eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Langham Place Mongkok Hotel

555 Shanghai Street, Mongkok, Hongkong (Vis kart)

Reserver nå!

Langham Place Mongkok Hotel Hongkong - Lobby Langham Place Mongkok Hotel Hongkong - Lobby Langham Place Mongkok Hotel Hongkong - Svømmebasseng Langham Place Mongkok Hotel Hongkong - Treningsrom Langham Place Mongkok Hotel Hongkong - Restaurant Langham Place Mongkok Hotel Hongkong - Restaurant Langham Place Mongkok Hotel Hongkong - Restaurant Langham Place Mongkok Hotel Hongkong - Restaurant Langham Place Mongkok Hotel Hongkong - Restaurant Langham Place Mongkok Hotel Hongkong - Restaurant Langham Place Mongkok Hotel Hongkong - Restaurant Langham Place Mongkok Hotel Hongkong - Restaurant Langham Place Mongkok Hotel Hongkong - Restaurant Langham Place Mongkok Hotel Hongkong - Restaurant Langham Place Mongkok Hotel Hongkong - Restaurant Langham Place Mongkok Hotel Hongkong - Restaurant
Langham Place Mongkok Hotel Hongkong - Restaurant Langham Place Mongkok Hotel Hongkong - Spa Langham Place Mongkok Hotel Hongkong - Spa Langham Place Mongkok Hotel Hongkong - Spa Langham Place Mongkok Hotel Hongkong - Spa Langham Place Mongkok Hotel Hongkong - Spa Langham Place Mongkok Hotel Hongkong - Spa Langham Place Mongkok Hotel Hongkong - Dansesal Langham Place Mongkok Hotel Hongkong - Gjesterom Langham Place Mongkok Hotel Hongkong - Gjesterom Langham Place Mongkok Hotel Hongkong - Gjesterom Langham Place Mongkok Hotel Hongkong - Suiterom
Område Mongkok Antall rom: 665
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,6

fra 2719 anmeldelser

Verdi for pengene
7,9
Sted
9,2
Ansattes arbeid
8,7
Hotellforhold/renslighet
8,9
Romkomfort/standard
8,8
Mat/middag
8,0
Alle anmeldelser (2719)
Sorter etter:
Mina N. Reiste alene Norway, 29. juni 2014
Altfor mye støy.

Bra beliggenhet, engelstalende personal og inernett.
6,7
Jeg fikk et rom med en dør til neste rom. Dette fører til at støy fra naborommet er høy. Umulig å ha det stille i mitt rom når naborommet har på tv og hele slekta si var på naoborommet å snakke til 3-4 am om morgen. Første natten røykte naborommet og lukten kom over til mitt rom. Etg. jeg bodde skulle være røykefri.
Knut E. Par Norway, 10. september 2011
Fantastisk service

Gjestfritt personale, og meget bra Club Floor
9,3
En meget god hotellopplevelse. Profesjonellt personale, utsøkt frokost, og en club floor i 42 etg med kalde forfriskninger og fingermat når det måtte passe. Kan anbefales på det sterkeste.
Vorasead R. Reiste alene Thailand, 18. januar 2015
Good place to stay over night

Nice location for shopping, heart of the city and comfortable room.
9
Stuffs quite nice, good services
Yin M. Familie med store barn Singapore, 18. januar 2015
Attentive staff

Staff service, location and arts
8,3
It was very good with attentive staff. The cleaners clean up the room every time we leave the room hence it was very near whenever we are back.
Chi L. Foretningsreisende Macau, 11. januar 2015
Good service and excellent location

Very near to MTR,staffs super nice and very clean room
8,3
Cavin K. Foretningsreisende Malaysia, 10. januar 2015
Comfortable, convenient

In overall the hotel is great . What I like most is their matteress and pillow are comfortable.
9,3
Best among the best so far I stayed compared to royal
Diyah S. Småbarnsfamilie Indonesia, 2. januar 2015
nice hotel

nice, clean, good view
10
Eddy G. Par Indonesia, 2. januar 2015
Greatest Moment

The room, location, cleaness
9,7
Awesome
Hock Y. Familie med store barn Singapore, 31. desember 2014
Great Location

Great Location, Good night activity in Shopping Area, Cleanliness
8,7
Li J. Par Singapore, 28. desember 2014
Lovely Hotel

location, cleanliness and friendly staff
10
It is always my favourite hotel in the Kowloon area because of its strategic location. Always enjoy my stay at this hotel. Lovely!

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Langham Place Mongkok Hotel HongkongLangham Place Mongkok Hotel Hongkong - LobbyLangham Place Mongkok Hotel Hongkong - LobbyLangham Place Mongkok Hotel Hongkong - SvømmebassengLangham Place Mongkok Hotel Hongkong - TreningsromLangham Place Mongkok Hotel Hongkong - RestaurantLangham Place Mongkok Hotel Hongkong - RestaurantLangham Place Mongkok Hotel Hongkong - RestaurantLangham Place Mongkok Hotel Hongkong - RestaurantLangham Place Mongkok Hotel Hongkong - RestaurantLangham Place Mongkok Hotel Hongkong - RestaurantLangham Place Mongkok Hotel Hongkong - RestaurantLangham Place Mongkok Hotel Hongkong - RestaurantLangham Place Mongkok Hotel Hongkong - RestaurantLangham Place Mongkok Hotel Hongkong - RestaurantLangham Place Mongkok Hotel Hongkong - RestaurantLangham Place Mongkok Hotel Hongkong - RestaurantLangham Place Mongkok Hotel Hongkong - RestaurantLangham Place Mongkok Hotel Hongkong - SpaLangham Place Mongkok Hotel Hongkong - SpaLangham Place Mongkok Hotel Hongkong - SpaLangham Place Mongkok Hotel Hongkong - SpaLangham Place Mongkok Hotel Hongkong - SpaLangham Place Mongkok Hotel Hongkong - SpaLangham Place Mongkok Hotel Hongkong - DansesalLangham Place Mongkok Hotel Hongkong - GjesteromLangham Place Mongkok Hotel Hongkong - GjesteromLangham Place Mongkok Hotel Hongkong - GjesteromLangham Place Mongkok Hotel Hongkong - SuiteromLangham Place Mongkok Hotel Hongkong - SuiteromLangham Place Mongkok Hotel Hongkong - SuiteromLangham Place Mongkok Hotel Hongkong - GjesteromLangham Place Mongkok Hotel Hongkong - Gjesterom

Kundeanmeldelser - Langham Place Mongkok Hotel, Hongkong

AS-AGWEB-3A03