eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong

No.3, Kau U Fong, Central, Hong Kong Central / Sheung Wan Area, Hongkong (Vis kart)

Reserver nå!

Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Utsiden av hotellet Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Kaffebar/kafé Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Treningsrom Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Møterom Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Inne i hotellet Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Inne i hotellet Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Inne i hotellet Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Inne i hotellet Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Inne i hotellet Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Gjesterom Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Gjesterom Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Gjesterom Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Gjesterom Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Gjesterom Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Gjesterom Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Balkong/terasse
Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Suiterom Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Suiterom Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Suiterom Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Mat og drikke Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Mat og drikke Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Mat og drikke Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Mat og drikke
Område Hong Kong Central / Sheung Wan Area Antall rom: 162
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,6

fra 911 anmeldelser

Verdi for pengene
7,2
Sted
8,5
Ansattes arbeid
7,6
Hotellforhold/renslighet
8,0
Romkomfort/standard
7,8
Mat/middag
6,6
Alle anmeldelser (911)
Sorter etter:
Geir J. Reiste alene Norway, 25. mai 2014
Et hyggelig opphold

Sentralt., Kort vei til kjent barer/natteliv. Kort vei til tog/buss/subway
6
Greit hotell, men veldig lite rom. Treningsrommet var lite, men bra. Flinke og raske resepsjonister/concieres. Sentralt i HK central.
Jan L. Par Norway, 8. februar 2014
Flott hotell, god utsikt og sentralt.

Sentralt, utsikt , stiligt.
9
Flott opphold , 3 netter vart dyrt, men rommet var bra, utsikt over havna, må ein ha. Svært sentralt ved alle designer butikker og alle barer i verden.
Simen K. Par Norway, 17. juli 2012
Bra beliggenhet, god service

Beliggenhet, rent
7,3
Rent hotell beliggende i et godt område i nedre del av Soho. Kort vei til MTR, ferge, butikker og restauranter. noe dyrt sammenlignet med andre hoteller i Hong Kong og da særlig fordi hotellet ikke har non fasiliteter som svømmebasseng osv. De ansatte var vennlige og behjelpelige med det meste. Kan anbefale hotellet videre, men sørg for å få en god del på rommeneda det som sagt er litt overpriset.
Shoppingtips: Gode shoppingmuligheter i central og causeway bay som ligger like i nærheten. Gang avstand til Peak gram som går til Victoria Peak.
Fong L. Foretningsreisende Malaysia, 10. juli 2014
Centrally located, easy and convenient

Nearby public transport, easy to get food and taxi
7,3
Overall was great. In fact I left my ipadmini in the hotel room while on the way to airport. Luckily the hotel staff immediately checked on the room and found the ipad for me. I'm very happy with their honesty, despite the fact that most of the housekeepers are from mainland china.
Mingyue O. Gruppe Singapore, 6. juli 2014
Great! will definitely choose the same hotel again

Friendly staff; cleanliness; free international and local call with the handy device
9
Great. Friendly staff, good location and the room is clean. Definitely a good choice as it is located close to major shopping centre and MTR.
Yi C. Familie med store barn Singapore, 29. juni 2014
great

handy device, room service, gym
9
great
Rahul J. Reiste alene India, 29. juni 2014
Short and sweet stay

Staff, location, decor
8,7
Pleasant stay. Attentive, friendly and English proficient staff. Very convenient location, close to MRT and the main entertainment areas. Free smartphone provided, free wi-fi. On the negatives, room is cramped, bathroom even more. Expensive for the room size but then again its on the island where rooms are more expensive.
Frederick L. Par United States of America, 25. juni 2014
great location. harbour views very good.

views, location and location
7,3
fine
Hans H. Foretningsreisende Australia, 23. juni 2014
Good easy access location

Its location to transport, restaurants, good clean room
7,7
Very good
Leandra V. Reiste alene Netherlands, 22. juni 2014
Beautiful great located boutique hotel

Great location, nice design, comfortable
8,3
I have stayed in this beautiful hotel just one night. Room was small but very comfortable, nice design and well equipped. Hotel is located in great area, in between a lot of shops and all kind of restaurants. MTR station is near and easy walk to the Starferry through the IFC shopping mall. With taxi around 5/10 minutes to the Hong Kong airport express station.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong HongkongLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Utsiden av hotelletLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Kaffebar/kaféLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - TreningsromLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - MøteromLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Inne i hotelletLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Inne i hotelletLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Inne i hotelletLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Inne i hotelletLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Inne i hotelletLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - GjesteromLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - GjesteromLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - GjesteromLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - GjesteromLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - GjesteromLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - GjesteromLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Balkong/terasseLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - SuiteromLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - SuiteromLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - SuiteromLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Mat og drikkeLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Mat og drikkeLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Mat og drikkeLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Mat og drikke

Kundeanmeldelser - Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong, Hongkong

AS-AGWEB-3A07