Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

Marco Polo Davao Hotel

CM Recto Street, Poblacion, Davao City, Filippinene 8000

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,4

fra 2010 anmeldelser

3 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
8,1
Beliggenhet
8,6
Ansattes arbeid
8,5
Hotellforhold/renslighet
8,6
Romkomfort/standard
8,6
Mat/middag
8,2
Alle anmeldelser (2010)
Sorter etter:
John A. Par Norway, 14. desember 2014
Fantastisk

rommet, frokostbordet og servicen
10
Veldig bra
Roger J. Par Norway, 12. desember 2012
Greit hotell

Grei service
5
Det overrasket at kommunikasjonen mellom de ansatte var såpass svak at det førte til at vi måtte adressere et problem gjentatte ganger. Det løste seg til slutt, men det burde aldri blitt et problem.
Tips: Jeg synes ikke Davao har mye å by på. Prisene er relativt høye med tanke på shopping. Jack's Ridge og Samal Island er verdt et besøk. Fikk ikke tid til å dra til Mount Apo desverre.
Per J. Par Norway, 8. februar 2012
Ett kjempe bra hotell i Davao

Topp hotell og meget hyggelige ansatte
8,7
Vi kom til hotellet om ettermidagen.Sjekket inn og kikket oss rundt om hotellet. Flotte resturanter, basseng og flott betjening. Bestemte oss for og dra litt rundt og kikke i butikker. Gaisano Mall er like rundt hjornet. Fin tur og spasere, og fikk litt inntrykk av mindre butikker ogsa. Maten pa hotellet er ogsa 1 klasses. Flott frokost med mye variert mat. Dette er ett hotell jeg absolutt anbefaler til andre Per
Viory Y. Forretningsreisende Philippines, 15. mai 2016
Strategic location
5,3
The room is clean and cozy. The location is very strategic because it's near the police, health station, the City Hall and various establishments . Across the hotel is Ateneo Univ. where you can hear daily Mass.
Wolfgang K. Par Germany, 14. mai 2016
Bestes Hotel in Davao
6,3
All in all the best hotel in davao. Staff, Room, Breakfast. the best what is available in davao. will come back the next time again
Andrew F. Familie med store barn United Kingdom, 8. mai 2016
Ryrry
5,3
Eye yet
Chona B. Familie med store barn Philippines, 8. mai 2016
Rooms are already old; room cleaning / servicing i
5
I was in a premier room - free use of mini bar, on 3rd day it was not replenished until I complained. also on the 3rd day, only the big towels were replaced; other towel sizes not replaced until i complained!!!
Louis M. Familie med store barn Philippines, 8. mai 2016
Nice place tostay.
5,3
Keep up the good work.
Maria C. Småbarnsfamilie Philippines, 6. mai 2016
Good location. A bit outdated.
4,7
Generally okay but the rooms are a bit outdated. Need to improve on the interior. Mattresses are not comfortable. Food for room service is good.
Ma T. Par Philippines, 5. mai 2016
Nice hotel
6,3
The faucet and bathtub are both clogged. The carpets in d hallway need to be changed. They smell bad
1-3 av 3 anmeldelser
Marco Polo Davao Hotel Davao City - Utsiden av hotelletMarco Polo Davao Hotel Davao City - BadMarco Polo Davao Hotel Davao City - GjesteromMarco Polo Davao Hotel Davao City - GjesteromMarco Polo Davao Hotel Davao City - DansesalMarco Polo Davao Hotel Davao City - Inne i hotelletMarco Polo Davao Hotel Davao City - DansesalMarco Polo Davao Hotel Davao City - DansesalMarco Polo Davao Hotel Davao City - DansesalMarco Polo Davao Hotel Davao City - DansesalMarco Polo Davao Hotel Davao City - SpaMarco Polo Davao Hotel Davao City - SpaMarco Polo Davao Hotel Davao City - Balkong/terasseMarco Polo Davao Hotel Davao City - Utsiden av hotelletMarco Polo Davao Hotel Davao City - Utsiden av hotelletMarco Polo Davao Hotel Davao City - RestaurantMarco Polo Davao Hotel Davao City - RestaurantMarco Polo Davao Hotel Davao City - GjesteromMarco Polo Davao Hotel Davao City - Inne i hotelletMarco Polo Davao Hotel Davao City - DansesalMarco Polo Davao Hotel Davao City - Inne i hotelletMarco Polo Davao Hotel Davao City - Varmt badMarco Polo Davao Hotel Davao City - GjesteromMarco Polo Davao Hotel Davao City - Inne i hotelletMarco Polo Davao Hotel Davao City - Inne i hotelletMarco Polo Davao Hotel Davao City - Kaffebar/kaféMarco Polo Davao Hotel Davao City - Inne i hotelletMarco Polo Davao Hotel Davao City - Kaffebar/kaféMarco Polo Davao Hotel Davao City - Kaffebar/kaféMarco Polo Davao Hotel Davao City - GjesteromMarco Polo Davao Hotel Davao City - GjesteromMarco Polo Davao Hotel Davao City - BadMarco Polo Davao Hotel Davao City - GjesteromMarco Polo Davao Hotel Davao City - GjesteromMarco Polo Davao Hotel Davao City - Pub/salongMarco Polo Davao Hotel Davao City - Pub/salongMarco Polo Davao Hotel Davao City - LobbyMarco Polo Davao Hotel Davao City - Inne i hotelletMarco Polo Davao Hotel Davao City - Inne i hotelletMarco Polo Davao Hotel Davao City - SvømmebassengMarco Polo Davao Hotel Davao City - Utsiden av hotelletMarco Polo Davao Hotel Davao City - SvømmebassengMarco Polo Davao Hotel Davao City - RestaurantMarco Polo Davao Hotel Davao City - SvømmebassengMarco Polo Davao Hotel Davao City - RestaurantMarco Polo Davao Hotel Davao City - Utsiden av hotelletMarco Polo Davao Hotel Davao City - Utsiden av hotelletMarco Polo Davao Hotel Davao City - SvømmebassengMarco Polo Davao Hotel Davao City - Inne i hotelletMarco Polo Davao Hotel Davao City - Utsiden av hotelletMarco Polo Davao Hotel Davao City - Inne i hotelletMarco Polo Davao Hotel Davao City - Inne i hotelletMarco Polo Davao Hotel Davao City - RestaurantMarco Polo Davao Hotel Davao City - RestaurantMarco Polo Davao Hotel Davao City - Balkong/terasseMarco Polo Davao Hotel Davao City - GjesteromMarco Polo Davao Hotel Davao City - GjesteromMarco Polo Davao Hotel Davao City - GjesteromMarco Polo Davao Hotel Davao City - GjesteromMarco Polo Davao Hotel Davao City - GjesteromMarco Polo Davao Hotel Davao City - GjesteromMarco Polo Davao Hotel Davao City - Kaffebar/kaféMarco Polo Davao Hotel Davao City - RestaurantMarco Polo Davao Hotel Davao City - RestaurantMarco Polo Davao Hotel Davao City - RestaurantMarco Polo Davao Hotel Davao City - RestaurantMarco Polo Davao Hotel Davao City - TreningsromMarco Polo Davao Hotel Davao City - TreningsromMarco Polo Davao Hotel Davao City - SpaMarco Polo Davao Hotel Davao City - SpaMarco Polo Davao Hotel Davao City - SpaMarco Polo Davao Hotel Davao City - SpaMarco Polo Davao Hotel Davao City - SvømmebassengMarco Polo Davao Hotel Davao City - SvømmebassengMarco Polo Davao Hotel Davao City - LobbyMarco Polo Davao Hotel Davao City - LobbyMarco Polo Davao Hotel Davao City - DansesalMarco Polo Davao Hotel Davao City - MøteromMarco Polo Davao Hotel Davao City - StrandMarco Polo Davao Hotel Davao City - Utsiden av hotelletMarco Polo Davao Hotel Davao City - GjesteromMarco Polo Davao Hotel Davao City - GjesteromMarco Polo Davao Hotel Davao City - Direktørsalong


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor reise- og reiserelaterte netttjenester.

AS-AGWEB-3A05