eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Lana Beach Residence

561 Patak Rd. Karon Muang, Karon, Phuket, Thailand 83100 (Vis kart)

Reserver nå!

Lana Beach Residence Phuket - Gjesterom Lana Beach Residence Phuket - Gjesterom Lana Beach Residence Phuket - Gjesterom Lana Beach Residence Phuket - Gjesterom Lana Beach Residence Phuket - Gjesterom Lana Beach Residence Phuket - Gjesterom Lana Beach Residence Phuket - Gjesterom Lana Beach Residence Phuket - Bad Lana Beach Residence Phuket - Bad Lana Beach Residence Phuket - Restaurant Lana Beach Residence Phuket - Restaurant Lana Beach Residence Phuket - Restaurant Lana Beach Residence Phuket - Restaurant Lana Beach Residence Phuket - Restaurant Lana Beach Residence Phuket - Restaurant Lana Beach Residence Phuket - Restaurant
Lana Beach Residence Phuket - Restaurant Lana Beach Residence Phuket - Pub/salong Lana Beach Residence Phuket - Pub/salong Lana Beach Residence Phuket - Pub/salong Lana Beach Residence Phuket - Restaurant Lana Beach Residence Phuket - Restaurant Lana Beach Residence Phuket - Restaurant Lana Beach Residence Phuket - Strand
Sted: Karon Antall rom: 15
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,6

fra 79 anmeldelser

Verdi for pengene
7,4
Sted
8,0
Ansattes arbeid
7,3
Hotellforhold/renslighet
7,9
Romkomfort/standard
7,5
Mat/middag
7,5
Alle anmeldelser (79)
Sivert V. Par Norway, 25. februar 2013
Rett ved tempelet der markedet er på Karon Beach

Nye rene rom, og sentralt
5,7
Dette hotellet ligger veldig sentralt. Du kan glemme å få sove før kl.01.00 om natten: fordi markedet på tempelplassen spiller SINNSYKT høy musikk. Subben dem bruker forårsaker vibrasjon i veggene på hotellet. Og dunkingen er virkelig slitsom (og jeg tåler, og elsker fest og moro;men dette var bare fryktelig) Rommene er helt nye, smakfulle og bittesmå. Funker for en natt eller to. Restauranten er veldig flott og fancy-men det er på utseende dem har brukt mest energi. Maten er middelmådig og prisene for høye. Hotellet er 4 etg uten heis.
Utelivstips: Dette er damenes sted. Shopping, strand og mat. Var ikke noe fart i bardamene. Så ikke en eneste go-go bar. Liker du fest og moro: dra til Patong Beach.
Tone S. Par Norway, 27. januar 2013
Midt i hovedgaten

Små rom, men rent
7
Små, men rene rom. Vi var heldige å fikk balkong ut mot gaten. Det anbefales å be om balkong. Fint å sitte der å se på folkene i gaten på kvelden. Litt "finere" restaurant, med små porsjoner og heller ikke all verdens smak. Ikke noe å betale ekstra for.
Shoppingtips: Stort shoppingsenter i patong (nabostranden). Ta en tuk tuk til patong. Ca 300-400 bath for to personer.
Lisa S. Par Norway, 27. januar 2013
Flott til å være 2* !! Veldig hyggelig service,

Renslig, god beliggenhet
9,3
Veldig god service. Hjelpesfulle. Fin resturang i første etasje. Kort vei til Strand. Ikke et sted for barn, men virkelig flott sted for ungdommer/backpacker. Utvidet vårt opphold her etter tre dager. Kort vei til det meste, hvis man ville feste ordentlig kunne man ta taxi til patong for 500 bath som er 100 nok. Bedre å dra inn dit enn å bo der :) Personalet var veldig behjelpelig. Anbefales !
Solfrid S. Par Norway, 23. januar 2013
Fint men ikke verdt pengene

Avstand til stranden var flott, ny oppusset, rent og pent
5,3
Bestillte de luxe rom til en pris som er tilsvarende å bo på hotell og vi fikk ligsom halv pris !rommet var lite men vi fikk en liten balkong :) men ingen stoler ! vi fikk det etter att vi spurte så det var jo fint :) Frokost bestillte vi og det var nøyaktig det samme hver eneste dag ! Vi kommer nok ikke til å booke gjennom Agoda igjen ! for vi føler oss lurt på pris for vi betalte bath natten og da jeg så att Lana bare fikk bath så stemmer dt jo ikke helt
Bradley L. Par Canada, 6. mars 2014
great stay!

close to prety much everything. good central location. nice room
9
Manfred B. Reiste alene Germany, 28. februar 2014
Dirty&noisy air condition, slow Internet, to noisy

I don't know
5
Nothing special! There are much better places for less money. I would never stay there again.
Amanda U. Par Australia, 26. februar 2014
Modern, clean and great location

Modern, close to beach, good restaurant
9
We were really pleased with the hotel it is at Karon beach which we would highly reccommend over Patong for a quieter nicer beach. There is still plenty to do, great restaurants and shopping at your doorstep. Lana is very modern and great value for money would definately stay there again .
Marcus H. Par Sweden, 12. februar 2014
...

...
7
Pribpandao A. Par Thailand, 9. februar 2014
No reception, value the money

Location, price, tv channels
7
No reception before 12.30. We arrived around 9-ish and we couldnt leave our luggages at hotel. It is a restaurant downstairs and when we got there, there were a couple of workers preparing the food. They do not speak either thai or english. We waited and the reception came at 12.30. The room is nice and clean. The towels and sheets havent been changed during our stay (4 nights). Internet is moderately fast. Wall is pretty thin. In conclusion its considered to be good considering the price I paid. Ps. Don't trust the reviews. They are from the same guy who rated them 10/10. Agoda should take these reviews off.
Mark R. Par United Kingdom, 18. januar 2014
appalling room dropping to bits toilet broken

nothing
2,7
awful . given cheaper room than booked first night . moved room to different room different floor next day , whilst moving my belongings cleaver threw my shoes out and padlocks for cases or stole the items , did not realise until next day , the new rooms toilet flushed constantly so reported it and a member of kitchen staff with his kitchen apron arrived to do the repair .. the flushing mechanism was actually previously repaired with string - it was not fixed but we kinda gave up as the hotel room was just a debacle everything falling to bits , don't be fooled by the relatively nice appearance of the restaurant as the rooms are cheap fittings hence most things hanging off . joke , will never go near place again

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Lana Beach Residence Phuket - Utsiden av hotelletLana Beach Residence Phuket - GjesteromLana Beach Residence Phuket - GjesteromLana Beach Residence Phuket - GjesteromLana Beach Residence Phuket - GjesteromLana Beach Residence Phuket - GjesteromLana Beach Residence Phuket - GjesteromLana Beach Residence Phuket - GjesteromLana Beach Residence Phuket - BadLana Beach Residence Phuket - BadLana Beach Residence Phuket - RestaurantLana Beach Residence Phuket - RestaurantLana Beach Residence Phuket - RestaurantLana Beach Residence Phuket - RestaurantLana Beach Residence Phuket - RestaurantLana Beach Residence Phuket - RestaurantLana Beach Residence Phuket - RestaurantLana Beach Residence Phuket - RestaurantLana Beach Residence Phuket - Pub/salongLana Beach Residence Phuket - Pub/salongLana Beach Residence Phuket - Pub/salongLana Beach Residence Phuket - RestaurantLana Beach Residence Phuket - RestaurantLana Beach Residence Phuket - RestaurantLana Beach Residence Phuket - Strand


AS-AGWEB-3B05