Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Manila Airport Hotel

99 PAL Drive Airplane Village Brgy Vitalez NAIA I Complex, Parañaque, Manila, Filippinene 1705 (Vis kart)

Reserver nå!

Manila Airport Hotel Manila - Gjesterom Manila Airport Hotel Manila - Gjesterom Manila Airport Hotel Manila - Gjesterom Manila Airport Hotel Manila - Mat og drikke Manila Airport Hotel Manila - Gjesterom Manila Airport Hotel Manila - Gjesterom Manila Airport Hotel Manila - Utsiden av hotellet Manila Airport Hotel Manila - Restaurant Manila Airport Hotel Manila - Gjesterom Manila Airport Hotel Manila - Restaurant
Område Parañaque Antall rom: 50

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Hyggelig

6,4

fra 2235
anmeldelser

Verdi for pengene
6,1
Beliggenhet
8,5
Ansattes arbeid
6,3
Hotellforhold/renslighet
5,9
Romkomfort/standard
6,2
Mat/middag
5,6
Alle anmeldelser (2235)
Sorter etter:
Ove H. Par Norway, 14. februar 2015
8 timer pit stop

Gratis shutle til flyplassen
6
Beliggenhet ved terminal 1. Mørkt vekk gjemt alene. Skumle mørke gater og ingen utlendinger (hvite) som oss.
Rapporter denne anmeldelsen
Werner I. Reiste alene Norway, 28. november 2013
Bra för den som skall lämna Terminal 1 tidigt på m

Jag kan bara hitta 2 bra saker. Läget nära terminal 1 och sängen som var ok
4,7
Otroligt smutsigt och slitet hotell med alldeles för högt pris i förhållande till vad man får. Inget ställe man stannar längre än nödvändigt på. Det finns bara en enda anledning till att bo på detta hotell, och det är om man skall lämna Manila tidigt på morgonen. Annars finns det betydligt bättre alternativ till halva priset.
Rapporter denne anmeldelsen
Per I. Reiste alene Norway, 14. mars 2013
værste hotellet jeg har bodd på

en ting som er bra med dette hotellet. vis du skal reise tidlig med fly, så ligger dette ved fly plassen.
2,7
ingen service fra betjenningen, møkkete, lukter vodt i korridorer og rom. kom 11:30 fikk beskjed av resepsjonen, vis jeg skulle sjekke inn nå måtte jeg betale 500 ekstra innsjekk var kl 12:00. jeg satte meg i lobbyen og ventet i 30 min. fikk ikke hjelp med bagasjen da jeg komm eller når jeg skulle dra.
Rapporter denne anmeldelsen
Odd E. Småbarnsfamilie Norway, 25. mars 2012
Noe slitent, men helt greit for en natt.

Gangavstand fra terminalen og til hotellet, selv med bagasje.
4,7
Overnattet der en natt i på vente av videre fly til Boracay. Hotellet ligger faktisk så nært ankomst terminalen for internationale flyvninger at det ikke er noe vits i og bruke masse unødvendig tid på og skaffe seg drosje, det er bare og gå ut av terminalen og noen hundre meter til høyre,så ser du det på høyre hånd.
Rapporter denne anmeldelsen
Trond B. Reiste alene Norway, 24. august 2011
bra hotell med god service.

hyggelig betjening og rent og pent.
9,3
kun overnatting for aa fly videre. god hente og bringe tjeneste til og fra flyplass.
Rapporter denne anmeldelsen
Jackson S. Reiste alene Brazil, 29. august 2015
Not bad

1- Near the Airport 2- Breakfast 3- They delivery you in the Airport
6
Good
Rapporter denne anmeldelsen
Maria R. Par Philippines, 27. august 2015
Stinky.. Dont ever book with this hotel..
2,7
Worst of aĺl the worst hotels Ive been to. Never ever attempt!
Rapporter denne anmeldelsen
Anthony J. Gruppe United Kingdom, 26. august 2015
Ist visit

Location, Location, Location
5
The Stay was for one night only, the outside looked somewhat dilapidated, the car parking area was badly signposted, partially due to the number of fast food outlets just outside the hotel. Overall not a very good first impression The Lobby was ok. The staff compared to other hotels were curt and not the smiling friendly Filipinos we are accustomed too. The room was of a reasonable size, but was smelly, the curtains were loose on their rails, the air conditioning unit very loud. The TV service was not working. The rooms were grubby and the power points were not in a very good condition. The shower was very poor and only a trickle of water came through. The shower head could do with a good clean and or replaced. You could not switch between shower and foot tap as the switch was broken. It is a pity because it does have a superb location, and with a very little effort and a good very deep spring clean and minor repairs it could be come a not unreasonable hotel. I would certainly not class it as a 3Star in its current condition. The free shuttle service was good. The WIFI was not free, and of a very poor quality.
Rapporter denne anmeldelsen
Modesto B. Par United States of America, 20. august 2015
Hotel needs updated

Close to airport,Free airport shuttle,Close to MOA
7
Fair. Manila airport hotel needs improvement. The hallways smell damp. Maybe change the carpet to woods. The staff need to prepare rooms. We were there 3 consecutive occasions. The showers didn't have doors. We needed to call the front desk to fix it.
Rapporter denne anmeldelsen
Charisma Q. Reiste alene United States of America, 19. august 2015
Hotel Review

Location, location, location.
8,7
Comfortable overnight stay with free breakfast, concenient location near NAIA airport with free transfer to/from airport.
Rapporter denne anmeldelsen

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Manila Airport Hotel ManilaManila Airport Hotel Manila - GjesteromManila Airport Hotel Manila - GjesteromManila Airport Hotel Manila - GjesteromManila Airport Hotel Manila - Mat og drikkeManila Airport Hotel Manila - GjesteromManila Airport Hotel Manila - GjesteromManila Airport Hotel Manila - Utsiden av hotelletManila Airport Hotel Manila - RestaurantManila Airport Hotel Manila - GjesteromManila Airport Hotel Manila - Restaurant


AS-AGWEB-3C06