Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

Marco Polo Davao Hotel

CM Recto Street, Poblacion, Davao City, Filippinene 8000 (Vis kart)

Reserver nå!

Marco Polo Davao Hotel Davao City - Gjesterom Marco Polo Davao Hotel Davao City - Gjesterom Marco Polo Davao Hotel Davao City - Gjesterom Marco Polo Davao Hotel Davao City - Gjesterom Marco Polo Davao Hotel Davao City - Restaurant Marco Polo Davao Hotel Davao City - Kaffebar/kafé Marco Polo Davao Hotel Davao City - Restaurant Marco Polo Davao Hotel Davao City - Restaurant Marco Polo Davao Hotel Davao City - Restaurant Marco Polo Davao Hotel Davao City - Restaurant Marco Polo Davao Hotel Davao City - Restaurant Marco Polo Davao Hotel Davao City - Restaurant Marco Polo Davao Hotel Davao City - Treningsrom Marco Polo Davao Hotel Davao City - Treningsrom Marco Polo Davao Hotel Davao City - Spa Marco Polo Davao Hotel Davao City - Spa
Marco Polo Davao Hotel Davao City - Spa Marco Polo Davao Hotel Davao City - Spa Marco Polo Davao Hotel Davao City - Spa Marco Polo Davao Hotel Davao City - Svømmebasseng Marco Polo Davao Hotel Davao City - Svømmebasseng Marco Polo Davao Hotel Davao City - Svømmebasseng Marco Polo Davao Hotel Davao City - Lobby Marco Polo Davao Hotel Davao City - Lobby Marco Polo Davao Hotel Davao City - Dansesal Marco Polo Davao Hotel Davao City - Møterom Marco Polo Davao Hotel Davao City - Strand Marco Polo Davao Hotel Davao City - Utsiden av hotellet
Område Poblacion Antall rom: 245

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,4

fra 1924 anmeldelser

3 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
8,0
Beliggenhet
8,6
Ansattes arbeid
8,5
Hotellforhold/renslighet
8,5
Romkomfort/standard
8,6
Mat/middag
8,2
Alle anmeldelser (1924)
Sorter etter:
John A. Par Norway, 14. desember 2014
Fantastisk

rommet, frokostbordet og servicen
10
Veldig bra
Rapporter denne anmeldelsen
Roger J. Par Norway, 12. desember 2012
Greit hotell

Grei service
5
Det overrasket at kommunikasjonen mellom de ansatte var såpass svak at det førte til at vi måtte adressere et problem gjentatte ganger. Det løste seg til slutt, men det burde aldri blitt et problem.
Tips: Jeg synes ikke Davao har mye å by på. Prisene er relativt høye med tanke på shopping. Jack's Ridge og Samal Island er verdt et besøk. Fikk ikke tid til å dra til Mount Apo desverre.
Rapporter denne anmeldelsen
Per J. Par Norway, 8. februar 2012
Ett kjempe bra hotell i Davao

Topp hotell og meget hyggelige ansatte
8,7
Vi kom til hotellet om ettermidagen.Sjekket inn og kikket oss rundt om hotellet. Flotte resturanter, basseng og flott betjening. Bestemte oss for og dra litt rundt og kikke i butikker. Gaisano Mall er like rundt hjornet. Fin tur og spasere, og fikk litt inntrykk av mindre butikker ogsa. Maten pa hotellet er ogsa 1 klasses. Flott frokost med mye variert mat. Dette er ett hotell jeg absolutt anbefaler til andre Per
Rapporter denne anmeldelsen
Marilyn D. Par Philippines, 6. februar 2016
Nice stay

Location, staff, and food
8,3
Great , will go back again
Rapporter denne anmeldelsen
Abdillah B. Småbarnsfamilie Singapore, 2. februar 2016
Superb

1) friendly staff 2) nice place 3) smell nice
10
What else can i say? Flawless
Rapporter denne anmeldelsen
Leah A. Par Philippines, 31. januar 2016
Disappointing.

Breakfast Buffet. Smell of the foyer.
5,7
We chose to spend our staycation in Marco Polo because of its breakfast buffet. But the light switches weren't working, TV wasn't compatible with USBs and there were only a few channels to choose from. Room looked bare and the tub... well it wasn't a functional tub. My clubhouse sandwich was too toasted as well. and the vanilla milkshake lacked the vanilla taste. It wasn't worth the 5k.
Rapporter denne anmeldelsen
Rhodora J. Par Philippines, 31. januar 2016
Wonderful experience. World class service.

Value for money. Good experience. Accomodating staff. Delicious foods. Spacious room..
9,7
Our stay was great. It was truly a wonderful experience. I would definitely go back and experience once again the Marco Polo moments..
Rapporter denne anmeldelsen
Crista V. Forretningsreisende Philippines, 29. januar 2016
Business Trip

Location, Food and Hotel Cleaniless
8
Rapporter denne anmeldelsen
Arthur A. Reiste alene Canada, 29. januar 2016
people

people
8
Very nice
Rapporter denne anmeldelsen
Kurt A. Par Switzerland, 28. januar 2016
the location

Location-Pool-staff
8,3
Through Agoda we booked the deluxe room,whih was actally pretty basic,we asked for an upgrade ,but we were told that the only upgrade avaialable was the suite on the 18th floor.Even tough we had to pay an substantial amount ,we felt it was worth it.The breakfast was served at the lunge in the club floor and also included was the happy hour with snacks and drinks.The staff in the lounge was very nice and even served some special food for my wife,who is a Filipina. She really appreciated that extra service and many thanks to that nice cook in the lounge.
Rapporter denne anmeldelsen
1-3 av 3 anmeldelser
 

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Marco Polo Davao Hotel Davao CityMarco Polo Davao Hotel Davao City - GjesteromMarco Polo Davao Hotel Davao City - GjesteromMarco Polo Davao Hotel Davao City - GjesteromMarco Polo Davao Hotel Davao City - GjesteromMarco Polo Davao Hotel Davao City - RestaurantMarco Polo Davao Hotel Davao City - Kaffebar/kaféMarco Polo Davao Hotel Davao City - RestaurantMarco Polo Davao Hotel Davao City - RestaurantMarco Polo Davao Hotel Davao City - RestaurantMarco Polo Davao Hotel Davao City - RestaurantMarco Polo Davao Hotel Davao City - RestaurantMarco Polo Davao Hotel Davao City - RestaurantMarco Polo Davao Hotel Davao City - TreningsromMarco Polo Davao Hotel Davao City - TreningsromMarco Polo Davao Hotel Davao City - SpaMarco Polo Davao Hotel Davao City - SpaMarco Polo Davao Hotel Davao City - SpaMarco Polo Davao Hotel Davao City - SpaMarco Polo Davao Hotel Davao City - SpaMarco Polo Davao Hotel Davao City - SvømmebassengMarco Polo Davao Hotel Davao City - SvømmebassengMarco Polo Davao Hotel Davao City - SvømmebassengMarco Polo Davao Hotel Davao City - LobbyMarco Polo Davao Hotel Davao City - LobbyMarco Polo Davao Hotel Davao City - DansesalMarco Polo Davao Hotel Davao City - MøteromMarco Polo Davao Hotel Davao City - StrandMarco Polo Davao Hotel Davao City - Utsiden av hotelletMarco Polo Davao Hotel Davao City - Utsiden av hotelletMarco Polo Davao Hotel Davao City - GjesteromMarco Polo Davao Hotel Davao City - GjesteromMarco Polo Davao Hotel Davao City - Direktørsalong


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor nettbasert reise- og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3B05