eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Langham Place Mongkok Hotel

555 Shanghai Street, Mongkok, Hongkong (Vis kart)

Reserver nå!

Langham Place Mongkok Hotel Hongkong - Lobby Langham Place Mongkok Hotel Hongkong - Lobby Langham Place Mongkok Hotel Hongkong - Svømmebasseng Langham Place Mongkok Hotel Hongkong - Treningsrom Langham Place Mongkok Hotel Hongkong - Restaurant Langham Place Mongkok Hotel Hongkong - Restaurant Langham Place Mongkok Hotel Hongkong - Restaurant Langham Place Mongkok Hotel Hongkong - Restaurant Langham Place Mongkok Hotel Hongkong - Restaurant Langham Place Mongkok Hotel Hongkong - Restaurant Langham Place Mongkok Hotel Hongkong - Restaurant Langham Place Mongkok Hotel Hongkong - Restaurant Langham Place Mongkok Hotel Hongkong - Restaurant Langham Place Mongkok Hotel Hongkong - Restaurant Langham Place Mongkok Hotel Hongkong - Restaurant Langham Place Mongkok Hotel Hongkong - Restaurant
Langham Place Mongkok Hotel Hongkong - Restaurant Langham Place Mongkok Hotel Hongkong - Spa Langham Place Mongkok Hotel Hongkong - Spa Langham Place Mongkok Hotel Hongkong - Spa Langham Place Mongkok Hotel Hongkong - Spa Langham Place Mongkok Hotel Hongkong - Spa Langham Place Mongkok Hotel Hongkong - Spa Langham Place Mongkok Hotel Hongkong - Dansesal Langham Place Mongkok Hotel Hongkong - Gjesterom Langham Place Mongkok Hotel Hongkong - Gjesterom Langham Place Mongkok Hotel Hongkong - Gjesterom Langham Place Mongkok Hotel Hongkong - Suiterom
Område Mongkok Antall rom: 665
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,6

fra 2770 anmeldelser

Verdi for pengene
7,9
Beliggenhet
9,2
Ansattes arbeid
8,7
Hotellforhold/renslighet
8,9
Romkomfort/standard
8,8
Mat/middag
8,0
Alle anmeldelser (2770)
Sorter etter:
Mina N. Reiste alene Norway, 29. juni 2014
Altfor mye støy.

Bra beliggenhet, engelstalende personal og inernett.
6,7
Jeg fikk et rom med en dør til neste rom. Dette fører til at støy fra naborommet er høy. Umulig å ha det stille i mitt rom når naborommet har på tv og hele slekta si var på naoborommet å snakke til 3-4 am om morgen. Første natten røykte naborommet og lukten kom over til mitt rom. Etg. jeg bodde skulle være røykefri.
Knut E. Par Norway, 10. september 2011
Fantastisk service

Gjestfritt personale, og meget bra Club Floor
9,3
En meget god hotellopplevelse. Profesjonellt personale, utsøkt frokost, og en club floor i 42 etg med kalde forfriskninger og fingermat når det måtte passe. Kan anbefales på det sterkeste.
Wai K. Par Hong Kong, 22. mars 2015
good location to shop, new and clean.

good location to shop in Mongkok, new hotel and good maintance
8,7
Yau L. Reiste alene Hong Kong, 20. mars 2015
Good

Location, room, parking
7,3
very good
Lim B. Småbarnsfamilie Singapore, 20. mars 2015
Not bad

Room, friendly house keeping,
7,3
Good
Sio M. Reiste alene Singapore, 20. mars 2015
Beyond expectations

Proactive n responsive staff
9,3
Exceeds expectations
Jerome K. Par United States of America, 18. mars 2015
Excellent hotel

Great room. Very clean. Very modern.
9,3
Elishe Q. Småbarnsfamilie Singapore, 15. mars 2015
Good location and superb staff service

Location , staff service and convenience
9,3
Firstly I was greeted with a very helpful porter at the entrance that directed us to the lobby to check in. The staff who did our check in was Ms Nicole. She was really friendly and made us felt so welcome! She was also attentive to notice that my bday was the following day and they gave me a surprise by having a bday cake placed in the room on that day! The only thing I think they need to improve on was the detail given , as I was traveling with my hubby and son, there was only 2 sets of dental kits n tower in the bathroom which I've to call them to request another set for my son.
Ong K. Par Singapore, 14. mars 2015
Nice hotel at great location

Location, nice room, cleanliness
8
Comfortable and nice room. Great location just above Mongkok MTR. Lots of cafes and restaurant nearby. Staff are friendly.
Teerawat A. Småbarnsfamilie Thailand, 13. mars 2015
Good

Good location
9
Good

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Langham Place Mongkok Hotel HongkongLangham Place Mongkok Hotel Hongkong - LobbyLangham Place Mongkok Hotel Hongkong - LobbyLangham Place Mongkok Hotel Hongkong - SvømmebassengLangham Place Mongkok Hotel Hongkong - TreningsromLangham Place Mongkok Hotel Hongkong - RestaurantLangham Place Mongkok Hotel Hongkong - RestaurantLangham Place Mongkok Hotel Hongkong - RestaurantLangham Place Mongkok Hotel Hongkong - RestaurantLangham Place Mongkok Hotel Hongkong - RestaurantLangham Place Mongkok Hotel Hongkong - RestaurantLangham Place Mongkok Hotel Hongkong - RestaurantLangham Place Mongkok Hotel Hongkong - RestaurantLangham Place Mongkok Hotel Hongkong - RestaurantLangham Place Mongkok Hotel Hongkong - RestaurantLangham Place Mongkok Hotel Hongkong - RestaurantLangham Place Mongkok Hotel Hongkong - RestaurantLangham Place Mongkok Hotel Hongkong - RestaurantLangham Place Mongkok Hotel Hongkong - SpaLangham Place Mongkok Hotel Hongkong - SpaLangham Place Mongkok Hotel Hongkong - SpaLangham Place Mongkok Hotel Hongkong - SpaLangham Place Mongkok Hotel Hongkong - SpaLangham Place Mongkok Hotel Hongkong - SpaLangham Place Mongkok Hotel Hongkong - DansesalLangham Place Mongkok Hotel Hongkong - GjesteromLangham Place Mongkok Hotel Hongkong - GjesteromLangham Place Mongkok Hotel Hongkong - GjesteromLangham Place Mongkok Hotel Hongkong - SuiteromLangham Place Mongkok Hotel Hongkong - SuiteromLangham Place Mongkok Hotel Hongkong - SuiteromLangham Place Mongkok Hotel Hongkong - GjesteromLangham Place Mongkok Hotel Hongkong - GjesteromLangham Place Mongkok Hotel Hongkong - SuiteromLangham Place Mongkok Hotel Hongkong - GjesteromLangham Place Mongkok Hotel Hongkong - BadLangham Place Mongkok Hotel Hongkong - GjesteromLangham Place Mongkok Hotel Hongkong - DansesalLangham Place Mongkok Hotel Hongkong - SuiteromLangham Place Mongkok Hotel Hongkong - DansesalLangham Place Mongkok Hotel Hongkong - GjesteromLangham Place Mongkok Hotel Hongkong - SuiteromLangham Place Mongkok Hotel Hongkong - SuiteromLangham Place Mongkok Hotel Hongkong - GjesteromLangham Place Mongkok Hotel Hongkong - SuiteromLangham Place Mongkok Hotel Hongkong - SpaLangham Place Mongkok Hotel Hongkong - SpaLangham Place Mongkok Hotel Hongkong - SpaLangham Place Mongkok Hotel Hongkong - BadLangham Place Mongkok Hotel Hongkong - GjesteromLangham Place Mongkok Hotel Hongkong - GjesteromLangham Place Mongkok Hotel Hongkong - GjesteromLangham Place Mongkok Hotel Hongkong - Gjesterom

Kundeanmeldelser - Langham Place Mongkok Hotel, Hongkong

AS-AGWEB-3A05