eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong

No.3, Kau U Fong, Central, Hong Kong Central / Sheung Wan Area, Hongkong (Vis kart)

Reserver nå!

Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Utsiden av hotellet Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Kaffebar/kafé Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Treningsrom Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Møterom Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Inne i hotellet Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Inne i hotellet Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Inne i hotellet Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Inne i hotellet Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Inne i hotellet Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Gjesterom Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Gjesterom Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Gjesterom Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Gjesterom Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Gjesterom Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Gjesterom Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Balkong/terasse
Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Suiterom Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Suiterom Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Suiterom Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Mat og drikke Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Mat og drikke Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Mat og drikke Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Mat og drikke
Område Hong Kong Central / Sheung Wan Area Antall rom: 162
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,6

fra 996 anmeldelser

Verdi for pengene
7,2
Sted
8,5
Ansattes arbeid
7,6
Hotellforhold/renslighet
8,0
Romkomfort/standard
7,9
Mat/middag
6,7
Alle anmeldelser (996)
Sorter etter:
Geir J. Reiste alene Norway, 25. mai 2014
Et hyggelig opphold

Sentralt., Kort vei til kjent barer/natteliv. Kort vei til tog/buss/subway
6
Greit hotell, men veldig lite rom. Treningsrommet var lite, men bra. Flinke og raske resepsjonister/concieres. Sentralt i HK central.
Jan L. Par Norway, 8. februar 2014
Flott hotell, god utsikt og sentralt.

Sentralt, utsikt , stiligt.
9
Flott opphold , 3 netter vart dyrt, men rommet var bra, utsikt over havna, må ein ha. Svært sentralt ved alle designer butikker og alle barer i verden.
Simen K. Par Norway, 17. juli 2012
Bra beliggenhet, god service

Beliggenhet, rent
7,3
Rent hotell beliggende i et godt område i nedre del av Soho. Kort vei til MTR, ferge, butikker og restauranter. noe dyrt sammenlignet med andre hoteller i Hong Kong og da særlig fordi hotellet ikke har non fasiliteter som svømmebasseng osv. De ansatte var vennlige og behjelpelige med det meste. Kan anbefale hotellet videre, men sørg for å få en god del på rommeneda det som sagt er litt overpriset.
Shoppingtips: Gode shoppingmuligheter i central og causeway bay som ligger like i nærheten. Gang avstand til Peak gram som går til Victoria Peak.
Marco L. Par Canada, 17. januar 2015
Staff attitude is bad

Nothing good
4,7
My recent stay at this hotel experience is bad , one of the staff member is not pleasant regarding his attitude toward the hotel guest and we were treat poorly by the hotel manager , I suggest not to stay there
Lucy B. Foretningsreisende United Kingdom, 15. januar 2015
LKF @ KUF

compfort, design, staff
9,7
Bate-Erdene B. Foretningsreisende Mongolia, 15. januar 2015
good location and love the ihandy

good location and love the ihandy good location and love the ihandy good location and love the ihandy good location and love the ihandy
8,3
good location and love the ihandy good location and love the ihandy good location and love the ihandy good location and love the ihandy good location and love the ihandy good location and love the ihandy good location and love the ihandy
Boon S. Foretningsreisende Malaysia, 10. januar 2015
Clean and Comfortable

it is Clean, and the room has space for luggages and the location is very convenient
7,3
Wing N. Familie med store barn Hong Kong, 4. januar 2015
the room decoration is in chinese tradition style

the room is tidy with beautiful decoration, the harbour view is marvelous, very good for wedding photo taking
6
Mark S. Par Singapore, 26. desember 2014
nothing really impressive

service, nice bed, snacks
4
other than the above 3, there is nothing that i liked about this hotel. the guest are making so much noise and the door doesnt even blocked the noise. i felt so annoyed the whole night. the room was small and i didnt like it... the location is bad. only the bed was comfortable. nothing else to shout about.
Tung F. Par Singapore, 23. desember 2014
central location hotel

staff, location and room deco
6,7
Good boutique hotel

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong HongkongLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Utsiden av hotelletLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Kaffebar/kaféLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - TreningsromLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - MøteromLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Inne i hotelletLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Inne i hotelletLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Inne i hotelletLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Inne i hotelletLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Inne i hotelletLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - GjesteromLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - GjesteromLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - GjesteromLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - GjesteromLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - GjesteromLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - GjesteromLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Balkong/terasseLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - SuiteromLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - SuiteromLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - SuiteromLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Mat og drikkeLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Mat og drikkeLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Mat og drikkeLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Mat og drikke

Kundeanmeldelser - Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong, Hongkong

AS-AGWEB-3A05