Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong

No.3, Kau U Fong, Central, Hong Kong Central, Hongkong

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,7

fra 1109 anmeldelser

3 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
7,2
Beliggenhet
8,5
Ansattes arbeid
7,7
Hotellforhold/renslighet
8,0
Romkomfort/standard
7,9
Mat/middag
6,7
Alle anmeldelser (1109)
Sorter etter:
Geir J. Reiste alene Norway, 25. mai 2014
Et hyggelig opphold

Sentralt., Kort vei til kjent barer/natteliv. Kort vei til tog/buss/subway
6
Greit hotell, men veldig lite rom. Treningsrommet var lite, men bra. Flinke og raske resepsjonister/concieres. Sentralt i HK central.
Jan L. Par Norway, 8. februar 2014
Flott hotell, god utsikt og sentralt.

Sentralt, utsikt , stiligt.
9
Flott opphold , 3 netter vart dyrt, men rommet var bra, utsikt over havna, må ein ha. Svært sentralt ved alle designer butikker og alle barer i verden.
Simen K. Par Norway, 17. juli 2012
Bra beliggenhet, god service

Beliggenhet, rent
7,3
Rent hotell beliggende i et godt område i nedre del av Soho. Kort vei til MTR, ferge, butikker og restauranter. noe dyrt sammenlignet med andre hoteller i Hong Kong og da særlig fordi hotellet ikke har non fasiliteter som svømmebasseng osv. De ansatte var vennlige og behjelpelige med det meste. Kan anbefale hotellet videre, men sørg for å få en god del på rommeneda det som sagt er litt overpriset.
Shoppingtips: Gode shoppingmuligheter i central og causeway bay som ligger like i nærheten. Gang avstand til Peak gram som går til Victoria Peak.
Bate-Erdene B. Forretningsreisende Mongolia, 19. mai 2016
Nice and clean
5,7
Nice and clean Nice and clean
Siu P. Forretningsreisende Hong Kong, 2. mai 2016
Great
5,3
cleanliness, with promotion but i cannot see in agoda, need to book within the hotel's homepage
Michael P. Forretningsreisende Canada, 18. april 2016
Delivered again
6
I stay here quite often. It is close to my client and to good restaurants. The staff are good and the rooms clean and comfortable.
Yoth T. Reiste alene Thailand, 13. april 2016
Good
6
Impressed
Bo Y. Småbarnsfamilie South Korea, 12. april 2016
ㅇㅇ
6
ㅇㅇ
Sae W. Par South Korea, 4. mars 2016
very good location
5,7
next to Lan Kwai Fong. if u want to stay in Central. this hotel is perfact location.
Hsiu W. Gruppe Taiwan, 29. februar 2016
Good location!
5,3
Can be expected!
1-3 av 3 anmeldelser
Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong HongkongLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Utsiden av hotelletLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - HageLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Kaffebar/kaféLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - TreningsromLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - MøteromLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Inne i hotelletLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Inne i hotelletLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Inne i hotelletLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - GjesteromLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - GjesteromLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - GjesteromLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Balkong/terasseLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - SuiteromLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - SuiteromLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - SuiteromLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Mat og drikkeLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Mat og drikkeLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Mat og drikkeLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Mat og drikkeLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Inne i hotelletLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Inne i hotelletLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - InngangLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - InngangLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Kaffebar/kaféLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Kaffebar/kaféLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - GjesteromLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Fasiliteter


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor reise- og reiserelaterte netttjenester.

AS-AGWEB-3A08