eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Lisboa Hotel

2-4 Avenida de Lisboa, Macau City, Macao (Vis kart)

Reserver nå!

Lisboa Hotel Macao - Gjesterom Lisboa Hotel Macao - Gjesterom Lisboa Hotel Macao - Bad Lisboa Hotel Macao - Gjesterom Lisboa Hotel Macao - Gjesterom Lisboa Hotel Macao - Omgivelser Lisboa Hotel Macao - Utsiden av hotellet Lisboa Hotel Macao - Utsiden av hotellet Lisboa Hotel Macao - Spa Lisboa Hotel Macao - Bad Lisboa Hotel Macao - Utsiden av hotellet Lisboa Hotel Macao - Utsiden av hotellet Lisboa Hotel Macao - Inne i hotellet Lisboa Hotel Macao - Rekreasjonsfasiliteter Lisboa Hotel Macao - Rekreasjonsfasiliteter Lisboa Hotel Macao - Bad
Lisboa Hotel Macao - Bad Lisboa Hotel Macao - Bad Lisboa Hotel Macao - Bad Lisboa Hotel Macao - Utsiden av hotellet Lisboa Hotel Macao - Utsiden av hotellet Lisboa Hotel Macao - Inngang Lisboa Hotel Macao - Inngang Lisboa Hotel Macao - Attraksjoner i nærheten Lisboa Hotel Macao - Utsiden av hotellet Lisboa Hotel Macao - Utsiden av hotellet Lisboa Hotel Macao - Attraksjoner i nærheten Lisboa Hotel Macao - Lobby
Område Macau City Antall rom: 1000
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,2

fra 6894 anmeldelser

Verdi for pengene
8,1
Beliggenhet
9,1
Ansattes arbeid
8,3
Hotellforhold/renslighet
8,3
Romkomfort/standard
8,2
Mat/middag
7,4
Alle anmeldelser (6894)
Sorter etter:
Oystein M. Par Norway, 7. desember 2011
Godt hotell med god service og beliggenhet

Hvis du liker god mat, shopping og gambling
7,7
God plassering.Vennlig betjening og god mat og fri minibar.Ringte hvis en ville ha påfyll eller isbiter. Elendig svømmebasseng !!!
Tips: Var litt rundt omkring.Gode shoppingmuligheter spesiellt klær,gull og klokker.Men få uteresturanter eller benker hvor en ser folkelivet.Enormt mye folk på fortauene så det føltes noen dager at en gikk i kø hele dagen.
Magnus B. Reiste alene Norway, 6. mai 2010
Bra beligendhet

Denne var nermt casino som har Poker. Ellers så var det god mat og greie folk som jobber på hotelet
8,3
Ellers så var det god mat og greie folk som jobber på hotelet. Gratis drikke på romet og Tv. Kunne sjekke ut senere som passet meg veldig bra. Veldigsentrelt. Kan også bestille natt mat. Frokostan var også veldig bra. Det er også vakter hele døgnet på hotelet.
Chia L. Par Malaysia, 17. april 2015
great hotel

strategic location, cleanliness, comfort
8,7
Very enjoy, will stay again!
Jung W. Reiste alene South Korea, 12. april 2015
Very Good!!

Food, Kindness,Location
9,3
I have enjoyed my vacation during the stay of Lisboa Hotel and I will visit the Lisboa Hotel again.
Norman S. Par United States of America, 6. april 2015
The tower rooms are truly wonderful

Room, location, food
10
I upgraded from my usual room to a Tower room because I was with my true love. The room was great. The amenities were first class and also had a free mini-bar. Instead of gambling, I spent time with my wife seeing Macau. We went from Old Macau to the furthest island, Caloane. In Caloane we ate at a restaurant on the beach called Fernando's. You should put it on your must do list. We really like the convenience of the Lisbo. You can walk safely al, over the island. There are many things to enjoy, especially the food. The Lisbo has 2 great reatsaurants, one is a Michelin star. Surprisingly they were not so expensive.
Jiaxi F. Reiste alene China, 5. april 2015
Excellent location for travelling in Macau

Easy and convenient transportation; clean room; nice guys really willing to help
9
Lee F. Gruppe Singapore, 2. april 2015
Good location

Location, service And stay
8
OVerall is good however, their shuttle service need to wait quite long which really mark them down
Yik H. Par China, 1. april 2015
Good

Good wifi signal in room; good location; good price;
9,3
Wong Y. Par Singapore, 31. mars 2015
good & nice hotel

good location, comfort room,value for money
10
Sam E. Reiste alene United States of America, 30. mars 2015
great location, great classic Macau experiance

Location, Location, historical ambiance
10
great, love the classic feeling in the casino, only Pai Gow tiles table in Macau

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Lisboa Hotel MacaoLisboa Hotel Macao - GjesteromLisboa Hotel Macao - GjesteromLisboa Hotel Macao - BadLisboa Hotel Macao - GjesteromLisboa Hotel Macao - GjesteromLisboa Hotel Macao - OmgivelserLisboa Hotel Macao - Utsiden av hotelletLisboa Hotel Macao - Utsiden av hotelletLisboa Hotel Macao - SpaLisboa Hotel Macao - BadLisboa Hotel Macao - Utsiden av hotelletLisboa Hotel Macao - Utsiden av hotelletLisboa Hotel Macao - Inne i hotelletLisboa Hotel Macao - RekreasjonsfasiliteterLisboa Hotel Macao - RekreasjonsfasiliteterLisboa Hotel Macao - BadLisboa Hotel Macao - BadLisboa Hotel Macao - BadLisboa Hotel Macao - BadLisboa Hotel Macao - Utsiden av hotelletLisboa Hotel Macao - Utsiden av hotelletLisboa Hotel Macao - InngangLisboa Hotel Macao - InngangLisboa Hotel Macao - Attraksjoner i nærhetenLisboa Hotel Macao - Utsiden av hotelletLisboa Hotel Macao - Utsiden av hotelletLisboa Hotel Macao - Attraksjoner i nærhetenLisboa Hotel Macao - Lobby


AS-AGWEB-3C03