eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Manila Airport Hotel

99 PAL Drive Airplane Village Brgy Vitalez NAIA I Complex, Parañaque, Manila, Filippinene 1705 (Vis kart)

Reserver nå!

Manila Airport Hotel Manila - Gjesterom Manila Airport Hotel Manila - Gjesterom Manila Airport Hotel Manila - Gjesterom Manila Airport Hotel Manila - Mat og drikke Manila Airport Hotel Manila - Gjesterom Manila Airport Hotel Manila - Gjesterom Manila Airport Hotel Manila - Utsiden av hotellet Manila Airport Hotel Manila - Restaurant Manila Airport Hotel Manila - Gjesterom Manila Airport Hotel Manila - Restaurant
Område Parañaque Antall rom: 50

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Hyggelig

6,4

fra 2127 anmeldelser

Verdi for pengene
6,1
Beliggenhet
8,5
Ansattes arbeid
6,3
Hotellforhold/renslighet
5,9
Romkomfort/standard
6,3
Mat/middag
5,5
Alle anmeldelser (2127)
Sorter etter:
Ove H. Par Norway, 14. februar 2015
8 timer pit stop

Gratis shutle til flyplassen
6
Beliggenhet ved terminal 1. Mørkt vekk gjemt alene. Skumle mørke gater og ingen utlendinger (hvite) som oss.
Werner I. Reiste alene Norway, 28. november 2013
Bra för den som skall lämna Terminal 1 tidigt på m

Jag kan bara hitta 2 bra saker. Läget nära terminal 1 och sängen som var ok
4,7
Otroligt smutsigt och slitet hotell med alldeles för högt pris i förhållande till vad man får. Inget ställe man stannar längre än nödvändigt på. Det finns bara en enda anledning till att bo på detta hotell, och det är om man skall lämna Manila tidigt på morgonen. Annars finns det betydligt bättre alternativ till halva priset.
Per I. Reiste alene Norway, 14. mars 2013
værste hotellet jeg har bodd på

en ting som er bra med dette hotellet. vis du skal reise tidlig med fly, så ligger dette ved fly plassen.
2,7
ingen service fra betjenningen, møkkete, lukter vodt i korridorer og rom. kom 11:30 fikk beskjed av resepsjonen, vis jeg skulle sjekke inn nå måtte jeg betale 500 ekstra innsjekk var kl 12:00. jeg satte meg i lobbyen og ventet i 30 min. fikk ikke hjelp med bagasjen da jeg komm eller når jeg skulle dra.
Odd E. Småbarnsfamilie Norway, 25. mars 2012
Noe slitent, men helt greit for en natt.

Gangavstand fra terminalen og til hotellet, selv med bagasje.
4,7
Overnattet der en natt i på vente av videre fly til Boracay. Hotellet ligger faktisk så nært ankomst terminalen for internationale flyvninger at det ikke er noe vits i og bruke masse unødvendig tid på og skaffe seg drosje, det er bare og gå ut av terminalen og noen hundre meter til høyre,så ser du det på høyre hånd.
Trond B. Reiste alene Norway, 24. august 2011
bra hotell med god service.

hyggelig betjening og rent og pent.
9,3
kun overnatting for aa fly videre. god hente og bringe tjeneste til og fra flyplass.
Keith W. Reiste alene United Kingdom, 15. april 2015
Manila Airport Hotel

Good location , cleanliness , great staff
7,7
Good
Winston W. Par United States of America, 11. april 2015
2nd stay at Manilla airport

location, workers were pleasant, price
7,3
Michael B. Reiste alene United States of America, 10. april 2015
Walk to airport

Location location location
7,7
I stayed 1nite for an airline connection be wise to know you can walk there 1 person said you can walk in 1 minute taxi's may say $200. Peso
Geoffrey M. Reiste alene United Kingdom, 8. april 2015
Convenient airport hotel

Airport convenience, free airport shuttle, affordable
7
Clean comfortable but the breakfast is terrible. Nice cafes nearby however
Leo K. Familie med store barn Australia, 7. april 2015
Average stay

Location to the airport, food outlet and restaurant close by.
7
Booked room for 3, they had double bed and third bed was mattress on the floor. Pool was not clean or inviting so it was okay as an overnight stay but would not stay longer.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Manila Airport Hotel ManilaManila Airport Hotel Manila - GjesteromManila Airport Hotel Manila - GjesteromManila Airport Hotel Manila - GjesteromManila Airport Hotel Manila - Mat og drikkeManila Airport Hotel Manila - GjesteromManila Airport Hotel Manila - GjesteromManila Airport Hotel Manila - Utsiden av hotelletManila Airport Hotel Manila - RestaurantManila Airport Hotel Manila - GjesteromManila Airport Hotel Manila - Restaurant


AS-AGWEB-3B07