eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Manila Airport Hotel

99 PAL Drive Airplane Village Brgy Vitalez NAIA I Complex, Parañaque, Manila, Filippinene 1705 (Vis kart)

Reserver nå!

Manila Airport Hotel Manila - Kaffebar/kafé Manila Airport Hotel Manila - Gjesterom Manila Airport Hotel Manila - Gjesterom Manila Airport Hotel Manila - Gjesterom Manila Airport Hotel Manila - Gjesterom Manila Airport Hotel Manila - Gjesterom Manila Airport Hotel Manila - Gjesterom Manila Airport Hotel Manila - Gjesterom Manila Airport Hotel Manila - Utsiden av hotellet Manila Airport Hotel Manila - Utsiden av hotellet Manila Airport Hotel Manila - Utsiden av hotellet Manila Airport Hotel Manila - Utsiden av hotellet Manila Airport Hotel Manila - Utsiden av hotellet Manila Airport Hotel Manila - Lobby Manila Airport Hotel Manila - Svømmebasseng Manila Airport Hotel Manila - Butikker
Manila Airport Hotel Manila - Omgivelser Manila Airport Hotel Manila - Omgivelser Manila Airport Hotel Manila - Omgivelser Manila Airport Hotel Manila - Gjesterom Manila Airport Hotel Manila - Gjesterom Manila Airport Hotel Manila - Gjesterom Manila Airport Hotel Manila - Mat og drikke Manila Airport Hotel Manila - Gjesterom Manila Airport Hotel Manila - Gjesterom Manila Airport Hotel Manila - Utsiden av hotellet Manila Airport Hotel Manila - Restaurant Manila Airport Hotel Manila - Gjesterom
Område Parañaque Antall rom: 50

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Hyggelig

6,4

fra 1984 anmeldelser

Verdi for pengene
6,1
Sted
8,5
Ansattes arbeid
6,3
Hotellforhold/renslighet
5,9
Romkomfort/standard
6,3
Mat/middag
5,5
Alle anmeldelser (1984)
Sorter etter:
Werner I. Reiste alene Norway, 28. november 2013
Bra för den som skall lämna Terminal 1 tidigt på m

Jag kan bara hitta 2 bra saker. Läget nära terminal 1 och sängen som var ok
4,7
Otroligt smutsigt och slitet hotell med alldeles för högt pris i förhållande till vad man får. Inget ställe man stannar längre än nödvändigt på. Det finns bara en enda anledning till att bo på detta hotell, och det är om man skall lämna Manila tidigt på morgonen. Annars finns det betydligt bättre alternativ till halva priset.
Per I. Reiste alene Norway, 14. mars 2013
værste hotellet jeg har bodd på

en ting som er bra med dette hotellet. vis du skal reise tidlig med fly, så ligger dette ved fly plassen.
2,7
ingen service fra betjenningen, møkkete, lukter vodt i korridorer og rom. kom 11:30 fikk beskjed av resepsjonen, vis jeg skulle sjekke inn nå måtte jeg betale 500 ekstra innsjekk var kl 12:00. jeg satte meg i lobbyen og ventet i 30 min. fikk ikke hjelp med bagasjen da jeg komm eller når jeg skulle dra.
Odd E. Småbarnsfamilie Norway, 25. mars 2012
Noe slitent, men helt greit for en natt.

Gangavstand fra terminalen og til hotellet, selv med bagasje.
4,7
Overnattet der en natt i på vente av videre fly til Boracay. Hotellet ligger faktisk så nært ankomst terminalen for internationale flyvninger at det ikke er noe vits i og bruke masse unødvendig tid på og skaffe seg drosje, det er bare og gå ut av terminalen og noen hundre meter til høyre,så ser du det på høyre hånd.
Trond B. Reiste alene Norway, 24. august 2011
bra hotell med god service.

hyggelig betjening og rent og pent.
9,3
kun overnatting for aa fly videre. god hente og bringe tjeneste til og fra flyplass.
Neil G. Par Australia, 17. desember 2014
YUCK

None
3,7
This hotel is on par with T1 terminal at airport, very low.
Efraim T. Par United States of America, 12. desember 2014
stay there only if you have no other chice

shuttle to the airport, location, good and nice driver
6
Not clean, did not fix broken thing ,charge too much for slow wi-fi Good transport to and from the airport
Kevin R. Reiste alene Australia, 6. desember 2014
good hotel close to airport

staff, free airport shuttle and location
6,7
My stay at this hotel is fine for overnight stay
David F. Småbarnsfamilie Australia, 6. desember 2014
Perfect airport transit location

Only minutes from international terminal & about 15 mins from domestic terminal 2 in Saturday late morning traffic
6,7
Standard room small & nothing special but would stay again purely in that it is so close to the airport and if you have on an onward flight the next day you don't have to deal with the typical Manila gridlock traffic where it can take a lot of time to travel even short distances at certain times.
James H. Par United States of America, 4. desember 2014
not pleased

could see the airpot, cabs nearby for leaving, lots of eating places nearby
4,7
took 45 minutes to get there, thought it was to be close, no wi fi, tok forever to get checked in, breakfast was terrible so glad to leave the place, way overpriced for what it was, tv reception almost nil, just a trickle of hot water
Mario P. Par United States of America, 30. november 2014
Adequate for the pricing

Close to airport, close by restaurants
7
Adequate fir its pricing...

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Manila Airport Hotel ManilaManila Airport Hotel Manila - Kaffebar/kaféManila Airport Hotel Manila - GjesteromManila Airport Hotel Manila - GjesteromManila Airport Hotel Manila - GjesteromManila Airport Hotel Manila - GjesteromManila Airport Hotel Manila - GjesteromManila Airport Hotel Manila - GjesteromManila Airport Hotel Manila - GjesteromManila Airport Hotel Manila - Utsiden av hotelletManila Airport Hotel Manila - Utsiden av hotelletManila Airport Hotel Manila - Utsiden av hotelletManila Airport Hotel Manila - Utsiden av hotelletManila Airport Hotel Manila - Utsiden av hotelletManila Airport Hotel Manila - LobbyManila Airport Hotel Manila - SvømmebassengManila Airport Hotel Manila - ButikkerManila Airport Hotel Manila - OmgivelserManila Airport Hotel Manila - OmgivelserManila Airport Hotel Manila - OmgivelserManila Airport Hotel Manila - GjesteromManila Airport Hotel Manila - GjesteromManila Airport Hotel Manila - GjesteromManila Airport Hotel Manila - Mat og drikkeManila Airport Hotel Manila - GjesteromManila Airport Hotel Manila - GjesteromManila Airport Hotel Manila - Utsiden av hotelletManila Airport Hotel Manila - RestaurantManila Airport Hotel Manila - GjesteromManila Airport Hotel Manila - Restaurant


AS-AGWEB-3A01