eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Manila Airport Hotel

99 PAL Drive Airplane Village Brgy Vitalez NAIA I Complex, Parañaque, Manila, Filippinene 1705 (Vis kart)

Reserver nå!

Manila Airport Hotel Manila - Gjesterom Manila Airport Hotel Manila - Gjesterom Manila Airport Hotel Manila - Gjesterom Manila Airport Hotel Manila - Mat og drikke Manila Airport Hotel Manila - Gjesterom Manila Airport Hotel Manila - Gjesterom Manila Airport Hotel Manila - Utsiden av hotellet Manila Airport Hotel Manila - Restaurant Manila Airport Hotel Manila - Gjesterom Manila Airport Hotel Manila - Restaurant
Område Parañaque Antall rom: 50

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Hyggelig

6,4

fra 2114 anmeldelser

Verdi for pengene
6,1
Beliggenhet
8,5
Ansattes arbeid
6,3
Hotellforhold/renslighet
5,9
Romkomfort/standard
6,3
Mat/middag
5,5
Alle anmeldelser (2114)
Sorter etter:
Ove H. Par Norway, 14. februar 2015
8 timer pit stop

Gratis shutle til flyplassen
6
Beliggenhet ved terminal 1. Mørkt vekk gjemt alene. Skumle mørke gater og ingen utlendinger (hvite) som oss.
Werner I. Reiste alene Norway, 28. november 2013
Bra för den som skall lämna Terminal 1 tidigt på m

Jag kan bara hitta 2 bra saker. Läget nära terminal 1 och sängen som var ok
4,7
Otroligt smutsigt och slitet hotell med alldeles för högt pris i förhållande till vad man får. Inget ställe man stannar längre än nödvändigt på. Det finns bara en enda anledning till att bo på detta hotell, och det är om man skall lämna Manila tidigt på morgonen. Annars finns det betydligt bättre alternativ till halva priset.
Per I. Reiste alene Norway, 14. mars 2013
værste hotellet jeg har bodd på

en ting som er bra med dette hotellet. vis du skal reise tidlig med fly, så ligger dette ved fly plassen.
2,7
ingen service fra betjenningen, møkkete, lukter vodt i korridorer og rom. kom 11:30 fikk beskjed av resepsjonen, vis jeg skulle sjekke inn nå måtte jeg betale 500 ekstra innsjekk var kl 12:00. jeg satte meg i lobbyen og ventet i 30 min. fikk ikke hjelp med bagasjen da jeg komm eller når jeg skulle dra.
Odd E. Småbarnsfamilie Norway, 25. mars 2012
Noe slitent, men helt greit for en natt.

Gangavstand fra terminalen og til hotellet, selv med bagasje.
4,7
Overnattet der en natt i på vente av videre fly til Boracay. Hotellet ligger faktisk så nært ankomst terminalen for internationale flyvninger at det ikke er noe vits i og bruke masse unødvendig tid på og skaffe seg drosje, det er bare og gå ut av terminalen og noen hundre meter til høyre,så ser du det på høyre hånd.
Trond B. Reiste alene Norway, 24. august 2011
bra hotell med god service.

hyggelig betjening og rent og pent.
9,3
kun overnatting for aa fly videre. god hente og bringe tjeneste til og fra flyplass.
Richard F. Reiste alene United Kingdom, 25. mars 2015
Convenient for the airport

Close to the airport. Inclusive shuttle service to and from the airport. Food and drink available in immediate vicinity.
7,7
The hotel is a very short drive from the airport's international terminal and a somewhat longer drive to the internal flight terminal. The hotel's shuttle service provides an efficient transfer to and from both terminals. The hotel is basic but clean and tidy. It's ideal for a one night stopover. The shower pressure was very low but all in all the hotel and staff were satisfactory.
Danial K. Reiste alene Australia, 21. mars 2015
aircon in room too noisy

service
6,7
the aircon in the room was too noisy to sleep
Odette F. Reiste alene Malta, 20. mars 2015
cleanliness poor. staff ok. airport transport v gd

staff, safe and airport transfers
6,3
THE REASON I CHOOSE THAT HOTEL WAS BECAUSE IT WAS IN THE AIRPORT GROUNDS AND I WAS TRAVELLING ALONE AND ARRIVAL WAS LATE. SHAME i WAS SO disappointed with the cleanliness of the room.
James D. Reiste alene United States of America, 19. mars 2015
Just right for me

location to airport, helpful staff, inexpensive
9,7
It was a comfortable place to stay for rest in between flights. The staff were very helpful and picked me up and delivered me to the airport on time.
Wilfred T. Foretningsreisende Malaysia, 17. mars 2015
The hotel is too old & Aircon is old, noise.

Location, food available 24 hrs
5,3
Pleasant n convenient

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Manila Airport Hotel ManilaManila Airport Hotel Manila - GjesteromManila Airport Hotel Manila - GjesteromManila Airport Hotel Manila - GjesteromManila Airport Hotel Manila - Mat og drikkeManila Airport Hotel Manila - GjesteromManila Airport Hotel Manila - GjesteromManila Airport Hotel Manila - Utsiden av hotelletManila Airport Hotel Manila - RestaurantManila Airport Hotel Manila - GjesteromManila Airport Hotel Manila - Restaurant


AS-AGWEB-3A08