Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Lanta Mermaid Boutique House Hotel

333 Moo 3, Saladan, Klong Dao Beach, Koh Lanta, Thailand 81150 (Vis kart)

Reserver nå!

Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Gjesterom Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Gjesterom Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Gjesterom Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Gjesterom Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Gjesterom Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Gjesterom Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Gjesterom Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Gjesterom Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Gjesterom Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Gjesterom Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Gjesterom Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Gjesterom Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Gjesterom Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Bad Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Bad Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Bad
Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Bad Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Inne i hotellet Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Hage Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Lobby Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Lobby Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Restaurant Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Inne i hotellet Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Utsiden av hotellet Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Restaurant Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Lobby Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Restaurant Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Restaurant
Område Klong Dao Beach Antall rom: 18
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Ypperlig

9,1

fra 397
anmeldelser

Verdi for pengene
9,2
Beliggenhet
8,4
Ansattes arbeid
9,5
Hotellforhold/renslighet
9,8
Romkomfort/standard
9,5
Mat/middag
8,4
Alle anmeldelser (397)
Sorter etter:
Stina S. Gruppe Sweden, 8. april 2014
Mycket nöjd!

Personalen, rummen, läget och frukosten
10
Vår vistelse på Lanta Mermaid kunde vi inte varit mer nöjda med. Personalen är otroligt trevliga och kan svara på allt man undrar över. Det är bara att korsa vägen så är man vid stranden som är mycket fin och har ett stort utbud av restauranger. Frukosten på hotellet var perfekt. Allt man ville ha fanns med på menyn, så man gick därifrån mätt varje dag. Vi var fyra kompisar som reste så vi bodde i ett familjerum och det funkade kanon. Rummen blev städade varje dag och var i väldigt fint skick. Har bara positivt att säga om detta hotell!
Rapporter denne anmeldelsen
Rune J. Par Sweden, 3. februar 2014
Vänligt bemötande!

Perfekt ordning, mycket rent och välstädat, utmärkt frukost.
9
Vi stannade 10 nätter på detta hotell. Blev imponerade av att flera i personalen tilltalade oss med våra namn. Kliniskt rent och välstädat. Trevligt öppet frukostkök där man direkt såg att här är det ordning och reda. Rum mot trädgården är nog bäst för trafikens skull.
Rapporter denne anmeldelsen
Hilde E. Par Norway, 3. februar 2014
Greit. Litt slitsom og kontrollernde betjening.

Frokost, kort vei til ferge.
6,7
Anbefales ikke. Resepsjonist er veldig kontrollerende og nysgjerrig.
Rapporter denne anmeldelsen
Ingrid M. Par Norway, 11. januar 2014
En unik opplevelse.

Serviceminded betjening, renslighet og store rom
9,7
Rapporter denne anmeldelsen
Kim L. Gruppe Norway, 5. januar 2012
Bra service og veldig rent.

Særdeles bra service, veldig rene rom.
9,7
Ligger ca 200 meter fra en kjempeflott strand, khlong dao. Pass på noen hissige hunder som henger i nabolaget.. Veldig bra service på dette hotellet. Kjempegod frokost.
Rapporter denne anmeldelsen
Jan D. Småbarnsfamilie Netherlands, 1. august 2015
Perfect hotel and staff

Staff, rooms, food
9,7
Very clean nice little hotel close to the beach. Staff exceptionally helpful and friendly. We stayed for 7 nights and had no complaints.
Rapporter denne anmeldelsen
Ilyace T. Par France, 16. juli 2015
Best value in lanta

Clean/amazing staff/nice room
9,7
It was really nice, You feel Like the staff really care about You. A nice place to stay, definitely recommended
Rapporter denne anmeldelsen
Lautridou F. Reiste alene France, 22. mai 2015
my opinion

all is perfect
9,7
i recommend this hotel, you ll be never desapointed.
Rapporter denne anmeldelsen
Ghislain G. Reiste alene Canada, 11. mai 2015
Beautiful Mermaid

The people.the hotel design and the food.
10
Fantastic and cozy place.the staff is so nice and always ready to help.I had a great stay!.
Rapporter denne anmeldelsen
Tabea S. Par Germany, 18. april 2015
perfect!

great staff amd service, cleanliness, great rooms
10
We had a great time! Staff is extremely nice and helpful, free pick up from the pier, motorbike rentals, rooms are spotless every day, great à la carte breakfast included, short walk to beach. We dont have anything to complain about!
Rapporter denne anmeldelsen

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh LantaLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GjesteromLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GjesteromLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GjesteromLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GjesteromLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GjesteromLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GjesteromLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GjesteromLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GjesteromLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GjesteromLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GjesteromLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GjesteromLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GjesteromLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - GjesteromLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - BadLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - BadLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - BadLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - BadLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Inne i hotelletLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - HageLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - LobbyLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - LobbyLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - RestaurantLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Inne i hotelletLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Utsiden av hotelletLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - RestaurantLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - LobbyLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - RestaurantLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - RestaurantLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - LobbyLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - LobbyLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Utsiden av hotelletLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - RekreasjonsfasiliteterLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - StrandLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - LobbyLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - FasiliteterLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - HageLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - RestaurantLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Inne i hotelletLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - FasiliteterLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Utsiden av hotelletLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - RestaurantLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Utsiden av hotelletLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Inne i hotelletLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - BadLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - RestaurantLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - LobbyLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Inne i hotelletLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - LobbyLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - BadLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Utsiden av hotelletLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Inne i hotelletLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - FasiliteterLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Utsiden av hotelletLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - UtsiktLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - HageLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Utsiden av hotelletLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Utsiden av hotelletLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Inne i hotelletLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - RestaurantLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - Utsikt

Kundeanmeldelser - Lanta Mermaid Boutique House Hotel, Koh Lanta

Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3C03