Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong

No.3, Kau U Fong, Central, Hong Kong Central / Sheung Wan Area, Hongkong (Vis kart)

Reserver nå!

Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Utsiden av hotellet Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Kaffebar/kafé Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Treningsrom Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Møterom Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Inne i hotellet Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Inne i hotellet Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Inne i hotellet Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Gjesterom Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Gjesterom Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Gjesterom Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Gjesterom Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Gjesterom Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Gjesterom Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Balkong/terasse Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Suiterom Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Suiterom
Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Suiterom Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Mat og drikke Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Mat og drikke Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Mat og drikke Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Mat og drikke Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Gjesterom Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Gjesterom Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Gjesterom Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Inne i hotellet Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Inne i hotellet
Område Hong Kong Central / Sheung Wan Area Antall rom: 162
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,7

fra 1059
anmeldelser

Verdi for pengene
7,2
Beliggenhet
8,5
Ansattes arbeid
7,7
Hotellforhold/renslighet
8,0
Romkomfort/standard
7,8
Mat/middag
6,7
Alle anmeldelser (1059)
Sorter etter:
Geir J. Reiste alene Norway, 25. mai 2014
Et hyggelig opphold

Sentralt., Kort vei til kjent barer/natteliv. Kort vei til tog/buss/subway
6
Greit hotell, men veldig lite rom. Treningsrommet var lite, men bra. Flinke og raske resepsjonister/concieres. Sentralt i HK central.
Rapporter denne anmeldelsen
Jan L. Par Norway, 8. februar 2014
Flott hotell, god utsikt og sentralt.

Sentralt, utsikt , stiligt.
9
Flott opphold , 3 netter vart dyrt, men rommet var bra, utsikt over havna, må ein ha. Svært sentralt ved alle designer butikker og alle barer i verden.
Rapporter denne anmeldelsen
Simen K. Par Norway, 17. juli 2012
Bra beliggenhet, god service

Beliggenhet, rent
7,3
Rent hotell beliggende i et godt område i nedre del av Soho. Kort vei til MTR, ferge, butikker og restauranter. noe dyrt sammenlignet med andre hoteller i Hong Kong og da særlig fordi hotellet ikke har non fasiliteter som svømmebasseng osv. De ansatte var vennlige og behjelpelige med det meste. Kan anbefale hotellet videre, men sørg for å få en god del på rommeneda det som sagt er litt overpriset.
Shoppingtips: Gode shoppingmuligheter i central og causeway bay som ligger like i nærheten. Gang avstand til Peak gram som går til Victoria Peak.
Rapporter denne anmeldelsen
Ludovicus T. Foretningsreisende Belgium, 22. august 2015
nice location

location
8
Rapporter denne anmeldelsen
Ludovicus T. Foretningsreisende Belgium, 20. august 2015
good hotel

location
7,7
Rapporter denne anmeldelsen
Gabor H. Foretningsreisende Hungary, 14. august 2015
Lan kwai

Location, staff
7
They forgot to pick me up at airport, Although I requested, so I was waiting for about half hour, then decided to take a cab. One nice thing is they allowed to take a shower after I checked out. Overall it was just okay
Rapporter denne anmeldelsen
Noel F. Par Australia, 23. juli 2015
Great location!

Staff, location, reasinable price
8
Very good. It is a very nice hotel in the centre of the city, clean rooms etc....UPGRADE to a bigger room people, the standard room is tiny...I'm SO glad I upgraded after going to our originally booked standard room and seeing the size....we couldn't even move out luggage around the bed it was so small. But the next size up was great. Staff are fantastic really, breakfast is also very good.
Rapporter denne anmeldelsen
Maximilian T. Par Malaysia, 20. juli 2015
locatioon was excellent and the handphone ws handy

free phone to use wit free calls and location
8,3
Excellent. Room is small though but location made up for it
Rapporter denne anmeldelsen
Christine S. Foretningsreisende Malaysia, 12. juli 2015
Overall was ok but need refurbishment

1. LOCATION GOOD 2. HELPFUL STAFFS 3. STRONG WIFI
6,3
Overall ok on the hotel location which is centrally located in Central. However i find the hotel require. 1. Refurbishment - lamp is spoilt - carpet is quite sticky 2. Pillow ia too soft din really sleep well
Rapporter denne anmeldelsen
James O. Foretningsreisende United Kingdom, 9. juli 2015
good business hotel

location x 3
7,3
Rapporter denne anmeldelsen

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong HongkongLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Utsiden av hotelletLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Kaffebar/kaféLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - TreningsromLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - MøteromLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Inne i hotelletLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Inne i hotelletLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Inne i hotelletLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - GjesteromLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - GjesteromLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - GjesteromLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - GjesteromLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - GjesteromLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - GjesteromLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Balkong/terasseLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - SuiteromLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - SuiteromLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - SuiteromLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Mat og drikkeLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Mat og drikkeLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Mat og drikkeLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Mat og drikkeLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - GjesteromLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - GjesteromLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - GjesteromLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Inne i hotelletLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Inne i hotellet

Kundeanmeldelser - Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong, Hongkong

Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3C01