Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Manila Airport Hotel

99 PAL Drive Airplane Village Brgy Vitalez NAIA I Complex, Parañaque, Manila, Filippinene 1705 (Vis kart)

Reserver nå!

Manila Airport Hotel Manila - Gjesterom Manila Airport Hotel Manila - Gjesterom Manila Airport Hotel Manila - Gjesterom Manila Airport Hotel Manila - Mat og drikke Manila Airport Hotel Manila - Gjesterom Manila Airport Hotel Manila - Gjesterom Manila Airport Hotel Manila - Utsiden av hotellet Manila Airport Hotel Manila - Restaurant Manila Airport Hotel Manila - Gjesterom Manila Airport Hotel Manila - Restaurant
Område Parañaque Antall rom: 50

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Hyggelig

6,4

fra 2198
anmeldelser

Verdi for pengene
6,1
Beliggenhet
8,5
Ansattes arbeid
6,3
Hotellforhold/renslighet
5,9
Romkomfort/standard
6,2
Mat/middag
5,6
Alle anmeldelser (2198)
Sorter etter:
Ove H. Par Norway, 14. februar 2015
8 timer pit stop

Gratis shutle til flyplassen
6
Beliggenhet ved terminal 1. Mørkt vekk gjemt alene. Skumle mørke gater og ingen utlendinger (hvite) som oss.
Werner I. Reiste alene Norway, 28. november 2013
Bra för den som skall lämna Terminal 1 tidigt på m

Jag kan bara hitta 2 bra saker. Läget nära terminal 1 och sängen som var ok
4,7
Otroligt smutsigt och slitet hotell med alldeles för högt pris i förhållande till vad man får. Inget ställe man stannar längre än nödvändigt på. Det finns bara en enda anledning till att bo på detta hotell, och det är om man skall lämna Manila tidigt på morgonen. Annars finns det betydligt bättre alternativ till halva priset.
Per I. Reiste alene Norway, 14. mars 2013
værste hotellet jeg har bodd på

en ting som er bra med dette hotellet. vis du skal reise tidlig med fly, så ligger dette ved fly plassen.
2,7
ingen service fra betjenningen, møkkete, lukter vodt i korridorer og rom. kom 11:30 fikk beskjed av resepsjonen, vis jeg skulle sjekke inn nå måtte jeg betale 500 ekstra innsjekk var kl 12:00. jeg satte meg i lobbyen og ventet i 30 min. fikk ikke hjelp med bagasjen da jeg komm eller når jeg skulle dra.
Odd E. Småbarnsfamilie Norway, 25. mars 2012
Noe slitent, men helt greit for en natt.

Gangavstand fra terminalen og til hotellet, selv med bagasje.
4,7
Overnattet der en natt i på vente av videre fly til Boracay. Hotellet ligger faktisk så nært ankomst terminalen for internationale flyvninger at det ikke er noe vits i og bruke masse unødvendig tid på og skaffe seg drosje, det er bare og gå ut av terminalen og noen hundre meter til høyre,så ser du det på høyre hånd.
Trond B. Reiste alene Norway, 24. august 2011
bra hotell med god service.

hyggelig betjening og rent og pent.
9,3
kun overnatting for aa fly videre. god hente og bringe tjeneste til og fra flyplass.
Tim L. Par United Kingdom, 30. juni 2015
Only good as close to airport

Lift, location, free breakfast
6,3
Only stated here 1 night and thankful for that. Very VERY overpowering smell of mint in the room, dodgy air con which was very noisy and had to use a hair clip to keep it in position. Free breakfast was cold. Free transfer to airport was good. Staff were friendly through only contact was at check in and out.
Akira S. Foretningsreisende Japan, 24. juni 2015
good loation

good loation and friendly staff. From terminal 3 and 4, it isn't so near.
5,3
The hotel service is good but the facility is old. So, I expect the rehabilitation of the facility soon.
Neil S. Par Australia, 22. juni 2015
Only stay there if you have to

Friendly staff, close to airport and free shuttle
6
Staff were friendly and it is close to the airport BUT rooms are fairly run down and smelly old carpet with stains - it make my skin crawl. We have travelled all over Asia and 7 weeks in the Philippines and this was the 1st hotel ever that you had to pay for wifi on top of a fairly expensive room for its standard. I will look else where next trip.
Patrick J. Reiste alene Austria, 22. juni 2015
great stay

location, friendly staff, comfortable.
8,3
It was very good shower was not very good and fridge was not very cold but stay was very comfortable and the service was great, including room service. And the beer on room service was nice and cold and food was very tasty.
Sanjoy S. Reiste alene India, 22. juni 2015
good value for money hotel next to terminal 1

decent hotel..close to T1 so make sure u r flying in and out thru T1. e
7,7
Good. Value for money. Only for night ots the best bet. They have free airport drop.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Manila Airport Hotel ManilaManila Airport Hotel Manila - GjesteromManila Airport Hotel Manila - GjesteromManila Airport Hotel Manila - GjesteromManila Airport Hotel Manila - Mat og drikkeManila Airport Hotel Manila - GjesteromManila Airport Hotel Manila - GjesteromManila Airport Hotel Manila - Utsiden av hotelletManila Airport Hotel Manila - RestaurantManila Airport Hotel Manila - GjesteromManila Airport Hotel Manila - Restaurant


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

HK-AGWEB-2G06