Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

Lisboa Hotel

2-4 Avenida de Lisboa, Macau City, Macao (Vis kart)

Reserver nå!

Lisboa Hotel Macao - Spa Lisboa Hotel Macao - Omgivelser Lisboa Hotel Macao - Bad Lisboa Hotel Macao - Bad Lisboa Hotel Macao - Bad Lisboa Hotel Macao - Utsiden av hotellet Lisboa Hotel Macao - Utsiden av hotellet Lisboa Hotel Macao - Inngang Lisboa Hotel Macao - Inngang Lisboa Hotel Macao - Attraksjoner i nærheten Lisboa Hotel Macao - Utsiden av hotellet Lisboa Hotel Macao - Attraksjoner i nærheten Lisboa Hotel Macao - Lobby Lisboa Hotel Macao - Gjesterom Lisboa Hotel Macao - Gjesterom Lisboa Hotel Macao - Gjesterom
Lisboa Hotel Macao - Gjesterom Lisboa Hotel Macao - Bad Lisboa Hotel Macao - Gjesterom Lisboa Hotel Macao - Gjesterom Lisboa Hotel Macao - Gjesterom Lisboa Hotel Macao - Gjesterom Lisboa Hotel Macao - Gjesterom Lisboa Hotel Macao - Gjesterom Lisboa Hotel Macao - Gjesterom Lisboa Hotel Macao - Gjesterom Lisboa Hotel Macao - Gjesterom Lisboa Hotel Macao - Gjesterom
Område Macau City Antall rom: 1000

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,2

fra 7363 anmeldelser

2 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
8,1
Beliggenhet
9,1
Ansattes arbeid
8,3
Hotellforhold/renslighet
8,3
Romkomfort/standard
8,2
Mat/middag
7,4
Alle anmeldelser (7363)
Sorter etter:
Oystein M. Par Norway, 7. desember 2011
Godt hotell med god service og beliggenhet

Hvis du liker god mat, shopping og gambling
7,7
God plassering.Vennlig betjening og god mat og fri minibar.Ringte hvis en ville ha påfyll eller isbiter. Elendig svømmebasseng !!!
Tips: Var litt rundt omkring.Gode shoppingmuligheter spesiellt klær,gull og klokker.Men få uteresturanter eller benker hvor en ser folkelivet.Enormt mye folk på fortauene så det føltes noen dager at en gikk i kø hele dagen.
Rapporter denne anmeldelsen
Magnus B. Reiste alene Norway, 6. mai 2010
Bra beligendhet

Denne var nermt casino som har Poker. Ellers så var det god mat og greie folk som jobber på hotelet
8,3
Ellers så var det god mat og greie folk som jobber på hotelet. Gratis drikke på romet og Tv. Kunne sjekke ut senere som passet meg veldig bra. Veldigsentrelt. Kan også bestille natt mat. Frokostan var også veldig bra. Det er også vakter hele døgnet på hotelet.
Rapporter denne anmeldelsen
Febtriansyah F. Gruppe Indonesia, 30. januar 2016
5 star Hotel with best for our pocket

location, facilities, and price
8,7
Very nice hotel, the staff also very helpful. Price not that expensive if you book it from agoda when they have promo. Location also good for sightseing.
Rapporter denne anmeldelsen
Christine R. Par Singapore, 26. januar 2016
Nice staff

Concierge Francis Lin whom we met at the Macao ferry. He is almost like an ambasador for the hotel and Macau. Room size. Location.
9
Comfortable and reception staff were very nice to upgrade our room. Little nice touches like offering an umbrella because it was raining. But shuttle buses could be more frequent. We checked out on 26 Jan and was told that we have to wait for at least 20 to 30 minutes for the next shuttle. Was advised to grab a cab to the ferry terminal in case we are late for our ferry and that it should not cost much. However taxi flagged by the concierge demanded for HK$200 for that 10 min ride to the airport midway through the journey. This is a ending damper to our holiday in Macau.. wish the hotel can do a little more for their guests to ensure that taxis they flag are legitimate drivers.
Rapporter denne anmeldelsen
Slobodan P. Par Serbia, 17. januar 2016
Plesent stay

location, helpful and friendly staff
9
Took a room without meals included so cant really review that service. Everything else was nice,location is good, right in the center and close to the popular places around.Staff was extremely helpful and friendly. There are better 5* hotels in Cotai/Taipa ,depending on a deal, you could get more for similar price.
Rapporter denne anmeldelsen
Jean H. Familie med store barn Singapore, 16. januar 2016
Great stay!

Location, Service,
9,3
I was travelling with my parents and I would say Lisboa Hotel is a great choice for families. The service is superb. The only down side is that the hotel's shuttle service cease at 10:30 PM which is a little too early.
Rapporter denne anmeldelsen
Su Y. Reiste alene Singapore, 3. januar 2016
Decent hotel with Portuguese style

Location, cleanliness, staff is helpful
7,7
Rapporter denne anmeldelsen
Queenie W. Familie med store barn Malaysia, 3. januar 2016
Convenience venue

Near the place I want to visit
7,7
Rapporter denne anmeldelsen
Anh D. Småbarnsfamilie Vietnam, 2. januar 2016
Very good hotel.

Location . Friendly . Valuable
10
Excellent
Rapporter denne anmeldelsen
Lim C. Gruppe Malaysia, 2. januar 2016
Nice

Nice staff, Nice location, Nice food.
9,7
Overall very nice.
Rapporter denne anmeldelsen
1-2 av 2 anmeldelser
 

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Lisboa Hotel MacaoLisboa Hotel Macao - SpaLisboa Hotel Macao - OmgivelserLisboa Hotel Macao - BadLisboa Hotel Macao - BadLisboa Hotel Macao - BadLisboa Hotel Macao - Utsiden av hotelletLisboa Hotel Macao - Utsiden av hotelletLisboa Hotel Macao - InngangLisboa Hotel Macao - InngangLisboa Hotel Macao - Attraksjoner i nærhetenLisboa Hotel Macao - Utsiden av hotelletLisboa Hotel Macao - Attraksjoner i nærhetenLisboa Hotel Macao - LobbyLisboa Hotel Macao - GjesteromLisboa Hotel Macao - GjesteromLisboa Hotel Macao - GjesteromLisboa Hotel Macao - GjesteromLisboa Hotel Macao - BadLisboa Hotel Macao - GjesteromLisboa Hotel Macao - GjesteromLisboa Hotel Macao - GjesteromLisboa Hotel Macao - GjesteromLisboa Hotel Macao - GjesteromLisboa Hotel Macao - GjesteromLisboa Hotel Macao - GjesteromLisboa Hotel Macao - GjesteromLisboa Hotel Macao - GjesteromLisboa Hotel Macao - GjesteromLisboa Hotel Macao - GjesteromLisboa Hotel Macao - GjesteromLisboa Hotel Macao - BadLisboa Hotel Macao - SuiteromLisboa Hotel Macao - SuiteromLisboa Hotel Macao - SuiteromLisboa Hotel Macao - SuiteromLisboa Hotel Macao - LobbyLisboa Hotel Macao - LobbyLisboa Hotel Macao - GjesteromLisboa Hotel Macao - Gjesterom


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor nettbasert reise- og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3C07