eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong

No.3, Kau U Fong, Central, Hong Kong Central / Sheung Wan Area, Hongkong (Vis kart)

Reserver nå!

Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Utsiden av hotellet Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Kaffebar/kafé Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Treningsrom Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Møterom Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Inne i hotellet Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Inne i hotellet Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Inne i hotellet Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Inne i hotellet Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Inne i hotellet Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Gjesterom Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Gjesterom Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Gjesterom Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Gjesterom Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Gjesterom Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Gjesterom Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Balkong/terasse
Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Suiterom Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Suiterom Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Suiterom Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Mat og drikke Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Mat og drikke Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Mat og drikke Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Mat og drikke
Område Hong Kong Central / Sheung Wan Area Antall rom: 162
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,6

fra 955 anmeldelser

Verdi for pengene
7,2
Sted
8,5
Ansattes arbeid
7,6
Hotellforhold/renslighet
8,0
Romkomfort/standard
7,8
Mat/middag
6,7
Alle anmeldelser (955)
Sorter etter:
Geir J. Reiste alene Norway, 25. mai 2014
Et hyggelig opphold

Sentralt., Kort vei til kjent barer/natteliv. Kort vei til tog/buss/subway
6
Greit hotell, men veldig lite rom. Treningsrommet var lite, men bra. Flinke og raske resepsjonister/concieres. Sentralt i HK central.
Jan L. Par Norway, 8. februar 2014
Flott hotell, god utsikt og sentralt.

Sentralt, utsikt , stiligt.
9
Flott opphold , 3 netter vart dyrt, men rommet var bra, utsikt over havna, må ein ha. Svært sentralt ved alle designer butikker og alle barer i verden.
Simen K. Par Norway, 17. juli 2012
Bra beliggenhet, god service

Beliggenhet, rent
7,3
Rent hotell beliggende i et godt område i nedre del av Soho. Kort vei til MTR, ferge, butikker og restauranter. noe dyrt sammenlignet med andre hoteller i Hong Kong og da særlig fordi hotellet ikke har non fasiliteter som svømmebasseng osv. De ansatte var vennlige og behjelpelige med det meste. Kan anbefale hotellet videre, men sørg for å få en god del på rommeneda det som sagt er litt overpriset.
Shoppingtips: Gode shoppingmuligheter i central og causeway bay som ligger like i nærheten. Gang avstand til Peak gram som går til Victoria Peak.
Elena H. Par Singapore, 12. oktober 2014
Great location

Location, Food and Staff
10
It was great! We love the location and the closeness of great food around.
Jonathan C. Reiste alene Singapore, 28. september 2014
Total Convenience

1) Location 2) Price 3) Service
9
This hotel is so well located that I can walk from the Airport Express Station and any nearby drinking hole... The shopping district is just 2 subway stations away
Chan Y. Par Hong Kong, 24. september 2014
Decent Place in HK

Special deco, Clean Room, Value for Money
7
It was good, I booked it very last minute in the midnight, the staff is helpful, room deco is quite special and interesting.
Mark L. Foretningsreisende United Kingdom, 14. september 2014
avoid the dining room at all costs

the view, the bed and the mobile phone that came free with the room
5,3
The food was terrible and the dining room staff just plan rude. Breakfast ceased being served at 1030, we arrived at 1015 and we were asked to leave the dining room and leave our food uneaten at 1030am. Breakfast was abysmal for $320HK - we emailed Winnie the Chief Exec but she never even bothered to reply. There are far better hotels locally - we spent over £1000 at this hotel and we will not be going back.
Reece H. Foretningsreisende Australia, 12. september 2014
One night business stay

Location, comfort, standard
6,7
Having one awards I did expect slightly better. The hotel was in a great location and was comfortable. Rooms are okay and overall the hotel was good. I did request 30 mins longer for checkout due to leaving at this time for my flight but was rejected and told it is not flexible. I would have liked to experience the restaurant but I the night I was there it was booked out
James O. Foretningsreisende United Kingdom, 11. september 2014
good location Hong Kong

location cleanliness value for money
6,7
Argiris E. Par Australia, 11. september 2014
What a great location

Location. Staff. Views.
8,3
Very comfortable two night stay. Room was a touch small but we were fine. It's all about the location and wonderful staff that make this hotel worth a look-in. Cheers

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong HongkongLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Utsiden av hotelletLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Kaffebar/kaféLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - TreningsromLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - MøteromLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Inne i hotelletLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Inne i hotelletLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Inne i hotelletLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Inne i hotelletLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Inne i hotelletLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - GjesteromLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - GjesteromLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - GjesteromLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - GjesteromLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - GjesteromLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - GjesteromLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Balkong/terasseLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - SuiteromLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - SuiteromLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - SuiteromLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Mat og drikkeLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Mat og drikkeLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Mat og drikkeLan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong Hongkong - Mat og drikke

Kundeanmeldelser - Lan Kwai Fong Hotel @ Kau U Fong, Hongkong

AS-AGWEB-3A03