Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Lanson Place Hotel

133 Leighton Road, Causeway Bay, Hongkong (Vis kart)

Reserver nå!

Lanson Place Hotel Hongkong - Gjesterom Lanson Place Hotel Hongkong - Gjesterom Lanson Place Hotel Hongkong - Gjesterom Lanson Place Hotel Hongkong - Gjesterom Lanson Place Hotel Hongkong - Gjesterom Lanson Place Hotel Hongkong - Gjesterom Lanson Place Hotel Hongkong - Gjesterom Lanson Place Hotel Hongkong - Bad Lanson Place Hotel Hongkong - Inne i hotellet Lanson Place Hotel Hongkong - Treningsrom Lanson Place Hotel Hongkong - Kaffebar/kafé Lanson Place Hotel Hongkong - Inne i hotellet Lanson Place Hotel Hongkong - Møterom Lanson Place Hotel Hongkong - Pub/salong Lanson Place Hotel Hongkong - Gjesterom Lanson Place Hotel Hongkong - Pub/salong
Lanson Place Hotel Hongkong - Inne i hotellet Lanson Place Hotel Hongkong - Utsiden av hotellet Lanson Place Hotel Hongkong - Utsiden av hotellet Lanson Place Hotel Hongkong - Utsiden av hotellet Lanson Place Hotel Hongkong - Restaurant Lanson Place Hotel Hongkong - Restaurant Lanson Place Hotel Hongkong - Inne i hotellet Lanson Place Hotel Hongkong - Inne i hotellet Lanson Place Hotel Hongkong - Gjesterom Lanson Place Hotel Hongkong - Gjesterom Lanson Place Hotel Hongkong - Gjesterom Lanson Place Hotel Hongkong - Gjesterom
Område Causeway Bay Antall rom: 194
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,5

fra 884
anmeldelser

Verdi for pengene
8,1
Beliggenhet
8,9
Ansattes arbeid
8,9
Hotellforhold/renslighet
9,2
Romkomfort/standard
9,1
Mat/middag
7,1
Alle anmeldelser (884)
Sorter etter:
Chew C. Småbarnsfamilie Singapore, 29. juni 2015
Convinces:) near to time square and sogo .

They have a mini kitchen, u can do your ironing and very spacious for the deluxe room.
8,7
I'm very happy to stay at Lanson. I will stay there for my next visit:)
Monica C. Par Australia, 20. juni 2015
Great find

decor, size and vibe
8,7
Effie C. Foretningsreisende Singapore, 20. juni 2015
Excellent room

Good room, convenient and good service
10
Puay H. Foretningsreisende Malaysia, 20. juni 2015
Feels just like home

Comfort. Location & Friendly Staff @ the Hotel
6,7
Mary C. Foretningsreisende Philippines, 8. juni 2015
Nice slh

The handy phone
6,7
Nice, good location, provide handy phone that I can call local and WiFi everywhere I go and the best part it's for FREE
Kean F. Par Malaysia, 1. juni 2015
Great stay in HK

room, location,staff
10
A great stay with Landon Place Hotel for a weekend trip in HK.
Thiraphat C. Par Thailand, 1. juni 2015
Nice and comfy

Location. Size of room
9
Wai L. Reiste alene China, 31. mai 2015
worth it

location, clean, style
9
Jessica T. Foretningsreisende Singapore, 29. mai 2015
Great hotrl friendly staff

location efficient comfort
8,7
Nimish R. Foretningsreisende India, 19. mai 2015
Great business hotel

Convenient, friendly and comfortable
8,7
Excellent stay.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Lanson Place Hotel HongkongLanson Place Hotel Hongkong - GjesteromLanson Place Hotel Hongkong - GjesteromLanson Place Hotel Hongkong - GjesteromLanson Place Hotel Hongkong - GjesteromLanson Place Hotel Hongkong - GjesteromLanson Place Hotel Hongkong - GjesteromLanson Place Hotel Hongkong - GjesteromLanson Place Hotel Hongkong - BadLanson Place Hotel Hongkong - Inne i hotelletLanson Place Hotel Hongkong - TreningsromLanson Place Hotel Hongkong - Kaffebar/kaféLanson Place Hotel Hongkong - Inne i hotelletLanson Place Hotel Hongkong - MøteromLanson Place Hotel Hongkong - Pub/salongLanson Place Hotel Hongkong - GjesteromLanson Place Hotel Hongkong - Pub/salongLanson Place Hotel Hongkong - Inne i hotelletLanson Place Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletLanson Place Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletLanson Place Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletLanson Place Hotel Hongkong - RestaurantLanson Place Hotel Hongkong - RestaurantLanson Place Hotel Hongkong - Inne i hotelletLanson Place Hotel Hongkong - Inne i hotelletLanson Place Hotel Hongkong - GjesteromLanson Place Hotel Hongkong - GjesteromLanson Place Hotel Hongkong - GjesteromLanson Place Hotel Hongkong - GjesteromLanson Place Hotel Hongkong - GjesteromLanson Place Hotel Hongkong - GjesteromLanson Place Hotel Hongkong - GjesteromLanson Place Hotel Hongkong - GjesteromLanson Place Hotel Hongkong - ResepsjonLanson Place Hotel Hongkong - LobbyLanson Place Hotel Hongkong - GjesteromLanson Place Hotel Hongkong - GjesteromLanson Place Hotel Hongkong - GjesteromLanson Place Hotel Hongkong - GjesteromLanson Place Hotel Hongkong - GjesteromLanson Place Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletLanson Place Hotel Hongkong - Utsiden av hotellet


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

HK-AGWEB-2D07