SuiteromLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - SuiteromLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Mat og drikkeLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Mat og drikkeLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Mat og drikkeLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Mat og drikke

Kundeanmeldelser - Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong, Hongkong

AS-AGWEB-3C01