Tilbake til hotellinfo

Glimrende 8,2
basert på 3845 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 3845 anmeldelser
  • Hotellforhold/renslighet 8,4
  • Fasiliteter 7,6
  • Beliggenhet 8,9
  • Romkomfort/standard 8,4
  • Ansattes arbeid 8,0
  • Verdi for pengene 8,4
  • Mat/middag 6,9
Sorter etter

OVE S. fra Norge
Par
Opphold på én natt i juni 2014
Meget bra hotel, god frokost og vennlig betjening.
God frokost,rene rom,vennlig betjening.
Jeg og min forlovede liker godt å bo der når vi er i Cebu. Har bodd der flere ganger. Men da vi sjekket inn nå siste gangen fikk vi beskjed om at hvis sengettøyet lå på gulvet da vi sjekket ut så måtte vi betale 2000 pesos. Dette er noe jeg aldri har hørt før fra andre hoteller. Men det er vel hotellets politikk. Kanskje dere bør sjekke opp om dette stemmer.
Skrevet 03 juni 2014

Marichu R. fra Norge
Familie med store barn
Opphold på 2 netter i april 2014
Behagelig, lett tilgjengelig til shopping, god mat
God mat, Store rom, god service
Jeg trives absolutt på Mandarin , et av det beste hotellets opphold som er basert på god komfort på rommet.
Skrevet 12 mai 2014

Ronny P. fra Norge
Reiste alene
Opphold på 13 netter i januar 2014
hotellet var bra men mye støy
betjening var blid og hyggelig renslige rom kort avstant til ayala senteret
greit hotell sentralt men mye støy fra trafikk og at det bygges på flere plasser veldig nær hotellet. føltes litt som å bo på en byggeplass. baseng var lite og ligger rett ved siden av en stor byggeplass samen med ute balkong,betjening var hyggelige og blide, returang helt grei,det ser mye finere ut på bildene en det det er. kort avstand til ayala kjøpesenter
Skrevet 16 februar 2014

Vera M. fra Filippinene
Reiste alene
Opphold på 2 netter i august 2016
Will stay again ;-))
Everything was great except everytime i make a call to the frontdesk pissed me off.. It takes a long time for them to answer or they dont answer at all, so i kept on dialing again.. and again! Also at the frontdesk i noticed, in loud voice they were chatting and laughing (the girls not the man) ... although nobody was checking in or out, there were customers in the lobby..
Skrevet 27 august 2016

Leah G. fra Filippinene
Gruppe
Opphold på én natt i august 2016
Everything it's okey cleanliness,stop are nice and helpful..foods are okey.this hotel I can come back and recommend to my friends..
Skrevet 26 august 2016

Kea A. fra USA
Par
Opphold på 2 netter i august 2016
Great customer service..place is clean and employees friendly and professionals
I highly recommend this place
Skrevet 26 august 2016

Michael J. fra Storbritannia
Par
Opphold på 5 netter i august 2016
Value for money in good location
Good clean hotel, great location near Ayala, friendly efficient staff,
Skrevet 26 august 2016

Jurgen B. fra Japan
Småbarnsfamilie
Opphold på 2 netter i august 2016
Terrible front desk staff named S*R*H
Very disrespectful.Very slow in accomodating the guest.It took me so long time to arrange my bookings because they asked me too many things to prepare IDs signatures of my family.I have never experience that in other hotel.But the restaurant staff were nice to us.I think this hotel needs serious training with the front desk staff.
Skrevet 26 august 2016

Chi P. fra Macao
Forretningsreisende
Opphold på én natt i juli 2016
great location, clean, comfortable
nice price with good location, the room is comfortable and clean, recommend to those transit travellers.
Skrevet 26 august 2016

Edward S. fra Filippinene
Forretningsreisende
Opphold på én natt i august 2016
nice room
nice room
Skrevet 25 august 2016