Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

Lancaster Hotel

Matumbo Road, Lapu-Lapu City, Mactan Island, Mactan, Mactan øy, Filippinene (Vis kart)

Reserver nå!

Lancaster Hotel Mactan øy - Utsiden av hotellet Lancaster Hotel Mactan øy - Resepsjon Lancaster Hotel Mactan øy - Resepsjon Lancaster Hotel Mactan øy - Resepsjon Lancaster Hotel Mactan øy - Inne i hotellet Lancaster Hotel Mactan øy - Inne i hotellet Lancaster Hotel Mactan øy - Omgivelser Lancaster Hotel Mactan øy - Resepsjon Lancaster Hotel Mactan øy - Svømmebasseng Lancaster Hotel Mactan øy - Inne i hotellet Lancaster Hotel Mactan øy - Svømmebasseng Lancaster Hotel Mactan øy - Fasiliteter Lancaster Hotel Mactan øy - Svømmebasseng Lancaster Hotel Mactan øy - Svømmebasseng Lancaster Hotel Mactan øy - Restaurant Lancaster Hotel Mactan øy - Svømmebasseng
Lancaster Hotel Mactan øy - Omgivelser Lancaster Hotel Mactan øy - Inne i hotellet Lancaster Hotel Mactan øy - Restaurant Lancaster Hotel Mactan øy - Gjesterom Lancaster Hotel Mactan øy - Gjesterom Lancaster Hotel Mactan øy - Gjesterom Lancaster Hotel Mactan øy - Gjesterom Lancaster Hotel Mactan øy - Gjesterom Lancaster Hotel Mactan øy - Gjesterom Lancaster Hotel Mactan øy - Gjesterom Lancaster Hotel Mactan øy - Gjesterom Lancaster Hotel Mactan øy - Gjesterom
Område Mactan Antall rom: 42

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Hyggelig

6,4

fra 372 anmeldelser

2 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
6,6
Beliggenhet
6,8
Ansattes arbeid
7,0
Hotellforhold/renslighet
5,9
Romkomfort/standard
6,8
Mat/middag
5,4
Alle anmeldelser (372)
Sorter etter:
Marina G. Par Sweden, 18. februar 2014
Eneklt boende i närheten av flygplatsen.

Närheten till Flygplatsen, trevlig personal, pool finns
5
Först undrar man var man hamnat, håller de på och riva hotellet eller? Enkelt boende. OK för en natt. Några få matställen i närheten.
Rapporter denne anmeldelsen
Geir V. Par Norway, 22. mars 2011
Greit overnattings hotell

Beliggenhet nare flyplassen
5,3
Oppholdet var helt greit bare for a sove, menikke en plass for lengre tid. Litt mokkete her. Komplekset har 300 enheter og bare 50 av disse er ferdige som rom, resten star opne og dette drar med seg mye som ikke gavner hotellet. Endel escorte trafikk kunne ses.
Restauranttips: God pizza her
Rapporter denne anmeldelsen
Rachel A. Småbarnsfamilie Philippines, 30. desember 2015
My disappointed arrival in lancaster hotel

Staff were polite
6
Difficult to find,Room was ok,acceptable,comfort room,no bidet,the stairs,hallway was dirty,
Rapporter denne anmeldelsen
Roderick S. Reiste alene Philippines, 5. oktober 2015
So so hotel

Staff were helpful
4,7
Not so good
Rapporter denne anmeldelsen
Maricon M. Familie med store barn Philippines, 10. september 2015
good for family intend to stay longer.

good
5
Rapporter denne anmeldelsen
Niklas W. Gruppe Sweden, 30. desember 2014
Like a horror movie
2,7
Disaster
Rapporter denne anmeldelsen
Iago C. Småbarnsfamilie Spain, 13. november 2014
not so good

close to the airport,
4,7
no wifi in the room we were given, no food available, airport transfer on arrival requested didn't come, no room service came at all
Rapporter denne anmeldelsen
Hsiuchuan Y. Reiste alene Taiwan, 5. november 2014
near airport

location
6
Rapporter denne anmeldelsen
Michael M. Reiste alene United States of America, 15. oktober 2014
good staff

staff,room facilities,hot water
7
just a short stay 'cuz I had an early flight in the morning. very close to airport-great for that- but not an area I'd like to walk around at night. staff was great
Rapporter denne anmeldelsen
Mark R. Reiste alene New Zealand, 4. oktober 2014
really bad standard
2,7
The hotel is really run down on a dirty back street with no quick access to any shops. I saw no one else in the few hours I stayed there...wonder why....the standard of the room was poor, the a/c didn't cool the room at all even after 3 hours of being on. No linen for the bed and no cellphone reception inside the hotel plus very poor WiFi signal (1 bar if standing right next to the door). The hotel was so poor quality that I left and went to another hotel even though there was no refund. Really do not recommend it.
Rapporter denne anmeldelsen
1-2 av 2 anmeldelser
 

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Lancaster Hotel Mactan øyLancaster Hotel Mactan øy - Utsiden av hotelletLancaster Hotel Mactan øy - ResepsjonLancaster Hotel Mactan øy - ResepsjonLancaster Hotel Mactan øy - ResepsjonLancaster Hotel Mactan øy - Inne i hotelletLancaster Hotel Mactan øy - Inne i hotelletLancaster Hotel Mactan øy - OmgivelserLancaster Hotel Mactan øy - ResepsjonLancaster Hotel Mactan øy - SvømmebassengLancaster Hotel Mactan øy - Inne i hotelletLancaster Hotel Mactan øy - SvømmebassengLancaster Hotel Mactan øy - FasiliteterLancaster Hotel Mactan øy - SvømmebassengLancaster Hotel Mactan øy - SvømmebassengLancaster Hotel Mactan øy - RestaurantLancaster Hotel Mactan øy - SvømmebassengLancaster Hotel Mactan øy - OmgivelserLancaster Hotel Mactan øy - Inne i hotelletLancaster Hotel Mactan øy - RestaurantLancaster Hotel Mactan øy - GjesteromLancaster Hotel Mactan øy - GjesteromLancaster Hotel Mactan øy - GjesteromLancaster Hotel Mactan øy - GjesteromLancaster Hotel Mactan øy - GjesteromLancaster Hotel Mactan øy - GjesteromLancaster Hotel Mactan øy - GjesteromLancaster Hotel Mactan øy - GjesteromLancaster Hotel Mactan øy - GjesteromLancaster Hotel Mactan øy - GjesteromLancaster Hotel Mactan øy - GjesteromLancaster Hotel Mactan øy - GjesteromLancaster Hotel Mactan øy - GjesteromLancaster Hotel Mactan øy - GjesteromLancaster Hotel Mactan øy - GjesteromLancaster Hotel Mactan øy - GjesteromLancaster Hotel Mactan øy - GjesteromLancaster Hotel Mactan øy - GjesteromLancaster Hotel Mactan øy - GjesteromLancaster Hotel Mactan øy - GjesteromLancaster Hotel Mactan øy - GjesteromLancaster Hotel Mactan øy - GjesteromLancaster Hotel Mactan øy - GjesteromLancaster Hotel Mactan øy - GjesteromLancaster Hotel Mactan øy - GjesteromLancaster Hotel Mactan øy - GjesteromLancaster Hotel Mactan øy - GjesteromLancaster Hotel Mactan øy - GjesteromLancaster Hotel Mactan øy - GjesteromLancaster Hotel Mactan øy - GjesteromLancaster Hotel Mactan øy - GjesteromLancaster Hotel Mactan øy - GjesteromLancaster Hotel Mactan øy - Gjesterom


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor nettbasert reise- og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3C05